Értem! Aki belép a fidelitásba az alelnök lesz! Érthető, meg kell fogni az aparatcsikokat valamivel.
Vagytok vagy öten alelnökök, ez annyi mint a nyűv! Értem. Sok sikert!
hmmm... összesen 11 ember wan, aki wagy ex wagy jelenlegi alelnöke a Fidelitasnak. 8 tagú az országos elnökség, ebből 1 elnök, a többi alelnök. ki az a 3, akiket ismersz?
ha boldoggá tesz, találkozhatunk. :P
közG egytemre járok, semmilyen állami intézménynél, vállalatnál nem dolgozom. egy ideig a Fidelitas alelnöke woltam.
Komolyan, oszinten: Allami penzbol gazdalkodo intezmenynel dolgozol (ertsd: kormany, vagy Fidesz kozeli)? Szeretnek talalkozni vegre egy olyannal, aki nem :).
Szerintem pedig egy normál fiatal férfiembert egészséges ösztöne megóvja az ilyen eseményektől.
Ha egy fiatalembernél ez az ösztön nem müködik, annak egyrészt van valami vizsgálandó oka, másrészt viselnie kell a következményeit, különösen ha frekventált munkakörben dolgozik.
Ezért aztán ez a plakáton megjelent kis figyelemfelhívás talán még hasznos is lehet.
A kezelés javallott!
'90-ben 10 éves woltam, ergo szimpátiám nem tudatos wálasztás wolt, csak érzés. minden tele wolt a wálasztásokkal, plakátrengeteg és tv-műsorok, s a családban is sokat beszélgettek, witatkoztak politikáról. ki az SzDSz, ki a FIDESz, MDF, KDNP mellett kardoskodott. '94-ben, 14 évesen már kicsit többet fogtam fel a wálasztásokból, leginkább az maradt meg bennem, hogy akik az SzDSz-re szavaztak, az MSzP-románc után mennyire becsapva érezték magukat és azt mondták - soha többé.
egyre inkább érdekelt a politika, sokat olvastam, 15-16 évesen már mindig a Népszabi elolvasásával kezdődött a napom, '98 legelején pedig beléptem a Fidelitasba és a Fideszbe.
Gondolom akkoriban speaker-rel hogy mocskolhattátok egymást.
speakerrel akkoriban így nem mocskolhattuk egymást, de mostanában nagyon sok dologban nem értek egyet wele. a sors iróniája, hogy mégis egy pártra szavazunk - de stílusunkban, mentalitásunkban remélem nagyon messze állunk egymástól.
a BIT-es témáról nagyovonalúan hallgatsz... miért is?
És lássunk egy példát arra, hogy váratlan helyzetekben hogyan viselkedik egy bankár:
"(...) Medgyessy néha minden előzmény nélkül elhatározza, no most „közvetlen” lesz. A kiállítás megnyitása előtt a büfénél társalgott embereivel, amikor észrevett egy fiatalasszonyt, akinek karján másfél éves forma kislány ült. Régi közhely, hogy a gyerek és a kutya megindítja az embert. Medgyessynek is ez járhatott az eszében, mert arrébb lépve a többiektől, odafordult a kislányhoz: „Hát téged hogy hívnak?” Elcsöndesedett a környék, az emberek érezték, hogy valami történni fog. A lánykára tapadt minden szem: akar-e a játékszere lenni egy komédiának? Mert hogy komédia, csak a vak nem látta.
Egy gyermek ösztönei még hibátlanok. Tökéletesen érzi, ki közeledik hozzá érzésekkel és ki tanácsadói javaslatra. Elfordította a fejét. Ilyenkor a legjobb biccenteni egyet, és mosolyogva elköszönni. Csakhogy ezt Medgyessy akkor már nem tehette meg. Legalább két tucat szempár figyelte, és fotósok is voltak a közelben. Ki kellett másznia a bajból. Az anyához fordult hát. Az persze, mert mégiscsak egy nagy ember szólította meg, noszogatni kezdte a kislányt: „Mondjál már valamit a bácsinak…” De az nem, az istennek se. Beharapta az ajkát, és nem nézett az idegenre."
(Magyar Nemzet, Végh Alpár Sándor, 2001. december 8.)
Allamilag tamogatott szamizdatrol nem hallottam. De ha most toled hallok, attol meg nem hiszem el :).
Demszky lehet, hogy ultra-balos volt (ezt sokan hangoztatjak, lehet, hogy igaz), de -ellentetben a nepiek idoljaival- tett valamit a Kadar rendszer ellen.
Nem dumalja be nekem egyetlen Fidesz yuppie sem, hogy milyen kemenyen betettek a diktaturanak, mig azokat, akiket tenyleg figyeltek es terrorizaltak allamilag tamogattak.
En emlekszem, hogy ez nem igy volt.
Mit tett Csurka, Csoori, Antall, Boross, David...stb...stb.
Hát akkor te is áttántorogtál velük néhány szép évet.
Váljék egészségedre.
De ez azért mutatja az elvi szilárdságodat.
Talán még Fodor Gábor fan is voltál.
A pápa-különszám nekem is tetszett.
És azok a remek kivonulások,Antall le hazudósozások egyszerüen remek volt.
Ebben egyetértünk.
Gondolom akkoriban speaker-rel hogy mocskolhattátok egymást.
Nekem ez a plakát nem tetszik.
Ha a miniszterelnök elvárja/hagyja, hogy kezet csókoljanak neki, az sem.
Az, hogy ezt az egyik ellenzéki párt felhasználja, miközben lejáratás- és mocskolódásmentes kampányt ígér az visszataszító és kétélű, mert nyugodtan lehetne hasonló plakátot csinálni a másik oldalon is.
Kétségbeesett próbálkozás ez az szdsztől, de szerintem nem lesz pozitív eredménye.
Ha szemellenzőt hordasz, nem tudsz objektíven gondolkodni, akkor sajnálom, hogy egyáltalán elkezdtem veled vitatkozni. Tudod, nem az a lényeges különbség közöttünk, hogy te balos vagy, én meg jobbos (vagy mi), hanem hogy engem meg lehet győzni értelmes érvekkel, te pedig eleve mindent rosznak látsz, ami a Fidesszel vagy OV-al kapcsolatos.
OV női nemmel való kapcsolatát emlegeted, meg a protokollt, és nem vagy hajlandó egy kicsit sem hideg fejjel hozzáállni a témához.
"Mi" nem lehettünk, én úgy 90 óta wagyok Fidesz-szimpatizáns.
de elárulom a titkot: a Kiss Péter wezette BIT terjesztette az igét, fújta át a Fidesz plakátjain az F-et Zs-re. és walóban, a BIT ahhoz a párthoz tartozik, akivel mostanában egy hajóban evez az SzDSz.
Hang99!
Biztos! Azért szállítja a dolomit felét csak Orbán Győző és a többit Zarándok. Biztos azért szállítja az összes mészkövet Zarándok a Dunafernek.
Biztos, mert a körmös-Bauer jelentette ki, hogy Orbán Győző nem szálít semmit az autópályához.
Stb.
PETUR!
Rosszul teszed föl a kérdést!
Van-e olyan ember a jobboldalon, aki elitéli azt, aki állandóan kezet csókoltat magának, illetve aki kéri, hogy nyiltan imátkozzanak hozzá?
Válasz van; IGEN. Mindanyjan, ahogy remnélem Te és a Te oldalad is.
De az, hogy egy kiszámíthatatlan, véletlen és késöbb megmagyarázott esetből ilyen politikai balhét csinálni, undorító.