Most még csak üzemkészre összedobva...promó verzió. :)
Ha lesz időm, foglalkozok az esztétikával is.azért az is fontos hogy könnyen elérhető legyen.Szar a tankot fel-le szedni.Anno a mexás trafó is lejjebb volt a gyári helyétől...nagyon eldugták.
Ha valami van, szedd le a hülye ülést, aztán a tankot, kösd le a benzincsövet...idiótaság.
Persze a 70 rongy úgy értendő h postával mindennel együtt.A rotor,átalakító alugyűrű meg a gy trafó Csehországból jött,az állórész a franciáktól,Toluse-ból.
Ja meg vettem egy fesszabályzót,(meg egyet tartalékba)új gy kábelt,izzókat is a rendszerbe-tehát így ennyi az összeg.
Eladó a képen látható alkatrészek.Nem tudom milyen állapotban vannak.Vettem egy Mustang-ot és vele együtt adták.Ha valakit érdekel jelezzen,az egész kompletten 10000ft. Annyit tudok mondani az egyben lévő blokkról hogy a kis lánckerék és a kondenzátor nincs benne.
Sziasztok! Teljesen felújítottuk jawa mustangom, de 2 hónapja az első teleszkóp perselyével szívok. 3 motoros oldalról rendeltem, egyiknek sem volt,legközelebb februárban lesz. Valakinek van eladó? Ha úgy van a postaköltséget is vállalom!
Én is ,ez van.Nem lesz itt már idő semmi szerelgetésre.Marad egy motor,amig nem veszek kocsit, meg egy bringa,aztán ennyi. Le kell szűkítenem a teendőket,összegyűlt sopk szarság és nem láttam ki belőle,nyomasztott.Egyszerűen kigórom amire nincs égető szükségem és csak a minimál marad meg.
A gép maga gyárilag 4 lovas verzió a tábla szerint,váz nem vágott,eredeti!
Érdeklődni:
thotpeti@gmail.com
70/632-64-89
Ha munkahely miatt nem tudnám felvenni, visszahívlak!
Miskolc-Diósgyőrben van a gép.Van még egy Aprilia Rx50 enduro váz és egy Ktm Hobby Puch maxi blokkal szerelt gyári moped is.Ja meg egy Szovjet gyári 0 km-es edzőkerékpár,totál eredeti állapotban.
Sziasztok.Garázs felszámolás miatt eladóvá vált minden motorral kapcsolatos holmim.
A Mustang is.Nincs időm már befejezni,új melóm miatt át kellett értékeljem eddigi dolgaim.
Bár nem gyári,rengeteg munkaóra és pénz lett beleölve.Sok értékes új alkatrész van benne,ha valaki építgetni, tuningolni akarja, kiváló alap,de donornak is alk.rész bázisnak is kiváló.
Jelenleg egy baja van, a gyújtása.
Ami új:2 felni, fékdobok felszabályozva, új külsők,belső,gyújtás kivételével totál felújított blokk(új főtengely,csapágyak,stb),keveset futott lánc,és lánckerék szett(hátul a fogaskoszorú lett cserélve).
Km meghajtó működőképes darab,spirállal.Tank nem rozsdás.A gyújtásban 30W-os vil.tekercsek,nem 20!Gyári karbi is megvan hozzá,jelenleg egy k60B van rajta.4 csehországi új fékpofa!
és még a fene tudja, mik lettek már helyrehozva benne...
30-az irányár,adom vele a képen látható összes Mustang cuccom is.