Keresés

Részletes keresés

Thomas_ Creative Commons License 2004.10.04 0 0 321
Whoah, egyre izgisebb:) Kivancsi vagyok mekkora szerepet vallal:) Ev elejen kezdik forgatni, akkor meg lehet hogy jovo ev vegeig lathatjuk is? Biztos lesz azert csuszas, inkabb varjuk 2006-ra, es legfeljebb majd lehet orulni, ha megis...:)
Előzmény: Dr. Máris (320)
Dr. Máris Creative Commons License 2004.10.04 0 0 320
A Terminátor 4-ről tárgyal Schwarzi

Sikerből sohasem elég Arnold Schwarzeneggernek, mit neki a politikai szereplés, a kormányzósággal járó teendők, filmszínészként is a tettek mezején maradt. A negyedik Terminátor-moziról tárgyal, a forgatókönyv már készen áll.

Arnold Schwarzenegger nem elégszik meg a kaliforniai kormányzósággal, mint filmszínész is talpon akar maradni, és folytatni a Terminátor sikerszériáját.

Az Empireonline információja szerint Schwarzenegger már a negyedik Terminátor készítéséről tárgyal.

A negyedik epizód forgatását jövő év elején kezdenék, köszönhetően A gépek lázadása forgatókönyvíróinak, John Brancatónak és Michael Ferrisnek már a forgatókönyv is készen áll nagyjából.

Arnie úgy tervezi, hogy szabadságot vesz ki a forgatás idejére, a rendezői székbe újra Jonathan Mostow ül majd, a naptárjába jó előre befoglalta a forgatás idejét.

Az Imdb ellenben úgy értesült, hogy Schwarzenegger nem akarja eljátszani a film főszerepét, csak egy cameo szerepben láthatjuk a vásznon.
Előzmény: Thomas_ (312)
Thomas_ Creative Commons License 2004.10.01 0 0 319

Vegre valaki egyeteret velem:)

Koszi az oldalt, mindjart megnezem!

Előzmény: zsonyo (318)
zsonyo Creative Commons License 2004.10.01 0 0 318
Hali! Szerintem is az eggyike legjobb film mostanában a SM2 volt. Nekem az első is tetszett de a 2. még jobb volt. Nagyon sok olyan film volt amit nem is igazán volt kedvem megnézni, (persze ezek közé nem tartozik a Pókember) miután elolvastam a neten lavő ajánlókat, de azért elmentem megnézni őket, pl: apja lánya, pokolfajzat...... . Nemrég olvastam rgy tök jó moziajánlót az egyik oldalon , valami topten.hu asszem de tök jó volt azóta majdnem mindig ott olvasom el az ajánlót szerintam tök jó nézd meg ha akarod. Csá: Zsonyo
Előzmény: Thomas_ (308)
tcs19 Creative Commons License 2004.10.01 0 0 317

Köszönöm.

A cinematrixon elég szar minőségúek vannak, ugyhogy azt nem nagyon szeretem.

Előzmény: Thomas_ (316)
Thomas_ Creative Commons License 2004.10.01 0 0 316

Hat pl:

http://www.cinematrix.hu/extraveg.php?extra_id=1

De az imdb-n is ha megnyitod egy film adatlapjat, a bal odali menusorban talalsz egy olyat, hogy trailers, ott is meg lehet nezegetni oket.

Vagy esetleg itt nezd meg:

http://www.cinema.com/trailers/index.phtml

Előzmény: tcs19 (315)
tcs19 Creative Commons License 2004.09.30 0 0 315
Nem tudjátok, véletlenül, hogy honnan lehet jó minőségű trailereket letölteni, a melleslegen kívül?
Thomas_ Creative Commons License 2004.09.30 0 0 314

Wake Up Neo! - A Mátrix díszdoboz részletei
dvdextra.hu 2004.08.13

Egy hónappal ezelőtt már írtunk arról, hogy az év végén várhatóan megjelenik a Mátrix trilógia díszdobozos, extra változata. Most újabb részletekkel tudunk szolgálni, mind az amerikai, mind pedig a várható magyar változat részleteiről. Vannak változások.

