Keresés

Részletes keresés

IRISZKE Creative Commons License 2004.11.21 0 0 1512

Nem iiiis:)....nekem abból nem lehet gondom,max.,hogy enyém a könyv,de ha kiderülne,akkor simán letagadhatnám vagy vmi:P....a könyvekről jut eszembe:még mindig elfelejtettem lemondani:(Vki nem tudja mi annak a boltnak a mail címe vagy legalább az oldala,mert ott ott van a mail címe.Bár mondjuk hétfőn rövidített óráim lesznek,szóval akkor benézhetnénk.

Nekem csak az egyetlen kifogásom az időutazással,hogy nem fogom fel:)...bár ez vszínűleg azért van,mert az egész bonyolult egy picit....:S:)

Walid Creative Commons License 2004.11.21 0 0 1511

Azért szedette le, mert ugye illegális, és még véletlenül sem szeretett volna bajba kerülni:) Érthető, és ha belegondoltok, nagy baj nem történt, mert mindenki el tudja olvasni így is:)

Szerintem se kellett volna időutazás, mert

1. amikor elkezdte írni a regényt, akkor még nem tudta, mi lesz a vége, ezért bizonyos részek elég ellentmondásosak

2. ez egy olyan csavar volt, ami rengeteg kérdést szül, függetlenül attól, hogy megpróbálta megmagyarázni a dolgokat, sok a lyuk benne

Egyébként azt megmondta, hogy nem lesz felelős az a másik gyerek a saját tetteiért, azt fogja csinálni, amit Darrenke csinált, nem lesz akarata...

Gáz:)

Szerintem ezt a koppintgatás dolgot igazán elhagyhatnátok, mert szerintem ilyen alapon mindenki lopott egy kicsit Homérosztól az elején, aztán belegyúrt pár saját gondolatot, aztán ezektől is loptak + saját gondolat. Az irodalom mindig is ilyen volt, teljesen újat nem lehet már alkotni, ha most kitörölnék mindent az agyatokból és úgy kéne írnotok, akkor is találnék olyan regényt, aminek bizonyos motívumai hasonlítanak arra, amit ti írtatok...

Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2004.11.21 0 0 1510

Szvsz nem kellett volna ezt az időutazásos dolgot belekeverni, mert egy csomó kavarodás támad belőle. Most azzal, hogy Darren kikergeti Darrent az egész veszedelemből, és így egy másik gyerek lesz helyette, nem lehet, hogy az a másik a legvégén nem fogja meggyilkolni magát, mint Darren tette, hanem az Árnyak Urává válik tényleg? Ebben az esetben Darren elcseszi mindazt, amit önfeláldozásával elért.

Szóval tessék csak csínján bánni az időutazgatásokkal... Mikor olvastam, rögtön a Harry Potter 3 ugrott be... SW koppincs után még HP koppincs is?

Lyraevi Creative Commons License 2004.11.21 0 0 1509
Miért szedetted le? Mi baj volt vele? :(
Előzmény: IRISZKE (1508)
IRISZKE Creative Commons License 2004.11.21 0 0 1508

ÉN KÉRTEM MEG,BOCS MINDENKITŐL!...de tényleg:)...

Hmmm.....tegnap volt egy tök jó gondolatom,de elfelejtettem,jellemző.Őedig arra emlékszem,hogy tök jó volt,de most már lényegtelen:S

Miért mindenkinek az tetszik?Jó ég,milyen világban élünk,hogy folyton csak az a halál meg a vér...:))))))))))))

Nekem különösebben nem volt kedvenc részem,sztem úgy egészben jó volt és annyi.Jó,voltak részek,amiknél már inkább lapoztam volna előre(khm...sajna néha lapoztam is:S ),de úgy általánosságban nekem bejött:P...

Walid Creative Commons License 2004.11.20 0 0 1507
Mert megkértek rá:)
Lyraevi Creative Commons License 2004.11.20 0 0 1506
Tényleg, miért szedted le a 12. könyvet?
Előzmény: Walid (1503)
Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2004.11.20 0 0 1505

Oké, meg vagyok nyugodva:)

Nekem tetszett a csavar a végén...de a legeslegjobb rész az volt, mikor Darren meghalt:DDD Ilyen az én ízlésem...

Nade ugye most az új Darren honnan tudhatja, hogy az a sok baromság, amit MR. Tall elküldött neki, igaz??

Doorika Creative Commons License 2004.11.20 0 0 1504

Walid, ha szépen megkérlek, elküldenéd nekem is?  :))

Dzsuli, köszi!!

