A Stax-lemezek közül bármelyiket ajánlom, nem lehet hibázni - és ez nem csak Hayes-re vonatkozik.
(Nincs meg valakinek a 3 "Complete Stax/Volt Soul Singles" box set??????????????)
Néhány lemezét még lehet kapni a Petőfi Sándor utcai Fotexben. Nagyon sok mindent én sem ismerek tőle, de tényleg nagy mágus. Isaac Hayes, Curtis Mayfield a soul nagy tanárai.
Alicia Keys Rock With You c. számát Isaac Hayes hangszerelte, ezért talán nem véletlen, hogy ezzel a számmal indult ezen a Soundtracken. Az öreg Isaac nagy fenegyerek lehet, sajna én nem nagyon tudok róla...
Nem tudom ki ismeri a Shaft c. film soundtrack-jét. Nos, sok fos mellett szerepel rajta két igen kiváló nóta, amiket egyszerűen imádok. Az egyik Alicia Keys-től a Rock Wit U, a másik egy Angie Stone nóta a My Lovin' Will Give You Something. Bődületesen jók! Azért van rajta két egész kellemes R. Kelly nóta is, meg a főtéma Isaac Hayes-től se kutya.
Bocsánat.
Félreértések vigjátéka kerekedett.
A ferditett közmondást nem személyeskedésnek szántam.De ha egy ilyen kis csipkelödés ennyire a szívedre hat...
"Alicia":Ki kivel dolgozik lényegtelen a pénz és kiadó beszél.A Roots is dolgozott együtt Jajzé-val,Jajzé mégis pocsék.Dre is dolgozott együtt Eminemmel,dettó.Az okoskát arra a csodás megjegyzésre tettem,hogy miért nem irtam le kedvenceimet,mikor épp nem jutottam géphez...
Én csak szerettem volna ha nem csöcsöl be mindenki minden zenét az "MTVtől":)
Tegnap Maxwell unplugged-ot láttam,de már kiléptem a fórumból és akkor már vége is lett.Jaj,leadták a Cococure-t is természetesen!!Hm,miket nem csináltam;)Na hagyjuk,de olyan izgató hangja van a srácnak.Ne firtassuk Michelle-t,de gondolom tudjátok róla,hogy biszex és az utóbbi időben főleg a nők felé kacsingat-van esélyem:)
Daddy:tudod mit jelent Michelle neve?:)Én igen:)
Istenkem :) Ashantinak megjelent egy verseskotete (Foolish/Unfoolish cimel) es hozza kiadtak egy cd-t is, hogyaszondja: Spoken words album read by the author.
Ti vajtfuluztok itt nekem egesz hetvegen, mikozben a vilag masik oldalan a mainstream R&B egeszen mely bugyraiba szalltam ala... (bele is hallgattam, no).
Ez hülyeség. Ez csak a szavak szerencsétlen egybeesése lehet. Nehogy má itt is sértődés legyen. Egy szintén kedvenc topikban is volt már ilyen személyeskedés és majdnem elfajultak a dolgok. Jó lenne, ha egyesek kissé moderálnák magukat.
Heh...lassan tényleg ott tartunk már, hogy annyira kevesen vagyunk ebben az országban akik ezeket a zenéket szeretik, hogy szinte mindannyian ismerjük már egymást személyesen is. :))
Marvin gayet kár feldobni mindenki az ő képletes emlőin nevelkedett leginkább.Amúgy maxwell előtt tényleg le a kalappal,de azokat sikoltozós soulok nem állnak neki jól(This woman's work).
Nem mondod! Ő a mi basszusgitárosunk és épp pénteken mesélte ezt a sztorit!!! Felírta, mert meg akarta tanítani valamelyik kollegájának, aki rövidesen megy L.A.-be és megbízta, hogy hozzon neki autogrammot (valszeg sikerülni fog :)), mert a bécsi koncerten nem sikerült elérnie a nőcit. Aztán meglepődött, hogy egy vásárló ismeri (aki ezek szerint Te voltál). :)) Egyébként endorphinnal együtt voltak kint, én sajna nem tudtam elmenni. :( Milyen kicsi a világ! :))
nemrég az Ikea-ban az egyik raktáros srác asztala felett láttam egy Meshell NdegéOcello feliratot a falon - kiderült hogy nagy fan, a bécsi koncerten is volt :) Szóval hál'Istennek vannak még páran akik ZENÉT is hallgatnak! :)