Keresés

Részletes keresés

Kilgore Trout2 Creative Commons License 2002.04.05 0 0 752
Kedves résztvevő, édes sztorit hallottam a héten: Farkas Flórián vidéken járt, és 100 000 EZER forintot ígért embereknek azért, hogy romákat vigyenek választásokra, hogy a Fideszre szavazzanak. A "benzinköltségeket" is hivatott fedezni a pénz, és félóránként hívják őket a központból, hogy mennyi roma enbert "szereztek a fidesznek erre a vasárnapra". Nagyon "cuki" történet. És nem a paranoid androidoktól hallottam.
Előzmény: vazzeg (716)
miközödhozzá Creative Commons License 2002.04.05 0 0 751
Pedig nem mindegy, hogy a dinnyéket egy mogyorós pelének szánom és a mogyorókat egy elefántnak vagy fordítva.

Mellékesen az évet nevezhetjük mogyorónak, vagy akár dinnyének, az akkor is 365 nap. Ide is, oda is.

Előzmény: globglob (734)
wizes Creative Commons License 2002.04.05 0 0 750
Nem!
wizes.
Előzmény: theow (740)
vazzeg Creative Commons License 2002.04.05 0 0 749
Miért, melyik része nem igaz, mik nem voltak, maszoposok, kanok, vagy cigányok?
Szerintem hiba volt őket odaültetni, de biztos gondolták az elvtársak, szereznek ők is pár kisebbségi szavazatot.
Előzmény: apetyka (728)
ZR Creative Commons License 2002.04.05 0 0 748
Tudod miért? mert semmi értelme nem volt...7 év meg 12 év között mi a különbség? Mert nem a mértékegység, az biztos...
Előzmény: globglob (734)
beatlefan Creative Commons License 2002.04.05 0 0 747

mash Creative Commons License 2002.04.05 0 0 746
Az igazán nagyon kellemetlen az volt, amikor egy feltett kérdésre Orbán megadta a választ - majd ezt először vagy nem értve, vagy csak dacból - ugyanúgy megkérdezte Megyó másodszorra is ugyanazt. Nos Orbán türelmesen mégegyszer válaszolt, - erre már valószínűleg még a gyengébb képességekkel rendelkezők is megértették hogy mi a válasz lényege - de Medgyessy ennek ellenére harmadszor is feltette ugyanazt a kérdést amire már kétszer korrekt választ kapott. Szóval komoly gondok lehetnek Medgyessy "beszédértésével".

nagyon is értette ő!!!
azért nem akarta megérteni, hogy a szegényekbe tudatosítsa a Fidesz kormány a gazdagokat támogatja!!!

Előzmény: almaewoe (686)
azopi Creative Commons License 2002.04.05 0 0 745
Ezzel egyetértek. Szerintem nem is fog koalíciózni. Bár az országnak lehet, hogy jobb lenne, mert 94-98-ban is sikerült azért féken tartani őket némiképp. (Ha akkor nem lép be a koalába a szödöszö, akkor már túlletünk volna egy kis államcsődön, és szegény Orbán csak egy romhalmazt tudott volna átvenni 98-ban, nem pedig egy stabil, növekvő gazdaságot - és ezt is tudná most csak továbbadni jó esetben)

Előzmény: Gyéressy Ádám (709)
wizes Creative Commons License 2002.04.05 0 0 744
Hinnye de rövíd a gatyád!
Felkötöd?
wizes.
Előzmény: Bermuda Gatya (737)
Perillustris Creative Commons License 2002.04.05 0 0 743
remélem 4 év múlva a stúdióban, a technikai személyzeten és a moderátoron kívül csak a két-három miniszterelnökjelölt lesz, ez a "színház" kibírhatatlan volt... még jó, hogy nem tapsolták öket vissza... egyébként bírtam Viktor zárszó nélküli zárszavát... szerintem szereztek néhány 10 ezer szavazatot a Centrum pártnak...
El Condor Creative Commons License 2002.04.05 0 0 742
Bankár Kft.
E-Lemér Creative Commons License 2002.04.05 0 0 741
Hát erről volna szó, kérem!!!!
theow Creative Commons License 2002.04.05 0 0 740
Egy óra múlva éjfél, 2002.04.06. lesz, a 2002-es választások első fordulóját megelőző kampánycsend beállta. Éjfél után 2002.04.07. 19:00 óráig lesz-e politikai fórum, vagy bezárják?
ChrisRea Creative Commons License 2002.04.05 0 0 739
Komolyan, ha nem olvsanék ilyeneket már aludnék.

