jajj, csak most jut eszmbre...
Mijenjó, hogy ilyen kevés a nyugdíjam, ezért tudok naponta 10 órára betgondozókat alkalmazni.
Itt sorakoznak a kapunk előtt, hogy megkaphassák azt a 3000 forintot havontanta.
Ennyivel több ugyanis a nyugellátásom azért, mert 1 év alatt összenőtt a gerincvelőm, ezért önellátó lettem.
Már tudok egyedül is kakálni és öltözködni.
Hasonló jókat kívánok...
Soha nem voltak hibáim!
Iskolába azért nem jártam, mert úgy születtem, hogy már akkor mindent tudtam. Csakhogy időközben a kapitallizmusból szocilizmus lett, ezért minden jóra fordult.
1990-től csak a fideszre mega mszpre szavaztam, de sajnos bekebelezte őket 8-9 nagyobb párt tagsága, ezért a fogyatékosoknak és elesett csoportoknak sok új kedvezményt tud kiharcolni a tolókocsis képviselő, meg a Feszt und fertig-meosz, sinosz, vigyorsz, goldecsjesz, figyusz, közhasznosz stb,
3 év alatt az egész ország akadéklymentes lett és senki se foglalja el a hivatalokban dolgozó mozgásfogyatékosok elől a parkolókart, mert már gyalog jár dolgozni mindernki.
Én mindig hazudok, csak akkor írok igazat, ha eltévesztem...
17 éves vagyok és 54 éve halott...
Sok barát vesz körül, mert gazdag vagyok, nagy és erős.
A menyország portásaként nincs ki a 4 kertekem.
Mivel egészséges vagyok, gyakran járok orvoshoz, de vizitdíjat mégse fizetek.
Százkét éve ,hogy levelet várok Turinból ,de várat magára csak nem jön.
Háromszor is áttbucskázhatott a fején a Pósta,hogy így elkeveredett a becses küldemény.
Nincs mit tenni ,várni kell. Ráértembe összejártam az összes környékbeli temetőt,de eggyik se tetszett igazán. Meg ház dógom van itt ,várok valamire,megszoktam már.
Anno 2007 március havában tizennyolcadikán Andrea napon megjött!
Itt van hát,nézem forgatom. Rajta a pecsét,és a Turini remete kézírása.
Most hát felbontom oszt irány a stiglickert.!
Ájj meg hebrencs ne kapkodj már! Igaz is,hát persze!
Ráírtam hát: A címzett elköltözött. Új cím, Amerika Detroit környéke.
Ha ismét megkapom felbontom,isteucse elovasom.
Eddig én vártam,várjon most már más. Úgy hallottam a stiglic türelmes,pedig csak egy madár.
hát erről nekem a világon semmi nem jut eszembe...
az a mese se, amit a világért se olvastam vna el kiskoromban, nem az volt a címe, h "Lótó-futó-füllentő"
vót benne egy gyerök, madarakat tömött a gatyájába, a madarak fölröppentek vele, el a szántófőd fölibe, ahol az asszonníp dógozott. azok fölkátottak: "ajvé, de nagy madár" a gyerek úgy értette: "oddjad meg a gatyád!" megódotta...
Szép termés valószínűsíthető az idén. Talán ötször ha előfordúlt hogy,mácius végén virágzott a szőlő. Jobb híresebb lesz a bor,ezért a tökék felét kivágatom.
Úgy dukál, ha jobb jesz a bor legyen az csak kevesebb,mert ez így becsületes. Talán elég lesz így is,ha meg mégsem veszek majd fancországból való lőrét,amit én ugyan meg nem innák de a kapásoknak jó lesz.