Sokak számára - érthető módon - csalódást okozott a Mátrix folytatások DVD-kiadása, ugyanis az extrának nevezett lemezeken többnyire csak felületes, rövid háttérinformációk, egy technikailag ennyire komplex filmhez képest feltűnően semmitmondó kisfilmek fogadták a gyanútlan rajongót. Már akkor világszerte azt találgatták a tesztelők, hogy vajon mikor rukkolnak elő a Wachowski fivérek az igazi extra változatokkal. A válasz: decemberben.
Az amerikai The Digital Bits online hírmagazin szerkesztői elsőkézből jutottak hozzá az év végén megjelenő 10-lemezes Mátrix díszdoboz véglegesnek tűnő tartalmi leírásához és a doboz fotójához.
Bebizonyosodott, amit eddig csak pletyka-szinten hallottunk, hogy a korábbi tervekkel ellentétben a Mátrix trilógia egyik részén sem bővítenek semmit a rendezők, marad tehát minden a régiben. Eredetileg az a hír járta, hogy a Mátrix Újratöltve kiegészül majd a film bemutatójakor megjelent játék, az Enter the Matrix számára forgatott jelenetekkel, amelyek szervesen illeszkednek a film történetébe. Ezt az ötletet végül elvetették ugyan, de a díszdobozban található Újratöltve DVD extra lemezés azért megtalálható lesz az a közel egy órányi filmanyag, amit eddig csak a játék tulajdonosai ismerhettek.
Nézzük, milyen extrák várnak a legelszántabb amerikai rajongókra:

• 1. lemez: Mátrix
    Az első, talán nyugodtan mondhatjuk, hogy klasszikus Mátrix film felújított képpel és újra-színezve kerül az első korongra. Ezt nem tudjuk pontosan mit jelent, de feltételezzük, hogy a korábbi változat zöldes beütésén módosíthattak egy kicsit, hogy jobban passzoljon a film a folytatások kissé eltérő színvilágához.
    2 audiókommentár is kerül a lemezre, de egyik sem a nyilvánosságtól betegesen irtózó alkotó testvérpártól. Az első kommentársávon két filozófus, Ken Wilber és Cornel West elemzik a film eseményeinek mögöttes jelentéstartalmát, de ami még ennél is jobb, az a második kommentársáv, amelyen egyelőre meg nem nevezett három kritikus beszél a filmről. Ez utóbbi kommentár különlegessége, hogy a felkért kritikusok egytől-egyig utálták mindhárom Mátrix filmet, így válogatott pocskondiázásra számíthatunk tőlük. Andy Wachowski ezt nyilatkozta a kritikusok kommentárjáról: - Ez eddig a legjobb ötletünk. Fergeteges. Ott ülnek ők hárman, és hat órán keresztül fikáznak minket!
  • 2. lemez: The Matrix Revisited
    A második lemez megegyezik a korábban megjelent Mátrix - Extra változat extra lemezével (The Matrix Revisited)
  • 3. lemez: Mátrix Újratöltve
    A film az előző kiadással megegyező változatban (ugyanaz a vágás, ugyanaz a transzfer), de két új audiókommentárral (lásd az első filmnél).
  • 4. lemez: Mátrix Újratöltve Revisited
    Az első rész extra lemezéhez hasonló kimerítő háttérinformációk a második rész forgatásáról, valamint az Enter the Matrix játék számára forgatott 23 extra jelenet.
  • 5. lemez: Mátrix Forradalmak
    A film az előző kiadással megegyező változatban (ugyanaz a vágás, ugyanaz a transzfer), de két új audiókommentárral (lásd az első filmnél).
  • 6. lemez: Mátrix Forradalmak Revisited
    29 kisfilm a trilógia befejező epizódjának készítéséről.
  • 7. lemez: Animátrix
    A Mátrix univerzumban játszódó kilenc rajzfilm. A lemez megegyezik a korábban kiadott változattal.
  • 8. lemez: A Mátrix gyökerei
    Dokumentumfilmek, amelyek a Mátrix trilógia filmes, történelmi, filozófiai és technológiai inspirációiról szólnak:
    Re: akció - Az akciófilmek rövid története
    Vissza a forráshoz - Filozófia és A Mátrix
    A nehéz probléma: Tudomány a fikció mögött
  • 9. lemez: The Burly Man Chronicles
    21 kisfilm a trilógia színészeiről, alkotóiról, és a számítógépes játék készítőiről
  • 10. lemez: A Zion archívum
    Vázlatrajzok, sztoribordok, videoklippek, tervek, előzetesek, TV-szpotok gyűjteménye
A 10-lemezes Mátrix doboz "fapados" változata mellett megjelenik egy limitált kiadás is, amely egyedi csomagolása mellett egy Neó mellszoborral és egy 80 oldalas, vázlatrajzokat, terveket tartalmazó kis füzettel lesz combosabb, mint a hagyományos kiadás.
Nem véletlenül említettük a hírben sokszor, hogy a felsorolt extrákat elsősorban az amerikai vásárlók láthatják/hallhatják. A kiadó ugyanis a 10-lemezes Mátrix dobozt elsősorban csak a világ legnagyobb piacaira szánta.
Információink szerint decemberben idehaza is kapható lesz a díszdoboz egy kicsit szerényebb kiadása, ami lemezszám és csomagolás tekintetében ugyan minden bizonnyal megegyezik majd az amerikai kiadással, a lemezek tartalmát tekintve azonban némi eltérés mutatkozik. A magyar kiadású díszdobozban ugyanis várhatóan öt lemez megegyezik majd a korábban kiadott változatokkal, így a három Mátrix-film, az Animátrix lemez és a Mátrix első részének extra lemeze ugyanaz lesz a díszdobozban, mint ami külön-külön jelenleg is kapható.
Ez természetesen annyit jelent, hogy nem lesz szerencsénk a hat kommentárhoz (a kritikusok anyázását mi is szívesen meghallgattuk volna :) ), és a Mátrix első része is csak a régi - egyébként teljesen korrekt - transzferrel kerül a dobozba.
Hivatalos bejelentést még nem tett a kiadó, de nem elképzelhetetlen, hogy nálunk is kapható lesz mind a "sima" 10-lemezes díszdoboz, mind pedig a Neó-mellszobros, limitált változat.
Thomas_ Creative Commons License 2004.09.30 0 0 313