Ilyenkor ORÁLIS kielégítést végzel ?:DDDDDDDDDDDDD

Előzmény: touareg (731)
Gyéressy Ádám Creative Commons License 2002.04.05 0 0 738
Azt hiszem egyetértünk. Én is szívesen maradok akár kívül is. Az autonom közösségek és régiók világa nekünk magyaroknak (tekintettel szétszabdalt helyzetünkre) különösen fontos kérdés. Ha jobban tetszik, akkor állam helyett közről, választott vezetésről, közszféráról beszélek inkább.
Előzmény: azopi (723)
Bermuda Gatya Creative Commons License 2002.04.05 0 0 737
- a Nagymaros környéki gáttal kapcsolatos telekspekuláció,
- a Conti-Car,
- az ETL,
- a Tocsik-akció,
- az Energol,
- a Co-Nexus,
- a Xénia-láz Egyesület,
- a társadalombiztosítási csalások – részvénycsere,
- CM-klinikák,
- OVER,
- a drága irodabérlet az újonnan épített székház mellett,
- a Postabank támogatása stb. –,
- a sokféle privatizációs kombináció,
- a Postabank sokféle ügye,
- a HFT és az olajgate,
- az orosz államadósság magánérdekű lebontása,
- a Nyírfa,
- az OK-TAT,
- a Budapest Bank privatizációja
és más előnytelen privatizációs szerződések stb. stb.
- Szekeres-szálloda,
- Suchman,
- Pál–Dunai,
- Kapolyi (mint hajdani, de a kapcsolati hálóba továbbra is beletartozó miniszter),
- Hujber,
- Máté,
- Baja,
- Bokros,
- Kuncze (és békés belügyminiszteri reggelije a kazettahamisító Fenyővel), és közös fényképe Prisztással a kivégzett maffiózóval.
- Katona a lemondásával
és Nikolits a Nyírfa-ügy büntetőakcióival és irattitkosításával stb.
- a mindmáig megoldatlan Samax-ügy,
- a Technomarkon keresztül eltűnt fővárosi százmilliók,
- a jelentős bank- és brókerbukások,
- a nyoma veszett Tribuszerné piramisjátéka
- és rendőrségi-titkosszolgálati összeköttetései,
- a Fotex-,
- a Globex-,
- a Cordax- stb. ügyek.
- Zemplényi úszó csalásai…
- Boros felrobbantása után eltitkolt videó nyilatkozat.
- Kovács Attila MLSZ elnök 2 milliárdos adócsalása.
- Horn villa.

Előzmény: Nyomkereső (732)
ovidiu Creative Commons License 2002.04.05 0 0 736
MP egy KIRAKATEMBER. Kovács Laci sokkal frappánsabb, szerintem ő is csóválta a fejét a teljesítmény láttán. MP-nek rövid volt az MSZP talpaló hosszú távolléte után, maradt volna consultant.
asta Creative Commons License 2002.04.05 0 0 735
Mit vártatok fiúk?! Bikaviadalt,:))
Na jó, az elmaradt.
Ez éppen jó levezetés volt a csigakettesen lezajlott dibolykás vita után.
Ott lyól kiszórakoztam magam. Kuncze volt a nyerő, meg a Pityu bá(mert nem jutott szóhoz)
Most mintha szedálták volna a bikákat.
Legalább Ti is jobban alusztok.
:O))
Előzmény: PuPu (642)
globglob Creative Commons License 2002.04.05 0 0 734
Medgyessy azzal kezdte a mondandóját, hogy azért ment el a vitára, hogy valódi alternatívá(ka)t mutasson fel. Szerintem ez nem sikerült.
Ezen kívül elég sokszor elkövette azt a hibát, hogy úgy kontrázott rá OV kijelentésére, hogy az meg vissza tudott kontrázni, azzal meg már MP nem tudott mit kezdeni. Ilyen volt például a 12 mogyoró és a 7 görögdinnye tipikus esete...
bedos Creative Commons License 2002.04.05 0 0 733
Akkor Te valami mast neztel mert MP hozta fel Varsot
Előzmény: Timberland (724)
Nyomkereső Creative Commons License 2002.04.05 0 0 732
Na, mostanra olvastam el mindenkit.

:-)

Vita.
Hát az nem volt. Nem is értem:

- korrupció
- HappyEnd
- országimázs
- EzüstHajó
- Schlecht Csaba
- Yosip Tot
- Kaya Ibrahim
- 3 hetenkénti ülésezés
- parlamenti vizsgálóbizottságok
- autópálya-szerződések
- jogállamiság
- Visegrádi Négyek
- nemzetközi visszhang
- tüzijáték
- Washington Post
- Kötél László
- kokárda
- m1 helyzete
- csonka kuratóriumok
- miépes parlamenti támogatás
- Széchenyi-terv
- MFB
- lopakodó privatizáció
- bíróságok függetlensége
- apeh
- vidéki önkormányzatok célzott támogatása
- koronaúsztatás
- gazdasági növekedés

hogy csak néhány példát említsek.

Ezekről miért nem hangzott el gyakorlatilag semmi?

Nem értem, nem értem, nem értem.

