Keresés

Részletes keresés

a_viking Creative Commons License 2004.02.21 0 0 1365
Most nem világos, hogy az ajtó fölötti jelenést megoldottátok-e már? Én nem látok ott semmilyen lovast (lovagot), viszont a hölgyet felfedeztem. Leginkább egy nagy sárga, ráncos, négyzet alakú arcot látok, akárhogy is nézem, továbbá felfedeztem még egy pici férfiarcot kicsivel lejjebb, a gyertyákat tartó lámpa kötelékeinek találkozásakor, azt oldalnézetből.

Ami a bal oldali ablakot illeti: benne lent van egy színes arc, mintha bajusza is lenne. Továbbá a két ablak között is látok valamit: egy emberi alakot, látom a meztelen vállát, a behajlított karját, a kezében tart valamit, csak azt nem értem, hogy az elefántormányra hasonlító dolog miért nőtt a fejéhez :-) alatta meg legalább két koponya van.

a_viking Creative Commons License 2004.02.21 0 0 1364
Már nem azért, de a Jézus mellett térdelő alak tisztára olyan, mintha éppen Jézusnak verné ki... Már bocs.
a_viking Creative Commons License 2004.02.21 0 0 1363
Erősen kinagyítottam a képet, és a balra levő, legszélső benyíló mellett (amely sötétbe hajlik), alul találtam egy fejet oldalnézetből. Olyan mintha egy vízköpő feje volna, vagy ilyesmi, nem sokkal a székek fölött.
goldfinger Creative Commons License 2004.02.21 0 0 1362
Szervusz!

A gyertyákkal sem én operáltam.:-)
A 6 módosított dologból már csak kettő felfedezetlen van hátra. Abból az egyik a fényekhez kapcsolódik, a másik pedig a kőhöz. Csak hogy ne legyen szemkárosodás a dologból.:-)

Előzmény: cartmanrulez (1361)
cartmanrulez Creative Commons License 2004.02.21 0 0 1361
Üdv!
Késö van már bisztoss, de nekem gyanús az a 6 szál gyertya, amelyeken a láng élénkebb sárga színü.
Egy 'fényrávetülés' miatt nem lehet, hiszen a gyertya maga is fényforrás.
Hacsak nem más a gyertya anyaga...
Ha már volt, bocs!:o)
Előzmény: goldfinger (1340)
goldfinger Creative Commons License 2004.02.21 0 0 1360
Ott van jobb felül, az ív mellett közvetlenül balra. Kicsit elüt a fekete háttértől, és elég nagy (kb. 2 cm).
Előzmény: molloy (1359)
molloy Creative Commons License 2004.02.20 0 0 1359
Huha, ezt a toprengot keptelen vagyok megtalalni! Az ajto folotti jelenesekbe lassan beleorulok, kicsit abbahagyom. (Nagylelkuen atengedem a terepet :))

udv.
M.

goldfinger Creative Commons License 2004.02.20 0 0 1358
Inkább nagy jóindulattal.:-) Egy középkori festményről vettem le, nevezzük inkább töprengőnek.
De jár a hátbaveregetés, mert ez egy újabb megoldás. Azt hittem, ő lesz az első, akit kiszúrtok.
Előzmény: Kham (1357)
Kham Creative Commons License 2004.02.19 0 0 1357
A kép jobb felső részén az oszlopfő sötétebb árnyékában van egy fehérebb folt: zoomolva kis jóindulattal Buddha.

nagy hívő én sem vagyok, de ráadásul még türelmes székszámoló sem:)

Előzmény: goldfinger (1355)
goldfinger Creative Commons License 2004.02.19 0 0 1356
Látom én is a "babát", de az csak a fények játéka.
Viszont az ajtó fölötti jelenésekre megint kapsz egy pirospontot.:-)
Csak nézd meg még jobban, mert nem teljesen az van ott, amit leírtál. Viszont ügyesen kiszúrtad.
Én megnéztem kicsit kívülállóként, de egy perc múlva megfutamodtam, mert már legalább 7 alak kavarodott egymásba.:-))))(Csak egy van ott). Szóval, nem irigyellek titeket. De eddig pont jó a tempó!:-) Csak jöhetnének mások is.
Előzmény: molloy (1353)
goldfinger Creative Commons License 2004.02.19 0 0 1355
Be tudnád határolni pontosan, hogy melyikre gondolsz?

"A teremben páratlan számú szék van, de a templomokba mindig páros számú szék van:)"

Nos, ezt nem tudtam. De gondolom, az előzőekből kiviláglott, hogy nem vagyok valami nagy hívő.:-)

Előzmény: Kham (1351)
goldfinger Creative Commons License 2004.02.19 0 0 1354
Jessszz, megáll az eszem, hogy kiszúrtad; azt hittem, ezt csak legutoljára fogják észrevenni...
Valóban, ezt a szentségtörést én követtem el: Jézus feje helyére a sajátomat raktam...:-DDDDDD
Kifehérítettem, lekicsinyítettem (olyannyira, hogy már én sem láttam), aztán rá a testre, gondolván, hogy úgysem veszi észre senki.
Tied a második pont.:-)
Előzmény: Kham (1350)
molloy Creative Commons License 2004.02.19 0 0 1353
Valamint: az ajto folott lovas alak, jobb kezeben felemelt tor (kard?) ((Szt. Gyorgy, vagy nagyon foldhozragadt vagyok?)), mogotte pedig (tole balra) noi alak kek, mell alatt szukitett ruhaban.
molloy Creative Commons License 2004.02.19 0 0 1352
"A "világító" köpeny nem az én művem" - a kopenyt nem en irtam :)

De ha mar itt tartunk, folotte - benne? - egy csecsemofej (nyilvan megint nem osztogattak, tehat valamilyen leny, amit nekem nincs szerencsem ismerni) lathato. Igaz ez?