Szeptember filmje az Arthur kiraly lett.

Arthur kiraly  8.5

En, a robot  8.0
A falu   8.0

Csajok a csucson 2 7.5

Terminal  7.5

Thomas_ Creative Commons License 2004.09.30 0 0 312

Terminátor 4? Jöhet!

Forrás: Variety

Utoljára módosítva: 2004-09-24 19:55:49

Kétség nem fér hozzá: a Terminátor harmadik része új távlatokat nyitott meg az általános ember-robot párharcok sorában, hisz a végén kiderült, hogy senki sem menekülhet meg a sorsa elől és ezzel aláásták a T2 filozófiát, mely szerint a jövő képlékeny és befolyásolható. A téma 2003-ban - Mátrix és tsa után - már nem volt új, gondolom ezért kellett az ún. sad enddel felturbózni a finálét. Most újra téma az, amitől az igazi rajongók a T3 bemutatójának másnapján kidőltek: tervbe van véve a folytatás. És már látom is, ahogy John Connor Mad Max módjára motorozik a T24-ben, de kiderül hogy a ZX6378-as robotot nem lehet megölni - körülbelül ennyit egy rajongó iróniájáról és most jöjjenek a kész tények.

A Terminátor 4 előkészületi munkálatai valószínűleg jövőre kezdődnek; legalábbis erre ad okot, hogy John Brancato és Michael Ferris befejezte a történet nyers vázlatát, amely Jonathan Mostow atomvízióján alapul. Természetesen Arnold Schwarzeneggertől búcsút kell mondanunk, mert az időközben politikai babérokra törő testépítő kormányzói imidzsébe biztosan nem fér bele egy high-tech háború emberek és gépek között. Ettől függetlenül a visszatérésére van esély, ha időközben lemondásra szólítják fel és ő hátrahagyva székét újra belendül a filmiparba. A lehetőség minimális, mégis valós - egy kisebb szerep erejéig biztos, hogy viszontlátjuk (ha a filmben nem, legalább a marketingkampányban :).

A hagyomány szerint a Mario Kassar és Andy Vajna producerpáros visszatérése kötelező jelleget öltene, és természetesen továbbra is az Intermedia pénzelné a produkciót.

A rendezői székben továbbra is Mostow-t látnák szívesen az alkotók, de ő per pillanat egy cím nélküli thrillerrel van elfoglalva, melynek szkriptjét saját maga írta a Paramount Pictures számára. Az Intermedia hamarosan leül tárgyalni Mostow-val és a Warner Bros., illetve Sony Pictures stúdiók vezéreivel, akik a T3 - A gépek lázadása nemzetközi terjesztéséért feleltek. Mindkét stúdió előre tisztázott változtatási jogokkal élhet a negyedik epizód készítése közben, legyen szó a díszletekről vagy a forgatókönyről - ahogyan azt a harmadik epizódnál is tehették/tették. A Variety értesülései szerint a T4-ben (a szokásokhoz igazódva) ismét lesz egy új terminátor modell. A kérdés már csak az: ha ilyen gyorsan fejlődnek a robotok, miért nem nyerték meg három rész óta a háborút?

