Akkor feltehetőleg azon a napon Cure lesz a kiemelt (a DM mellett)...ezt a barátosnőm hallotta valaki benfentesfélétől. Jujj...vergődöm, hogy most Gyár vagy Filter :-)
Mármint hogy mondjuk híres XY kalandozik, aztán a raqjongók megírogatják a fórumon. De most ez nem Zolira vonatkozik, csak úgy írtam. Hülye vagyok. :-))) Viszont jó gondolataim vannak az új klip-témával kapcsolatban. El sem mertem még mondani a Péternek pénteken. :-)))
Amúgy a múltkor Ricsiéken kiszúrtalak, de mégsem mentem oda, gondoltam tuti nem vágod ki vagyok és olyan izé ilyenkor magyarázkodni. Most azért ne nagyon csessz le:)
Bár tőlem nem kértetek izgi sztorit: a volt bnőm és B. Zoli közt volt anno egy kis kaland vagy mi. Pár hónapig tartott, sokszor volt nála Kecskeméten meg Zoli is náluk. Kíváncsi lennék, hogy Zoli emlékezne-e a névre, ha meghallaná:)
Múlt héten osztálytalin voltam vidéken...és Kméten keresztül kell menni. S hát kit veszek észre az úton?? Hááát... ledudáltuk a Zsoltot egy pár perc erejére. és öö sietett, nem volt egyedül.))