M.

Szekek: most akkor padok "szoktak lenni", vagy paros szamu szek? (En nem fogok utanaszamolni, mar kifolyt a szemem:))

Kham Creative Commons License 2004.02.19 0 0 1351
A hátsó oszlopfő sötétebb részén halványan kirajzolódik egy kopasz dagi ülve. Buddha?

A teremben páratlan számú szék van, de a templomokba mindig páros számú szék van:)

Előzmény: Kham (1350)
Kham Creative Commons License 2004.02.19 0 0 1350
A jobb oldali ablakképen elég skinheades lett Jézus, felnagyítva inkább egy UFO sofőrre hasonlít.
goldfinger Creative Commons License 2004.02.17 0 0 1349
Ha valami több mint gyanús, arról pontos leírást kérek! A tapasztalatok alapján ugyanis az ilyen típusú képeknél már a fél színárnyalatnyi változást is mindenki tudatos mahinációnak tartja, és azonnal be is írják az összes tippjüket, ha jó, ha nem jó..:-)

A "világító" köpeny nem az én művem, valamint a furcsa fény is magától furcsa.:-)

Egyébként tanácsos megnövelni a képméretet néhány százalékkal. Talán anélkül egy ilyen feladatot meg sem lehet oldani.

Előzmény: molloy (1348)
molloy Creative Commons License 2004.02.17 0 0 1348
Na, erre verszemet kaptam: ugyanigy van valaki - eg lovas vagy lovag? - az oldalajto folott, valamint a jobb oldalo oszlop aljan nem stimmel nekem az a vilagito ize, es a jobb oldali csillar egyik gyertyajan valami furcsa feny...

Hu, de kivancs vagyok!

A.

goldfinger Creative Commons License 2004.02.17 0 0 1347
Nocsak, nocsak, nocsak! Bár nem osztogattak, hanem fosztogattak, de azért az első pont mégis csak a tiéd!:-) Valójában nem hölgy, de a lényeg a szemfülesség.

Még 5 ilyen dolog van elrejtve. Azok közül 1-et könnyebb felfedezni, a többit viszont nehezebb...

Előzmény: molloy (1346)
molloy Creative Commons License 2004.02.16 0 0 1346
Sziasztok!

Ha jol latom, tobb reteg van valahogy: pl. felfedeztem egy holgyet az ablakok alatti (balrol) negyedik benyiloban, aki nagyon halvanyan rajzolodik ki, a fejfedoje - keso van, mar nem tudok fogalmazni - a falon folytatodik...

goldfinger Creative Commons License 2004.02.16 0 0 1345
Helyesebben: amit csak tudtok.
Előzmény: goldfinger (1344)
goldfinger Creative Commons License 2004.02.16 0 0 1344
Fiúk, ez most igen szőrözés jellegű volt.:-)
Sajnos ennél jóval nehezebb lesz a dolog.
Én tettem oda bizonyos dolgokat, amiket csak nagyon részletes, négyzetcentiméternyi átvizsgálással lehet fölfedezni. És bármilyen praktikával, amit csak tudok.

Ez egy ilyen szembántó rejtvény...

kaviat Creative Commons License 2004.02.15 0 0 1343
túl éles az ablakok vetülete a földön.. ez olyan, mintha nem napfény sütne be, hanem valami pontforrásból, mondjuk egy távolabbi rekletorból jönne be a fény.. szerintem a nap sokkal jobban elmossa a kontúrokat

.kav]4t neofittnesspop

rainman Creative Commons License 2004.02.15 0 0 1342
Na és a templomokban a padsorok a jellemzőbbek, nem a széksorok
Előzmény: komancs (1341)
komancs Creative Commons License 2004.02.15 0 0 1341
Impozáns, mint a legtöbb templom.
Elsőre csak az villant fel bennem, hogy vajon miért égnek a gyertyák, ha néptelen a templom?
goldfinger Creative Commons License 2004.02.15 0 0 1340
Íme, itt van:

Kham Creative Commons License 2004.02.14 0 0 1339
Csak rajta, már egész elnéptelenedett itt a topik.
Előzmény: goldfinger (1338)
goldfinger Creative Commons License 2004.02.14 0 0 1338
Kedves képfejtők!

Elnézést kérek az eddigi távolmaradásom miatt, Pesten csak netk-ban tudtam netezni, arra meg nem igazán akartam elszórni a pénzt. Most hazatértem, hosszabb-rövidebb ideig itthon is fogok tartózkodni.
Tegnap csináltam nektek egy képet, szerintem piszok nehéz lett... Dehát inkább ilyen legyen, minthogy 5 mp alatt rájöjjetek/ megtaláljatok mindent rajta.
Ez csak egy kis beharangozó volt, most nem teszem föl, mert nincs időm rá, + akarok csinálni mellé még 2-3 képet.

De hamarosan itt fog virítani.
Minden jót kívánok!

Goldfinger

jenette Creative Commons License 2004.01.18 0 0 1337
:D jaja valahogy úgy . . .
Előzmény: su_li (1336)
su_li Creative Commons License 2004.01.18 0 0 1336
Gondolom Amerikában, ahol még az autók is repülnek.
Talán 1 modern kacsalábon forgó kastély, és a fordulatszám kissé megemelkedett ezért a centrifugális izé mindent szétszórt.
Előzmény: jenette (1335)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!