Megnősült Orlando Bloom Megnősült az ismert brit színész, Orlando Bloom mindössze négy héttel azután, hogy eljegyezte nála hat évvel fiatalabb, 27 esztendős barátnőjét, az ausztrál modell Miranda Kerrt.
A lány elmondta, bár már hosszabb idő óta tervezik az esküvőt, valahogy az mindig a divatbemutatók hetére esett volna, amikor ő biztosan nem ér rá. Ám munkáltatója, a David Jones nevű cég megkönyörült rajta, így nemcsak hogy kimondhatta a boldogító igent Bloomnak, mézeshetekre is elutazhattak. Az egyebek mellett a Gyűrűk urából ismert Bloom 2006-ban ismerte meg Kerrt.
Nekem a 21:30-as vetítés tökéletes, az neked sem késő, ugye? Érdekel még valakit szombaton este a MOM-ban az Inception? Addig is foglalok négy jegyet, aztán meglátjuk.
hm. nekem szombat estefele jó (18.30as verzió valszeg korai...) illetve vasárnap délután/este bármikor (vas. délelőtt nem is adják amúgy). vagy jövőhéten esténként általában ha tudom előre h. mikor
Újabb fejlemény :): mivel a rossz idő miatt a hétvégén nem megyek Balcsira, ezért szombaton délután/este vagy vasárnap délelőtt mégis ráérek. :D Így nem csak az esti időpontok jöhetnének szóba a MOM-ban. Sorry a variálásért... :)
Sajnos a holnap este mégsem jó :(, mert a meló közbeszólt, úgyhogy nekem legközelebb a jövő hétvége jó. Akkor Szellemírót és Inceptiont is szívesen nézek, ha közben nem mennétek el valamelyikre.
hehe :) már csak 5 nap :P jó szórakozást hozzá, én még nem döntöttem el hogy megveszem-e belátható időn belül egyrészt elég drága, másrészt a bétától nem dobtam akkora hátast mint amekkorára számítottam; sajnos az a multiplayeres játékmenet amit ad a játék vhogy nem jött be annyira (játékmenetre majdnem tök ugyanaz mint az első rész)
péntek jó, mom alap akkor, viszont 18.30kor és 21.30kor adják csak este. valszeg nekem mindkettő megoldható (korábbira mondjuk valszeg éppcsak oda fogok érni :))
Thanks for shopping with GAME. We have the pleasure of acknowledging receipt of your order. ORDER NUMBER: 07428965/P Available: [27-Jul-2010] Qty MediaID Description 1 331102 StarCraft II: Wings of Liberty (PC)
A most péntek nekem jó lehet, vagy a következő hétvége jön szóba. Viszont ahogy nézem, szinkronizálták az Inceptiont, szóval részemről vagy MOM vagy sehol. :)
hát én az inceptiont mondjuk pénteken / vasárnap / jövőhéten mindenképpen szeretném megnézni, elvileg amúgy esténként most beleférne csak mondjuk előzőnap nembaj ha tudom
Az is Kerouac, magyarul Művésztelep címmel fordították, abban található "A tenger" című "vers", (a Csendes-óceán hangjai Big Sur-nél) A lényeg, hogy még szerteágazóbb meg szétfolyósabb, mint az Úton.
Jajong a fene. nekem mindegy. csak a tapasztalat mondatja velem. a legtöbb megfilmesített regény nem is hasonlít az eredetihez, és rendszerint gyengébb. Talán a Blade Runner egyike a kevés kivételnek. az se hasonlít, de legalább jó.
Hehe, ezt mondták a Gyűrűk Uráról is. Történetet végül is lehet csinálni belőle, a hangulatot át lehet adni, aztán ennyi. Még mindig könnyebb megfilmesíteni, mint, mondjuk, a Big Surt :)