Nick Stahl vagy Claire Danes visszatéréséről nincs információnk, így a Terminátor 4-et összeségében hívhatnánk bizonytalan projektnek is. Ami viszont biztos, hogy lesz, csak azt nem tudni mikor.

bobijuing Creative Commons License 2004.09.29 0 0 311
aki fujt aki nem, a Kontroll cimu magyar film felbukkant Londonban!  Egyesek szerint a film jo kritikat is kapott helyi ujsagoknal, en azonban (az 5os skalan) csak 2 csillagot talaltam mellette egy moziajanloban. Mindegy, Kontroll az ICA mozijaban, ez a lenyeg.
So_haj Creative Commons License 2004.09.20 0 0 310
Sziasztok!

Mozis ereklye-gyujtemenyem egy reszetol most megvalnek. Akar elado, akar cserelheto. Hosszu lenne felsorolni mik vannak, de rengeteg filmes ereklye: plakatok (eredeti amerikaiak is), sapkak, polok, CD-romok (sok, bontatlanok is), tavcso, kituzok, soundtrackek, VHS-ek, nevjegytartok, konyvek, etcetera. Ha erdekel, jelentkezz. sohaj@drotposta.hu
q4 Creative Commons License 2004.09.08 0 0 309

Holnap 19.00 órakor a Grand caféban megnyitja kapuit a III. SUPER 8mm fesztivál (Szeged) !!! 

www.super8mm.hu

Thomas_ Creative Commons License 2004.09.07 0 0 308

Augusztus es a nyar filmje, valamint 8 honap utan az ev legjobbja szamomra, a Pókember 2!

Pokember 2 9.5

Az elet nelkulem 9.0
A sotetseg kronikaja 9.0
A macskano  6.5
Szex, csajok, Ibiza 5.5
Garfield  5.0
Egy makulatlan elme orok ragyogasa 3.0

Thomas_ Creative Commons License 2004.09.07 0 0 307
Koszi a linket, erdekesnek tunik, majd megnezem!
Előzmény: Őrült Nők Kedvence (305)
Thomas_ Creative Commons License 2004.09.07 0 0 306

Hat mar nem vagyok eppen tizeneves, es nem is erzem magam gagyi-betegnek. Azt hiszem nyitott vagyok minden filmre, es mindegyik mufajban megvannak a kedvenceim. Az, hogy manapsag nem keszul annyi igenyes film, ami versenyre kelhetne az ugynevezett kozonsegfilmekkel, mar nem hiszem, hogy az en hibam. De ebben a honapban lattam egy igazi gyongyszemet, gondolom a listabol rajossz, hogy melyik filmre gondoltam. A Pokember 2 pedig amellett, hogy kozonsegfilm, rendkivul igenyesen elkeszitett alkotas, ami nagyon sok reteggel rendelkezik, igy szinte minden generacio talalhat benne maganak ertekeket. Az Utolso szamurajt most vettem meg DVD-n, majd ha megneztem ujra, akkor le is irom, hogy mi tetszett benne annyira. A hangulata, a zeneje, Tom Cruise alakitasa, a mondanivaloja, a ket kultura keveredese. Szerintem nagyon jol sikerult, en egyaltalan nem erzem rajta a bevetel hajszolasat, nem is volt nyereseges, ha nem csal az emlekezetem. A Dirty Dancing 2? A forro hangulatu tancbetetek, es a hangulat, nem a tortenet:)

Hogy birom? Semmi kulonoset nem latok benne, szerintem nincs ket olyan ember a foldon, akiknek ugyanazok a filmet tetszenek:) Illetve kettot ismerek, de tobb tenyleg nincs:))))

Előzmény: Őrült Nők Kedvence (304)
Őrült Nők Kedvence Creative Commons License 2004.09.07 0 0 305

Egyébként meg:

http://kt.ultraweb.hu/

Őrült Nők Kedvence Creative Commons License 2004.09.07 0 0 304

Ne haragudj, hogy megjegyzem, de ízlésed végtelenül szegényes.

A jobbik eset az az, ha a korod miatt (tizenéves lehetsz), ha idősebb vagy, akkor gyógyíthatatlan gagyi-betegségben szenvedsz.

Pl. az Utolsó szamuráj-ban a film készítői mindent a minél magasabb nézőszámnak rendeltek alá, ami ugye általáben ellentétes arányban van a minőséggel.

Kíváncsi vagyok, hogy neked pl mi tetszett a Dirty dancing 2-ben?

Gondolom nem én vagyok az első, akit meglep az ízlésed. Hogy bírod? 

