Nem csepültem én le aranyoskám, csak kértem, hogy ne tegyétek a fejemre, mert akkor nix varázserő. Megteheted ha ragaszkodsz hozzá, de akkor csak egyszerű hókupac maradok, aki se beszélni, se kívánságot teljesíteni nem tud.
Szerbusztok nick-bubák! A hasinkómra tegyetek még egy kis havat, a vállamra is. Mindjárt készen is leszek.
Azt hiszem elég kerek hóember, illetve hóanyó vagyok. A lyukas fazekat ne tegyétek a fejemre, inkább egy égszínkék kalapot. Attól varázserőt nyerek, és aki megérdemli, annak teljesítem egy kívánságát.
likas fazékhoz hozzá adom emlékeimet, melyekben szemeim előtt lebeg, miként kell kezdeni a hóemberépítészetet. és engdjék meg kedves barátaim, hogy felajánljam hidegtűrő kezeimet, melyekhez valaki olyan kezei is szükségesek, amelyek tudják formálni az alakot, nem szeretném, ha az a szegény újonnan faragott úgy nézne ki, mint egy összevissza rakott hókupac.
Nincs ő megsértődve, csak illen a természete.
Szeret feladatokat osztogatni, de nekem ez nem gond. Pucoltam én mán ablakot valóságosan is, nemcsak virtuálisan. Az fáradságosabb volt.
Egyébiránt az asztaltáncoltatás nem is rossz ötlet.( Kinek a hátán kezdjük?:-))
eszembejutott mentem az utcán és hallottam párbeszédet, néztem emberkeet, gyűjtöttem sok szép kedveset aztán most eszembejutott, hogy ez menő és miért is ne lehetnék én is menőmanó, olyan igazi rosszakaró divatmajom féle és mondtam hóembernek: arcodat befogod, jösz és te leszel nekünk hóember, míg el nem folyik a tested bazmeg ezt aztán lesheted, ha meg nem tetszik áthajtok rajtad merdzsóval répaorrú, de úgy, hogy szappant főzök belőled, akkor is, ha nem lehet, nézd meg a kopasz fejemet. tudok én modern és menő is lenni, ha akarok, nem olyan nagy dolog!
Hóember jön. Persze csak megfelelő garanciákkal, melyek testi épségére vonatkoznak és ezúton üzenem mindannyiunknak: szeressük egymást gyerekek. máskülönben meg megyek ebédelni és megfogalmazom kusza fejemben a testi épségre vonatkozó garanciákat, biztosítékokat és persze az egészségmegóvás ellenőrzésében fontos szerepet játszó sikerkritériumokat. jó étvágyat. És azt tudtátok, hogy a hóemberek nem esznek havat, mert nincsenek kannibál szokásaik?
Most el kell mennem a dolgomra, de itt hagyom ezt a jégkaparót!
Mire visszajövök az ablakomat pucold meg vele, hogy végre ki lehessen látni rajta.
Azt se bánom, ha kiadod alvállalkozónak, egy a lényeg: tiszta legyen!