hát sajnos ez a japi rockerekre és a japikra úgy általában eléggé áll. 'zseniálisan' keverik a jót a gagyival, és még csak bűntudatuk sincs emiatt. az új Laruku is elég érdekes ilyen szempontból (bár tudom te őket nem kedveled). én ezért mondom mindig Gackt-al és Hyde-al kapcsolatban, hogy menjenek már nyugdíjba, de tényleg. vonuljanak vissza méltóságteljesen inkább, mint gagyit gagyira halmozni. a legújabb Gackt is borzadály megint, főleg a PV. úgy látszik őket már csak a pénz érdekli, a hírnévből élnek...
én úgy olvasom, az új BT első szám tetszik a fiatal fanoknak (nice song - mondják), a második meg egy régebbi daluk cover-e. azért szerintem ne húzd fel magad ettől, lehet csak kikapcsolódásként írtak egy ilyen butuska dalocskát, nem kell komolyan venni, majd az aug-i nagylemez után lehet aggódni értük, ha lesz miért.
Hát én nem engedek, szart nem hallgatok. A PV is szar. Ha ennél jobbra nem futja, inkább vonuljanak vissza vagy szólózzanak, vagy akármi más. Elég nagy az életművük, elleszek vele egy darabig ha abbahagyják, de ezt inkább ne. Nekem se tetszik mindegyik számuk, de a szinvonalat azért tartották eddig... Főleg a 13wai után ez egy rémület. A Kagerou még elment, inkább hallgattak volna. Najóvan nem mérgelődök tovább. Átérzem amit Gackt-al kapcsolatban mondtál.
de hogy ez a Lolita milyen kibaszott jó, a másik idei single is rulez. az Ishoku Othello PV-jük sokban emlékeztet a Vidoll Boku Shimobe-jére, tiszta gyagyás. beléjük szerettem:)
igen, nekem is nagy csalódás, bár a 2. szám nem olyan rossz, de az első she's my baby...love, tényleg nagyon nem az ő szintjük. bár én már elég engedékeny lettem a jrock zenékben, mert az a tapasztalatom, hogy még a legjobb bandák is írnak néha cikis dalokat. persze vannak kivételek, de mostanában elég sok a gagyi szám. no meg azt a túlzott érzelmességet is nehéz elfogadni tőlük, ami nekik nyilván természetes, de ez ez az első BT dal tényleg kifejezetten bugyuta love dalocska. nem méltó hozzájuk. a PV-t még nem láttam.
Nem tudom hallgattátok-e az új Buck Ticket, de majdnem sírva fakadtam. Egyszerűen szörnyű. Ilyen mélyrepülést még nem végeztek, remélem ezután felemelkedés jön... és nem süllyednek tovább.
nagyon rulez a Lolita23q új kislemeze (Reimei), eddig a legjobb cuccuk. bődületes gitárszólókat tartalmaz, nem is néztem volna ki belőlük, hogy ennyire tehetségesek. klassz kis banda nagyon.
na várjál, csináltam egy próbát. beteheted közvetlenül is a netről az url címet Link-ként (Új Link-be beteszed, DE mindenképp adj nevet neki a (Szöveg-be) feltöltés (Felvesz) előtt, mert különben nem tudod az ablakba berakni ide.
először a gépedről meg kell keresni a képet az Új Kép mezőbe (Browse), aztán nevet adni neki, utána feltölteni ide Feltölt-re klikk, majd azt berakod ide az ablakba (kurzorral kiválasztod a helyét). ne linkként tedd be, mert az csak url címnél működik.
nincs meg véletlenül neked a Lolita23q első concert dvd-je (valami The Film... a címe)? discography-t már leszedtem tőlük, meg 3 pv-t (bár az még jöhetne), a live-jukra főleg kiváncsi lennék. livejournal-on találtam, de már nem elérhető a letöltés, tonberry-ről is valahogy eltűnt. nagyon cukik és jól zenélnek (az énekes szöszike ultra-kawaii), én is megszerettem őket:))