Keresés

Részletes keresés

Muntanitz Creative Commons License 2006.09.27 0 0 2192
A Diósgyőr zsinórban öt vereséget szenvedve jön a hétvégén. Viszont a 2004-es feljutás óta mindig kikaptunk tőlük, akár itthon, akár Miskolcon játszottunk. Valamelyik sorozat biztos megszakad, de nem mernék rá fogadni, sajnos, hogy az utóbbi.
Előzmény: Törölt nick (2191)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.27 0 0 2191
MTK-Rákóczi: a csapat hozta az elvárhatót, "csak" az MTK ennyivel jobb (volt).
Lecso11 Creative Commons License 2006.09.21 0 0 2190
Meg is van a következő forduló párosítása:

Bonyhád v. Haladás - FC Sopron
Ferencváros (II.) - PMFC-Pécs Plaza
Berkenye SE (megye I.) - REAC
Nyíregyháza (II.) - Debrecen
Putnok VSE (III.) - Újpest
Orosháza FC (II.) - Budapest Honvéd
Soroksár (II.) - Vasas
Karcagi SE (II.) - Dunakanyar-Vác
Makó FK (II.) - MTK Budapest
Dunaújváros FC (II.) - Paks
Budafoki LC (II.) - Baktalórántháza v. Diósgyőri VTK
Gyirmót SE (II.) - Fehérvár
Lombard Pápa Termál (II.) - FC Tatabánya
FEMAT Csesztreg (III.) - Kaposvári Rákóczi
Integrál-DAC (II.) - Győri ETO FC
Hévíz (II.) - ZTE FC
Előzmény: Muntanitz (2189)
Muntanitz Creative Commons License 2006.09.20 0 0 2189
3-0-ás győzelemmel kezdtük meg Csurgón a kupamenetelésünket :-)
Kék skorpió Creative Commons License 2006.09.19 0 0 2188

Nem tudom, milyen színészkedésről beszélsz. A játékosaitok rúgtak, mint a lovak, főleg Csizmadía.

HAJRÁKÓCZI!!!! HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: Parmi (2180)
Parmi Creative Commons License 2006.09.18 0 0 2187

Ez igaz, csak itt a tv közvetítésről beszéltetek, azt hittem, onnan vártál perdöntő itéletet.

Szerintem nem volt bent, a lesre nem fogadnék. (Mondtam már, hogy az a partjelző idióta...)

Előzmény: Simi23 (2186)
Simi23 Creative Commons License 2006.09.18 0 0 2186
De a meccsen ott voltál? És ez pont előttetek történt!
Előzmény: Parmi (2185)
Parmi Creative Commons License 2006.09.18 0 0 2185
Én nem fehérvári lakos vagyok, onnan 60 km-re pedig sajnos nincs Fehérvár TV, így passzolok.
Előzmény: Simi23 (2184)
Simi23 Creative Commons License 2006.09.18 0 0 2184
Egy dologban segíts nekem kérlek! A Meccs végi hatalmas helyzetünknél tényleg les volt-e illetve benn volt-e a hálóban a labda?
Simi23 Creative Commons License 2006.09.18 0 0 2183
Semmi gond!
Előzmény: VDTN (2179)
Simi23 Creative Commons License 2006.09.18 0 0 2182
Semmi gond!
Előzmény: VDTN (2179)
Simi23 Creative Commons License 2006.09.18 0 0 2181

Engem sem tudsz meggyőzni a partjelző tevékenykedéséről!

De ezen kár vitatkozni, mert úgy látom úgysem értünk egyet benne!

Meg úgy látom a színészkedésben sem értünk egyet!

Egy dologban viszont igen, hogy szerinted is megérdemelten nyertünk!

Parmi Creative Commons License 2006.09.18 0 0 2180

Szerintem nem túlzás... Persze, hogy fáj a vereség, mivel egy gyengébb csapattól kaptunk ki, ezért fáj duplán... Azt sose mondtam, hogy nem érdemeltétek meg, föleg azért mert nem voltunk képesek még csak gólhelyzetet sem kialakítani 0-1 után.

Pár vereségben volt már részem sajnos, a szombati napon ritka unszimpatikus volt az a sok szinészkedés, amit müveltek a kaposváriak.

Csizi általad elmondott akciója lapot ért, én nem láttam (ill nem emlékszem rá), ez nem jelenti azt, hogy nem volt, eszerint szerencsénkre Bede se látta.

Van pár dolog, amiről meg lehet győzni, a balfasz partjelző ténykedéséről nem, pontosan mögötte állt a Vidi.hu és az RBD fotósa is, akik abszolút megerősítettek hitemben.