Előzmény: Thomas_ (297)
Thomas_ Creative Commons License 2004.09.06 0 0 303
Hmm, ez erdekes. Akkor most addig nem is lesz diszdoboz? Vagy az is lesz? Akkor most mar nem tudom, melyiket vegyem meg...
Előzmény: Dr. Máris (302)
Dr. Máris Creative Commons License 2004.09.01 0 0 302
Thomas_ Creative Commons License 2004.08.30 0 0 301

Haaat, ha az Argo-ra gondolsz, azt meg be sem mutattak, nem hiszem, hogy le lehetne tolteni.

Arrol a lengyel filmrol sem tudok semmit mondani sajnos, nem ismerem:(

Előzmény: toxic-lover (300)
toxic-lover Creative Commons License 2004.08.24 0 0 300
Hő! Valaki tudja hogy honnan lehet letölteni az Árpa-filmet?
bobijuing Creative Commons License 2004.08.24 0 0 299

mar es is tudakozokent vagyok kenytelen hasznalni ezt a franko forumot...de olyan jo emlekeim vannak errol a filmrol, hogy szerintem az "Orokseg" mellett a helye. tehat, meg kene hogy legyen valahol, valahogy... de en nem tudom merre es hogyan.

ki tud e film hozzaferhetosegerol??:

Nem vagy te intéző...

(lengyel film)

Dr. Máris Creative Commons License 2004.08.06 0 0 298

Hilary és Lindsay egymásnak estek Aaron Carter miatt!

</P>

A jövő nagy színésznői egy dologban már felérnek befutottabb kolléganőikhez: legalább olyan jól tudnak botrányt rendezni. Hilary Duff, a 16 éves tévé- és mozisztár legújabb vígjátéka, a Tucatjával olcsóbb gálapremierjén nagy feltűnést keltett. Felháborodottan követelte ugyanis, hogy a vetítést követő partiról vezessék ki Lindsay Lohant, a nála csupán egy évvel idősebb fiatal sztárt, aki a Nem férek a bőrödbe című vígjátékban aratott nemrég sikert. A két tinisztár Aaron Carteren veszett össze: a 16 éves popbálvány most Hilaryval jár, de Lindsayt hagyta el érte. Hilary először saját testőrével akarta kivezettetni kolléganőjét, majd a filmstúdió vezetőit próbálta rávenni, hogy intézkedjenek. A némi kiabálással is fűszerezett vita végén azonban mégis ő távozott felháborodva, így nem láthatta, hogyan fogadta a közönség legújabb filmjét. (info: Im-net)

Előzmény: Thomas_ (296)
Thomas_ Creative Commons License 2004.08.02 0 0 297

Holtak hajnala Sok jo filmet lattam juliusban, de igazan kiemelkedot nem.

A honap filmje a Holtak hajnala lett.

Az utolsó szamuráj 

Az év filmje, 7 honap utan, valtozatlanul Az utolsó szamuráj.

A teljes júliusi lista:

Holtak hajnala  8.5

Dirty dancing 2  8.5

Freddy vs. Jason 8.0
Hirtelen 30  8.0
Megtorlo  8.0

Nothing   7.5

Drogtanya  7.0

Super size me  6.5

Thomas_ Creative Commons License 2004.08.02 0 0 296
Nagyon jo!! Csak igy tovabb csajok!:)
Holnap beirom a havi listat, ha erdekel egyaltalan valakit magamon kivul:)) De ha nem, akkor is beirom!:)
Előzmény: Dr. Máris (295)
Dr. Máris Creative Commons License 2004.08.02 0 0 295
Thomas_ Creative Commons License 2004.07.01 0 0 294
Nem pont igy akartam, de mivel nem akart bejonni a "Megnez" funkcio, gondoltam megprobalom. Hat nem jott be:)
Előzmény: Thomas_ (293)
Thomas_ Creative Commons License 2004.07.01 0 0 293

Harry Potter és az azkabani fogolyJúnius filmje a Harry Potter és az azkabáni folgoly lett!

Az éves listan viszont tovabbra is az elso, igy 2004. elso felevenek legjobbja, Az utolsó szamuráj!Az utolsó szamuráj

Juniusi lista:

Harry Potter es az Azkabani fogoly 8.5

Leany gyongy fulbevaloval 8.0

Bajos csajok (premier elott) 8.0

A tuz oceanja (premier elott) 8.0

Szuzet szuntess (premier elott) 8.0

Titkos ablak 7.5

Padlogaz 7.0

A szem 7.0

Zseton es beton 6.0

Betoro az alberlom 4.0

Thomas_ Creative Commons License 2004.06.30 0 0 292

Hat szerintem moziban csak egyszer fogom :) Valami azt sugja, nem lesz valami komoly szerepe Arnoldnak, szerintem max. 10 perc...

Előzmény: Dr. Máris (291)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!