Amikor már megindult(metszlap folyik), de a rügyek még nem hajtanak ki. A fagyok után jövő héten (aztán később,akár ápr-ban időcsúsztatva)lehet próbálkozni. Jó alkalom a tapasztalatszerzésre,melyik válik be.
Tedd világos hűvös helyre. Másik megoldás, ha visszacsíped a vitorláját - az is késlelteti kb. 2 héttel a növekedést. (Ha több rügy kihajt, csak egyet hagysz.)
Mikor tegyem mindezt, vannak több éves jó erős Izabella tőkéim és most kaptam Cardinal vesszőket. Várjak vele rügyfakadásig? Ha nem lehet most oltani akkor mit tegyek a vesszőkkel?
Vannak szép erős gyökeres alanyvesszőim, ha valakit érdekel. Én idén ezekből is fogok kézbenoltásokat készíteni, de másra is felhasználhatók. Ha valakit érdekelne írjon privátba! Elég sok van nekem és nincs szükségem mindre. Szép napot mindenkinek!
Már megint erről írok mert nem hagyott nyugodni..Clonex.
Addig keresgettem telefonáltam amíg jó áron nem találtam + a szállítás
is elfogadható..nyilván nem Magyar oldal mert a Nébih az nagy úr.
Most bemásolom a levelet amit kaptam tőlük és privátba másnak is
megadhatom a veboldal nevét..
Üdvözlet! Igen kapható.3.500Ft. 1 db. 50 ml.-es kiszerelés.5000Ft. fölötti rendelés esetén ingyenes kiszállítás, csak az utánvételes fizetési módnak van költsége, ez 500Ft.5000Ft. alatti rendelés esetén 1000Ft. a csomagküldési díj. + 500Ft. ha utánvételes rendelés. Üdvözlettel,
Én már meg is kaptam..tegnap rendeltem és ma meg is jött.