Az nem gyári installáció lesz, Érdekes h a kályha nem indul csak a keringető, ez akkor szokott így lenni ha valaki egy kieg kályhát épít be állónak és a keringetőt a táv indítja és nem a kályha :)
Adott egy 1-es Bmw,nemrég vettem. Van benne egy utólagos Webasto állófűtés. A pontos típusa egyelőre ismeretlen. T91 van hozzá,egy darab távirányítóval,de nem üzemel. Ha indítani akarom,a vizpumpa elindul és ennyi. megy addig amíg le nem állítom,de semmi több.
Tehát első körben diagolni kellene ugye,de a kályha nagyon el van burkolva, nem látok semmiféle diag vezetéket. A T91 vezérlőegység megvan a kesztyűtartónál.
kérdés hogy a diag vezeték megy e oda,illetve létezik olyan hogy valaki kihagyta a beépítésnél ezt ? Azt sem tudom hogy analóg e vagy can bus rendszerű. lézethet olyan hogy gyárit építettek bele ,és OBD-n keresztül lehet diagolni ?
Üdv. Ha megfelelő az installáció, akkor az állófűtés kötegén lévő relé lesz a probléma vagy ha még ipcu is kellett hozzá, mert pontos autótpust nem írtál még, akkor az is tudja ezt csinálni meghibásodás esetén.... az h melyik hol helyezkedik el az adott járműben nagyban függ a beszerelő emberke kreatívitásán.
Sziasztok! Érdeklődnék olyan problémám van hogy az állófűtés működik de az utastér ventilátor nem indul el, még akkor sem ha ráadom a gyújtást de amint kikapcsolom az állófűtést a relé átkapcsol és elindul a ventilátor. a programóra easystart t típus három szál van bekötve rajta 1 piros 12v 1 citromsárga és 1 barna szál. Ha valakinek lenne ötlete mi lehet a baj megköszönném!!!
Magában a kályhában nincs thermokapcsoló, az az autó része szokott lenni. Általában 7-10°C alatt működnek a kiegészítő fűtések. Utólagos beépítésnél meg ahogy megcsinálták.
Szia! Ilyen nagy füsttel járó akció után, letilthatja a működését a vezérlés? Nekem reggel kattog, zúg, majd elkezd veszettül füstölni és leáll. Utána viszont már nem tudom bekapcsolni, csak jóval később. Vagy elképzelhető, hogy csak bizonyos hőfok alatt kapcsolható? pl 0°C alatt? Nekem is valamelyik eberspacher van beépítve, csak sok éve nincs használatban.
Most vettem egy Iveco Dailyt van benne egy ha jól tudom 1533 as Webasto állófűtés.Most próbáltam ki,simán elindult de folyamatos kattogó hangot ad működés közben.kb10 percet járattam 3,4 perc után fújta a meleget,de a kattogás nem szűnt meg a leállításig
Sziasztok! Lentebb írtam nem rég vettem az autót. A kiegészítő fűtés keringető szivattyú nem megy. Vmikor elindul és leáll vmikor el se indul a fűtés. Ezeket a hibákat dobja állandóan a diag. Szeretném rendbe tenni a kiegészítő fűtést. Az autó szerelőm mondta aki nem kályha szakértő, hogy a keringetőt kicseréljük és jó lesz. Rosstech oldalán néztem de szinte mindent ír ezekkel a kódokkal. Ötlet, hogy merre lehet indulni? Köszönöm.
hívj fel és szívesen elmondom a lehetőségeket és persze h mit miért és mit miért nem ajánlok....nem sok kedvem van már írkálni, főleg ide.... 70/5935073, 12.30 után elérsz
Igen digitális klíma. Tudnál segíteni? Milyen árban mozog a beépítés? Próbáltam keresni (lehet rosszul), de nem találtam semmi konkrétumot. Melyik márkát és típust ajánlanád? A posztjaid alapján úgy látom nem vagy "kezdő" :-).
2011-es Tdv8 4.4 Range Roverben furcsán viselkedik a Webasto. A Thermotest 2.16-ra kötve felismeri az állófűtést, engedi tesztelni a komponenseket, de a kályhát nem engedi elindítani (szürke az ikonja). Ha a gyári távirányítóval elindítom láthatóak az élő adatok, de állandóan kilép a diagnosztikából és újra be kell lépnem. Távirányítóval nem is indul mindig, ha elindul nem kapcsolja a befúvást még 70 fokos víznél sem. Rossz a diagnosztikám vagy a kályhának van baja? Szép estét!
Jó napot? Érdeklődnék hogy esetleg tudja e valaki, egy thermo top v ben a gyertya menni ampert kellene hogy felvegyen? Az a probléma, a vezérlő megégett a gyertya kivezetés körül.
Az én gyertyám kb 20 amperről indúl és 15 ig esik le. Ez lehet a megérés oka?
Ugyan itt keresek valakit aki javítani tudna ilyet. És ha az a baj akkor gyertyát is.