Walid Creative Commons License 2004.11.20 0 0 1503

Hát persze, eddig mindenkinek elküldtem, aki írta, hogy neki nem sikerült leszedni, nem történt tragédia, úgyhogy nyugi, mindenki:) Aztán majd felkerül az Evanna honlapra is egyszer, talán:)

IRISZKE Creative Commons License 2004.11.20 0 0 1502

Hmmm...hát akkor az lett volna,hogy le tudod szedni.-najó,az ilyen okos megjegyzéseimet megtartom magamnak:).Bocsi!!!:(....de egyébként Walid azt mondta,hogy el tudja küldeni v mi....vagy rosszul értelmeztem vmit?:)

Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2004.11.20 0 0 1501
Ó, köszi, hogy elküldted, isteni vagy, Walid:D
Walid Creative Commons License 2004.11.20 0 0 1500
De ne felejtsd el, hogyha nincs Iriszke, akkor nincs könyv se:D Na mindegy, ha vkinek kell a könyv, az szóljon, biztos találunk valami megoldást;-)
Veqfuritamma_Dzsulájska Creative Commons License 2004.11.20 0 0 1499

Tegnap este lementettem ami fent volt, tehát a 15. fejezetig. De most mikor oda megyek, már nincs, semmi, Szóval valaki elküldené nekem a legvégét? Ti meg közben már nagyban tárgyaljátok, és nem akarok úgy beleszólni, hogy nem olvastam el az egészet.

Iriszke, mi lett volna, ha esetleg inkább egy nappal később parázol be, és szedeted le az anyagot? Csak ráért volna, nem? Most itt szenvedhetek DS-elvonási tünetekkel...miattad!

Doorika, elküldöm az 5. fejezetet, nehogy pont neked ne legyen meg, aki fordítottad:P 

IRISZKE Creative Commons License 2004.11.20 0 0 1498

Én megnézem,de nem biztos,hogy megvan...talán.

Lyraevi Creative Commons License 2004.11.20 0 0 1497

Hello!

Rég hallottam felőled.

Le fogod fordítani a 12. könyvet is?

Sajna én nem tom elküldeni az 5. fejezetet, mert nekem nincs meg a te fordításod...Sorry

Előzmény: Doorika (1496)
Doorika Creative Commons License 2004.11.20 0 0 1496

Légyszi valaki küldje el nekem az 5. fejezet fordítását!!!

(a 11-es könyvből, amit én fordítottam)

Ugyanis most akarom kinyomtatani az összeset, de az 5. fejezet még ilyen félkész állapotban van csak elmentve, és hiányzik még belőle egy csomó minden... Jellemző...

Nagyon sürgős lenne!! Köszi

Lyraevi Creative Commons License 2004.11.20 0 0 1495
Köszi! Majd újra elolvasom a 6. fejezetet, hátha így már jobban megértem. Még fogok kérdezni... Ugye, nem baj?
IRISZKE Creative Commons License 2004.11.19 0 0 1494

Micsoda mázli,hogy Mr Tiny nem nagyon bírja az irodalmat...

Egyébként már nem azért,de ki hiszi el,hogy egy csomó dolga van eredetiben...Mona Lisa,ehh...persze.Jajj,meg olyan édes volt Darren a Louvre-os bakijával:)

Walid Creative Commons License 2004.11.19 0 0 1493

Nos ez úgy van, hogy a jövő megismétlődik, de csak addig, hogy Darren/vagy más/ meghal, feldobja a bakancsát, stb. Aztán az ő lelke veszi a sátorfáját és szedi a lábát a Paradicsomba... Aztán megy tovább az élet onnan, hogy Evanna megszüli a gyerekeit, a kissrác már nem változtatja meg a múltat.

Namost azért döntött Darren amellett, hogy megmenti magát, mert így fel tudják hívni az emberek figyelmét Mr Tinyre, viszont ha meghal, és senki sem adja ki a naplóit, akkor senki sem tudja meg:D Vagy mittomén...Sztem ezt ő sem gondolta végig, csak túl akart lenni az egészen...

IRISZKE Creative Commons License 2004.11.19 0 0 1492

12.ET TÁRGYALUJK,NE OLVASSÁTOK,HA NEM AKARTOK MEGTUDNI DOLGOKAT...

Ez az egész kavarás:)...

Én azt ne vágom,hogyha megváltoztatta múltat,vagyis jelen esetben azt,hogy ugye megvérezzék meg minden,akkor az egész minden,amit majd át kellett volna élnie nem létezik[legalábbis az ő személyével..khm.]...de akkor elvileg ő azt már nem csinálhatta volna,hogy megváltoztatja a múltat,mert nem is kerülhetett volna olyan helyzetbe.Nekem az idő vohgy túl magas:)

Jah,azon én is csodálokztam,hogy ez aztán kedves,azért,hogy megmenthesse magát majd egy másikat rak a helyébe.jó,gondolom ezt azért is csinálta,mert egy csomó kissrác akkor elkezd örülni,hogy hű,akár belőle is lehet Herceg(tényleg,ha csajjal helyettesülne az milyen lenne már...?), és átélheti majd,amit darren átélt,mert darren ezt végig úgy írta,mintha igaz lenne és a kicsik hajlamosak elhinni ezt.Tehát Darren  ugye meghagyta ezt a lehetőséget...de én már nagy vagyok és tudom,hogy darrennek lenni nehéz dolog lenne és ezért nem......nem,igazából nem is hiszek benne,szóval...:P

Walid Creative Commons License 2004.11.19 0 0 1491

Amit írtál azok jók, Dariust így megmentik attól, hogy öljön, amikor táplálkozik, és lelépnek Annieval, többet nem is hallunk róluk, nincs is jelentősége, mert mivel megváltozik a jövő, Darius sosem születik meg.