Nem.

(Jelzem, Medgyessy nyert. 13 választópolgárt sikerült meggyőznie, Orbánnak csak 11-et. Köszi, hello.)

touareg Creative Commons License 2002.04.05 0 0 731
Vszeg nem ugyanazt láttuk, vagy neked máshonnan adták a képet és a hangot.
Az igazság az, hogy hetek óta folyt a pszichológiai hadviselés a FIDESZ szimpatizánsok részéről, itt a topic-okban is, hogy a MP ilyen gyenge, olyan gyenge, nem meri vállalni a vitát, lemossa OVI stb.
Én magam nem most, már korábban elmélkedtem arról, hogy OVI négy éve kerüli a megmérettetést és igazán érvelő, vele egyet nem értő ellenféllel szemben még nem tesztelhettük, tehát óvatosabbnak kellene lennie a jobboldalnak a "zászlóshajót" illetően.
Ma este beütött a krach, az első számú csata-hajó némileg megszégyenülten elsüllyedt. Már a vita indítását elvesztette, onnan kezdve pedig csak arcokat vágott, megpróbált poénkodni és nagyon kevés jó pillanata volt.
Őszintén megmondom ekkora különbséget nem feltételeztem volna, még akkor sem, ha nyilvánvalóan a kihívó, kritikus mindíg előnyben van. OVI indiszponált, lassú, harmat gyenge volt.
Kiderült, a király meztelen!!!
Ez persze a választások kimenetelét nagyobb mértékben már nem befolyásolja, de az ingadozóknak némi eligazítást adott.
Gratulálok Medgyessynek.

Előzmény: Hollywood (693)
noanswer Creative Commons License 2002.04.05 0 0 730
"amikor egy feltett kérdésre Orbán megadta a választ..."
Látom, nem érted, így neked is elmagyarázom:
Ha én a szomszéd gyerekének adok támogatást, neked pedig nem, akkor büntetlek ezzel, vagy sem?

Én mindenkinek segítek, elég sokan jönnek hozzám. Ha valamit sérelmezek, könnyen büntetek: legközelebb nem segítek. Ennyi. Amelyik embernek erre szüksége lenne, annak elég nagy büntetés.

magyar melós Creative Commons License 2002.04.05 0 0 729
Köszönöm az IGEN KULTÚRÁLT, láthatólag egyoldalú válaszodat. Jellemző rátok. Amúgy meg naponta olvasok bele az MN-be (!!) úgyhogy vegyél vissza!!! Legalább az itt iró náladnál SOKKAL kultúráltabb EMBEREK miatt is.
Előzmény: SZ (718)
apetyka Creative Commons License 2002.04.05 0 0 728
Na, itt tartunk, bravo!
Van a fideszes jócigány, van a maszopos kancigány.
Tisztára, mint a volt mszmp tagok.
Bravó mégegyszer.
Előzmény: vazzeg (716)
blue55 Creative Commons License 2002.04.05 0 0 727
Gyerekek!

Mar csak az hianyzott, hogy O.V. meghajoljon, csokokat dobaljon es elovegye azokat a kepeket, amelyeken oregasszonyok csokolnak kezet neki. Ja, es a "nem zarszava" tobb mint ket percig tartott!!

bar teny, hogy jobban kihasznalta a ziccereket ovi

Előzmény: PARTALAN (696)
vazzeg Creative Commons License 2002.04.05 0 0 726
Én csak azt nem értem, miért elnöközte Viktor a Meggyespitét állandóan.

Minek az elnöke ő? A cégeié?

beatlefan Creative Commons License 2002.04.05 0 0 725

Hajrá fidesz...jóéccakát!

Timberland Creative Commons License 2002.04.05 0 0 724
Szerintem Orbán azért hozta fel Lengyelországot mert tavaly ott vesztett az általa mennyekig dicsőitett jobboldali pártvezetés olyan csúnyán hogy még "hibás szavazatot sem kapott" most hogy baloldali kormyány van a Lengyeleknél gondolom azonnal ők a vilgág legnagyobb "loser"-ei emlékeztek: "Varsó elesett"-mondta Valamelyik FIDESZ-es
azopi Creative Commons License 2002.04.05 0 0 723
"Az állam újra hízlalásáról csak annyit, hogy ideje napjaink posztliberális világában újra felfedezni az állam jelentőségét."

Ki kezdik felfedezni? Mert ha tudnál valamit az EU belső reformjairól, akkor rájönnél, hogy csak néhány Kelet-Európai ország kezdi felfedezni. Mert a jövőben az EU-ban egyre kevesebb szerpe lesz az államoknak, és sokkal nagyobb a régióknak és autonóm közösségeknek, ha sikerül a reformokat végigvinni. Persze Európán kívül is van élet.

Kösz, de én maradok.

Előzmény: Gyéressy Ádám (691)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!