Pontosan erre gondoltam.
Azaz mégsem. Az ADSL infrastrukturát a Matáv adja, a mögötte levő internetet pedig az Euroweb.
Van háttér. Az Euroweb magánszemélyeknek közvetlenül nem szolgáltat.
Szerintem arra gondolt, hogy az Euroweb szolgáltatja az adsl-t a freestartnak.
Amugy nektek megy rendesen a bejelentkezés? Vagy ki sem jelentkeztek? ;)) Mostanában 4. 5. próbálkozásra sikerül fellépnem a hálóra. Igaz ez így is kb. 3 másodperc, nem úgy mint ha modemmel próbálnám.... Aztán megy rendesen a net.
Hello!
Használja valaki Győr-Moson-Sopron megyében a szolgáltatást?
Ha nem többiek: még mindig olyan szuper a minőség, hogy érdemes megrendelni?
Köszi!!!
Most neztem be ide ujra, latom van elet. A tarhely tema korabban szoba kerult, aki meg nem latta, az nezze meg ezt a cimet, itt van 20mb webrol elerheto hely.
Mostanra pedig véglegesen, azt hiszem.
Rendben (??),hogy hétvégére bedugul a postaláda (nem 24/7 az ügyelet?), de miután hétfőn délelőtt ismét elküldtem és csütörtök délutánig sem kaptam választ, azért az elgondolkodtató...
lotht
Ez engem elriasztott, egy nemrég küldött levelemre jött válaszul:
A message that you sent could not be delivered to one or more of its recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:
helpdesk@freestart.hu
mailbox is full (MTA-imposed quota exceeded while writing to file /maildirs/mail/freestart.hu/h/he/helpdesk/new/temp.22081.pop3.freestart.hu):
retry timeout exceeded
És éppen azt kérdeztem a levélben, hogy miért lenne nekem célszerű a Freestartot választani szolgáltatóul.
Végül is, megkaptam a választ.
lotht
Az ugyfel es a Freestart kozott biztositott Matav szakaszon az elmeleti
maximum, 384kbit/s letoltesi sebesseg idoben nem all mindig rendelkezesre a
halozatban rendelkezesre, viszont a Matav altal garantalt 128kbit/s
letoltesi sebesseget a halozat mindig teljesiti.
Matavval a savszelesseg problemak elharitasara a kommunikacio megkezdodott,
meg a heten varhato a javulas."
..mindenestre en megtettem. Kivancsi leszek mikor jon a valasz. Van meg gond a reverse DNS-el, es amikor reklamaltam eleg soka jott a valasz, hogy dolgoznak az ugyon...