"Bese Gergő: Ami velem történt, az nem a véletlen műve, hanem Isten szándéka"
Egy hívő számára ez teljesen elfogadható indok, hiszen mindenről a "mindenható" tehet, ő rendelkezik mindenki cselekedete felett. Így már értem, hogy a pedofilokat miért védi a fidesz. Hiszen ők sem maguktól rontották meg a gyerekeket, Isten akaratát hajtották végre. És mivel mindezt hívő keresztényként, szerintem semilyen zsóti és balog püspök még misét is celebrálhatnának ezeknek az elkötelezett gyerekmolesztálóknak.
A Karmelita kolostor és a Prosti srácok szerkesztősége is a meleg pap áldásával működik. Hogy is szól Jézus második parancsolata? "Szeresd felebarátodat mint önmagadat!" Így már kicsit más megvilágításba kerül a dolog, kicsit túlzásba vitték a "szeretetet". Videó is van róla ahogy a fiúk magukat és egymást szeretik...
Talán ennek a lebukásnak az időzítése sem véletlen? A drámai gazdasági bajok elfedésére. Dumber Marcit megint Kínába küldték tarhálni hiteleket. Most éppen a kínai akkugyárak bontó, megsemmisítő üzemeit akarják ideengedni némi hitelért. Valahogy ez nem tölti el a magyarokat osztatlan örömmel...
A pap botrányát egy NER-csókos banda dobta fel, a pestisrácok szerkesztősége. Akinek szintén megáldotta a helységeit ez a fickó.
Nem is lenne baj és a kutyát nem érdekelné a nemi identitása. Csak akkor ne ugasson a többi hozzá hasonlóra, de játssza meg az egyház magasztos képviselőjének szerepét.
Minap jártam arra, épp valami közművet húztak-vontak át az út alatt. Mindkét oldalon munkagödör, egyszerre csak egy sávban (váltott irányban) mehetett a forgalom nem kis dugót okzva ezzel. Nyilván volt erre jóváhagyott forgalomtechnikai tervük. :) Kicsit elkanyarodva, a józan ész alapján az út szélén tárcsával hadonászó munkásnak szót illik fogadni, de van valami jogszabály, hogy köteles lennék erre? Nem rendőr, akkor milyen alapon irányítja, korlátozza a forgalmat? De abban biztos vagyok, ha van is erre jogi lehetőség, azt csak előzetes tervek és engedélyek birtokában tehetné, nem önhatalmúan amikor úgy gondolja az építésvezető, hogy "Józsi, állítsd már meg a forgalmat".
A héten többször jártam arra. Építészetileg kész, ember nem volt sehol.
A hatóságok "jóindulata" biztos segíti. Az országos fűútvonal, a kialakítás állami kézben. Amilyen megszorítások, elvonások vannak a közszférában, nem csoda ha minden késik. Ellenzéki városnak meg egyébként is coki.
Így lett tervezve. Állítólag a tribün elbontott felső széksorait máshol fogják felállítani. Nyilván sokkal többe fog kerülni a bontás szállítás felállítás, mintha újat építettek volna. De Lölöék jól járnak vele.
Orbán a Népsportban: "Nincs a világon még egy olyan ország, amelynek annyi, az olimpiára alkalmas és kipróbált létesítménye lenne modern verzióban, mint Magyarországnak. Atlétikai stadion, a Puskás Aréna, itt ülünk most a Duna Arénában. Mindenünk megvan. Néhány mobilcsarnokot kell fölhúzni meg elbontani, és jó napot." (link)
RTL: Karácsony Gergely támogatja, hogy Budapesten rendezzék a 2036-os olimpiát (link)
Amikor a gazdasági miniszterek sorban panaszkodnak az üres kassza miatt (link), ez a két idióta olimpiáról delirál. De a kérdés az is lehetne, Orbánék mivel tartják sakkban az 'ellenzéket'? Aztán lehet, hogy mégis igaza van a fővadászúr valamelyik klónjának, mikor azt mondta rájuk, hogy 'ezek ugyanazok'. :(