Előzmény: Simi23 (2178)
VDTN Creative Commons License 2006.09.18 0 0 2179
Bocs, de a végeredmény tudatában nem vártam meg a végét.
Előzmény: Simi23 (2176)
Simi23 Creative Commons License 2006.09.18 0 0 2178
Szerintem ez egy kicsit túlzás, de benne van, hogy az ellenfél mindig kicsit másként látja! Meg gondolom benned van a vereség okozta keserűség!
Előzmény: Parmi (2174)
Simi23 Creative Commons License 2006.09.18 0 0 2177

Szerintem te viccelsz! Az 1.félidőben 5-6szor engedett el titeket lesen! Ez nem csak az én véleményem, hanem még nagyon sok emberé! Az mind szép, amit te leírsz, de ezt a könyöklést szerintem Bedén kívül senki nem látta! Az újságban is csak Bede megkérdezése után derült fény! És Csizmadia páros lábbal messziről emberre irányuló becsúszása szerinted nem ér meg minimum egy sárgát?

Elhiszem, hogy fáj a vereség, de szerintem teljesen megérdemeltük a győzelmet!

Előzmény: Parmi (2175)
Simi23 Creative Commons License 2006.09.18 0 0 2176

Nem kerülöm csak amit te leírtál,azt nem akartam megismételni! De egyetértek veled! Még egy kis szőrszálhasogatás: a 2.félidőben viszont egy egyértelmű 11est nem kaptunk meg egy egyértelmű kezezésért! De gondolom ez volt a kompenzáció! Meg az, hogy kétszer kellett rúgni!

Annak örülök, hogy nem sajnálod tőlünk a 3pontot! Szerintem az akaratért megérdemeltük és nem csak a 11es volt az egyetlen helyzetünk! Dolgoztunk még ki egy-két helyzetet, ahogy ti is!

Azt mondtad, hogy TV-ben nézted a meccset! Légy szíves segíts nekem abban, hogy a meccsen végén a hatalmas helyzetünknél tényleg les volt-e és hogy bent volt-e a labda a hálóban?

Előzmény: Simi23 (2172)
Parmi Creative Commons License 2006.09.18 0 0 2175

Te viccelsz baszki, az első félidőben a partjelző mást se csinált csak feleslegesen, rosszkor (értsd: nem les helyzetben) lengetett! 17 éve járok meccsre, láttam már egy-két kritikán aluli partjelzőt, akinek halvány fingja sem volt az eseményekhez, de ez a top3-ba kerülhet.

A kiállítás pedig könyöklésért volt, ezen mit csodálkozol, ez piros, a vb előtt külön felhívták rá a bírók figyelmét. A JB pedig a bajnokság előtt szervezett összejövetelen hívta fel a csapatok képviselőit, hogy figyeljenek erre.

Előzmény: Simi23 (2165)
Parmi Creative Commons License 2006.09.18 0 0 2174
Csapatod meg egy szinészi társulat, erről vajon miért nem beszélsz... bár igaz, én se lennék büszke rá...
VDTN Creative Commons License 2006.09.18 0 0 2173

Látom, azért a 11-est kerülöd...

Hidd el, nem irigylem Tőletek a 3 pontot.

Simi23 Creative Commons License 2006.09.18 0 0 2172

Annyira szidtam csak Bedét, amennyire szerintem megérdemelte. Ha figyelmesen végigolvasod hozzászólásom, abban azt írtam, hogy össze-vissza fújt, amibe én beleértettem azt is, hogy fújt a javunkra és a kárunkra, illetve nálatok is ugyanez volt a helyzet! de a legnagyobb bakit szerintem számunkra  követte el, mert szerintem nem volt jogos a kiállítás! Még egy dolog és abbahagyom: Csizmadia páros lábbal messziről történő emberre irányuló mozdulatáért nem ítélt semmit, igaz óriási szerncsére egy kicsit a játékosunk mellé csúszott!

Ezzel nem akarok vitát gerjeszteni, csak kifejtettem bővebben véleményemet Bedéről!

Előzmény: VDTN (2171)
VDTN Creative Commons License 2006.09.18 0 0 2171

Bede valóban katasztrófa.

Most néztem a Fehérvár TV-n a meccs felvételét, ahol a "cseppet sem elfogult" kaposvári szkíper a 11-es megelőző szabálytalanságnál beleüvöltötte a mikrofonba, hogy feldobta magát a kaposvári támadó. Aztán a bede-i tizenegyes befújása után próbálta magyarázni, hogy biztos bántották szegényt... Egyébként a védő előbb a labdát rúgta el, amibe látványosan belebotlott a csatárotok.  Ezzel csak azt akarom monani, hogy annyira azért nem kell szidnotok Bedét.

