volna egy kérdésem a nagyérdeműhöz: van egy MDA Vario készülékem, és érdekelne a GPS műkődése ezen, lehetséges-e, ha igen hogyan, ha nem akkor is igen :)) előre is köszi
Tud valaki arra a problémára megoldást, hogy ha bekapcsolom a pda-t és elindítok egy bár milyen navigációs programot (Igo, Russa), akkor annak ellenére, hogy szabadban vagyok és 6-12 műholdat látnak a programok, meg villog a készülék házán a gps-jel, még sem tudja meghatározni a pozíciómat csak kb 1-óra elteltével. Miután nagy nehezen megtalálta a pozíciómat, teljesen normálisan működik, de ha kikapcsolom a készüléket és megint elindítom a programot kezdi előről. Minden beállítás rendben van. Valaki tud megoldást a földhöz verésen kívűl?A készülék FSN-560. Minden renben be van állítva. Hard reset sem segít. Előre is köszönöm a segítséget.
Elfelejtettem írni, hogy miután egyszer meglett a gps-jel (pozíció), utána ha csak egy rövid ideig van kikapcsolva a pda 5sec alatt megtalálja a pozíciót, ha csak a programból lépek ki és utána vissza akkor átlagosan 40sec. Abban az esteben ha több órát van kikapcsolva, akkor kb. 1-óra múlva talál pozíciót.
Szia! A külyü jó garis tapasztalatok még nem nagyon voltak vele, de a két év gari azért magáért beszél. 100e alatt is megtalálod itt http://www.matrix68.hu/shop/ Figyelj a garira és hozzá járó magyarításra mert ezeket szivesen lehagyják. Üdv: Enoz
Hi, Eladó egy XDA exec , más néven QTEK 9000, MDA Pro i-mate jasjar ...) a készülék 1 hónapos, tökéletes mûködési és kifogástalan esztétikai állapotban van. Karc és sérülésmentes. Saját dobozában, gyári kiegészítõkkel és garipapírokkal (garancia 1 év).
Néztem az addelen egy MIO P-550-et. 2 helyen is volt, az egyik 102, a másik 103 ezerért. A 103 szimpibb, mert állítólag a másik cég nem jó a garis ügyekben, meg a MiniShopban már vásároltam, és jók...
Szerintetek jó az ár, megéri a cucc?
Azt mondta egy ismerősöm, h tök jó ez a mio, meg nincs vele sok garis probléma. De azért ekkora összeg esetén gondoltam több ember véleményét is meghallgatom...
csak a nullázás elkerülése végett.
egyébként pcmcia bővítőkabáttal biztos megoldható a csatlakozás.
de lehet hogy jobban jársz egy ImageTank típusú megoldással és CF kártyával.