Vancháék visszamennek a cirkuszba, mert Darren úgy érzi, ott van Steve, és ebben Evanna is megerősíti, ott találkoznak Stevevel és a bandájával:) Tovább is meséljem?:D Majd ha elolvastátok:)

Lyraevi Creative Commons License 2004.11.19 0 0 1490
Walid itt vagy még? Ha itt vagy, akkor leírnád, hogy is van ez?
Lyraevi Creative Commons License 2004.11.19 0 0 1489

Nem szeretne  valaki az én kérdésemre is válaszolni???? Mi lenne, ha lereagálnátok legalább amit írtam?!

Walid Creative Commons License 2004.11.19 0 0 1488
Ja, ezért lett elkapkodva a vége sztem. Egyébként így nem lesz árnyak ura, ez a poén a dologban, nincs árnyak ura, meghal a másik srác, aki a helyébe lép. Egyébként a következő könyv tiszta DSnek indul, de tetszik:)
Phoenixe Creative Commons License 2004.11.19 0 0 1487
Most jutott eszembe vmi. Lehet, hogy csak nem elég figyelmesen olvastam... de... Az előző ezeregy könyvben végig azon nyavalyogtak, hogy ki lesz az Árnyak Ura. Mert ugye úgy volt, hogy vagy Darren meghal és Steve lesz, vagy fordítva. De most akkor ki az Árnyak Ura? :) Az, aki a "jövőben" Darren ill. Steve helyébe "lép". Mert ugye az univerzum helyettesíti őket mással vagy mi. :D Értitek. Szóval egyik sem lett az. Vagy igen? Ti mit gondoltok erről? Egyébként sztem tök önző dolog volt ez a Darrenes dolog a végén. Hogy "átadta" másnak a szerepét azzal, hogy megváltotatta a múltját. Most egy másik gyerek is végigszenvedi azt, amit egyszer ő végigcsinált. Milyen ego dolog már ez!
IRISZKE Creative Commons License 2004.11.19 0 0 1486

Anyám.....nem igaz,hogy ma mindenki ilyen.bakker,másik fórumon is beszélgetünk fél órát pl. az almáspitéről(jó,nem arról beszélgettünk,annyira nem vagyok hülye:),ez most itten pl.) és akkor beszól vki,hogy "nem tudnátok mondani vmit az almáspitéről?"Ez az egy dolog van,ami kiakaszt...na jó,meg az,ha lelibáznak,mondják Kurdára,hogy hülye/béna stb...,meg az,hogy nem a Keane nyert,de ez most lényegtelen:)...

Szóval,a jövőben mi lenne,ha egy picit visszaolvasna mindenki mielőtt kérdez...kivéve,ha olyan hülye,mint én:)))

Avada Creative Commons License 2004.11.19 0 0 1485

Sziasztok!

Valaki nem tudná nekem elküldeni a 12 könyv fejezeteit?Nem jön be az oldal....

Nagyon megköszönném!!!! pirate01@axelero.hu

Avada

IRISZKE Creative Commons License 2004.11.19 0 0 1484

Igen,mert általában mindig az van,hogy történik vmi és az miattam van.És azt nagyon-nagyon nem szeretem.)Egyébként olvasd el a könyv első oldalát[nem ahol a történet kezdődik] és meglátod,hogy mennyi mindent nem lehet.Igaz.hogy én nem értem,de attól te még értheted..na jó,annyit azért vágok,hogy elég szigorúak a szabályok és ilyen tök alap dolgokat-amit egyébként simán megcsinálnék,ha nem lenne odaírva,hogy tilos!- is megtiltanak.

Szóval nem tudom,hogy eztlehet-e,de inkább nem is akarok esélyt adni neki.

Miért most szóltam..jó kérdés...eddig nem nagyon fogtam,hogy mi van,meg annyira engem ez nem is érint,mivel már olvastam....

Na mind1.

Lyraevi Creative Commons License 2004.11.19 0 0 1483

Elolvastam a 12. könyvet 6. fejezet végéig, de ném,etes lévén nem sokat értek belőle...Elmesélnétek kb. mi történt?

Valami olyasmit értettem meg belőle, hogy Annie már tudja, h Darren él, és Darren az egész sztoriját elmesélte neki. Harkat, Debbie és Evra visszamentek a Cirkuszba, talán vitték Shancus holtestét is. Később Vancha, Evanna meg Alice is elment Annie házába, és Darren megvérezte Dariust, így vérszipolyból vámpír lett, mint Vancha. Itt kicsit ködös, hogy mi van Dariussal... Aztán hova megy Vancha, Darren és Alice? Oda ahol Tommyt megölték? És mit csinálnak?

Előre is köszi!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!