Egyébként megérdemeltük a vereséget, ha egy csapat ekkora mezőnyfölényből nem tud gólt rúgni, akkor nem szolgált rá az 1 pontra sem.

Muntanitz Creative Commons License 2006.09.18 0 0 2170
Novotny még teljesen normális volt: amikor hozzákerült a szó, mindjárt a meccs (Zete-REAC) eredményével meg a góllövőkkel kezdte (bizonyára tudjátok, hogy a zalaiak első gólját Máté Peti szerezte). De ez a Siklós Erik(?) valami félelmetesen került minden olyan konkrétumot, ami ilyen helyzetben a csapatáért szorító drukkert érdekelhetné, csak a saját baromságaival és sziporkáival volt elfoglalva. Tőlem vihetik a vágóhídra! 
Előzmény: thepertő (2168)
Simi23 Creative Commons License 2006.09.17 0 0 2169
Még annyi a meccshez, hogy egy egyértelmű kezezésért a 16oson belül nem kaptunk tizenegyest!
Előzmény: Muntanitz (2166)
thepertő Creative Commons License 2006.09.17 0 0 2168
Sajnos, egyre gagyibb a Magyar Rádió. A Rákóczi viszont minden dicséretet megérdemel.
Asteriksz Creative Commons License 2006.09.17 0 0 2167
Zahorecz nevét a büntető rúgásakor bemondta. Aztán többször már nem, hacsak az összefoglalóban nem.
Előzmény: Muntanitz (2166)
Muntanitz Creative Commons License 2006.09.17 0 0 2166

Sajnos csak a rádión tudtam követni a meccset, amiről így voltaképp semmit nem lehetett megtudni, mert a Kaposvárra kiküldött tudósító végig a saját agyatlan poénjaival és megjegyzéseivel volt elfoglalva. Ezeken kívül annyit foglalkozott a meccsel, hogy az állást bemondta, de például a gólszerző nevét egyszer sem említette (mondjuk én tudtam, hogy ha büntetőből szereztük a gólt, akkor az 95%-os valószínűséggel csakis Zahorecz lehetett, de kétlem, hogy a hallgatók nagy része is tisztában lenne ezzel).

A három pont mindenestre nagyon jól jött! 

Simi23 Creative Commons License 2006.09.16 0 0 2165

Végre nyertünk és ez a legfontosabb! Nagy akarással játszott a csapat! Ez a hozzáállás kellene mindig! Szerintem Kovacsevics játszott a legnagyobb elánnal, de a többiek is dícsérhetők! A 2.félidőben nagyon jó húzás volt behozni Alvest, mert onnantól még támadóbban léptünk föl és jobban tudtuk tartani a labdát az ellenfél térfelén! Kb. kiegyenlített volt a meccs. Voltak nekünk jó periódusaink, meg voltak nekik is! Szerintem megérdemelten nyertünk! És volt egy-két elég formás akciónk!

Bede viszont totálisan katasztrófa volt! Következetlen volt! Össze-vissza fújt mindent! Még most sem értem, hogy Vasziljevicset miért állította ki! A Fehérvárnál viszont egy-két talpalást figyelmen kívül hagyott! A kispadok előtt futkozó partjelző meg nem igazán van tisztában a lesszabállyal, mert az 1.félidőben a Fehérvárnak vagy 5-6 lest nem intett be, nekünk viszont a 2.félidőben beintett olyant, amikor 2 védő volt a csatárunk mögött!

Szép volt fiúk! Így tovább!

Muntanitz Creative Commons License 2006.09.09 0 0 2164
Ha valami pozitívumot bele akarunk látni a mai meccsbe, az legfeljebb annyi, hogy 0-4 után is küzdöttünk még. Egyebet aligha...
Muntanitz Creative Commons License 2006.08.28 0 0 2163

Ritka eset, de teljesen egyetértek veled!

Szakály Dénest Dzsudzsák mindig átjátszotta, a Loki második góljában pedig Milinte Árpi is oroszlánszerepet játszott. Plusz Pruki cseréi ezúttal tragikusak voltak. Ehhez járul, hogy a csatársorunk továbbra is impotens.

Mindent egybevéve nem nekünk állt ez a meccs, annak ellenére, hogy a Debrecen is halvány volt, és tényleg volt egy jó 20 perces periódusunk.

Majd Tatabányán kiderül, mit is érünk valójában...

Előzmény: Wagner Lopez (2156)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!