A Villarreal leigazolta a Valenciaból Ayalát ezért lenne szüksége a Valenciának egy rutinos védőre és ők Andrade-re gondoltak.
Bocs ha félreérthető volt...
---
De persze Leo biztos abban ügyködik h ha Valenciának kell Andrade akkor fizessenek érte + Estoyanoff-ot adják végleg ide. Valamint h Arizmendit ha visszaviszik akkor pénzt + Braunlo-t adják. És még lehet h Arbeloa is Azért ment a Liverpoolba h a Barragan-os biznisz le legyen rendezve teljesen ha "véletlenül" még ott is lett vna vmilyen opció h visszaviszik v eladási %.
Kameninek én jobban örültem vna, csak hát érte fizetni kellett vna:) Azért Atletico + zaragoza ellen voltak jó védései! De zsinórba 3 idegen beli meccsen 12 gólt kapni az ... Betettem vna inkább Munuát!
Nah hát az a Braulio kéne még ide nekünk...a másodosztályba már sikerült 9 gólt lőnie....hát nem tudom. Jobb lenne már ha hónap vége lenne többett tudnánk:)
ui.: Nem csak a Riki az egész Depor langyos kezdve a kapusunkal azzal a Duduval...istenem, hogy került ide!!!!???? és mennyit harcoltunk érte...a szezon első felének az egyik meccsén, hogy próbálta már elkapni a labdát? Mint valami ügyetlen 10 éves kisgyerek tesi órán aki akkor látott először labdát életében...
Jaja olvastam az eladásról én is, de várjuk meg a hónap végét:)
--
Az átigazolásokról meg ma is volt új hír h 10ért Andrade mégsem Barca hanem Valencia az Ayala helyett.
Capdevila-ra angliából kacsintgatnak, de még csak a Depor és Espanyol tett ajánlatot.
Coloccini pedig h nem játszatja Capa lehet h argentínába visszamegy mert ott meg most kezdődik az átigazolási időszak.
Arizmendivel kapcsolatban még annyi h 3ért megy vissza és ha mégis eladná az atletico 2009ig akkor a deporé 50%, de Leo úgy akar bizniszelni h a Braunlot adják inkább aki a Salamankában kergeti a labdát és Capa nagyon rajong érte...
Kavarják itt rendesen:)
--
Nekem a Riki játéka elég langyos. Vmilyen statisztika alapján ha minden igaz ő a liga legtöbb lövésből legkevesebb gólt elérő játékosa...
Hát PD:), ha a mostani helyzetet nézzük, akkor nem rossz az Estoyanoff...Arizmendi szerintem a mostani viszonylatokban is langyos, kb 100 lövés kell, hogy eltalálja egyáltalán a kaput! Ami az igazolásokat illettei, bár csak ilyen pozítívan tudnék gondolkodni mint te! Mint már írtam egyszer, itt Február 26-án lesz a mindent eldöntő nap...megveszik e a klubbot avagy sem. Ha nem és elengedjük ezeket a játékosokat mint Andrade, capdevila...stb, akkor végünk ennyi volt, ha meg megveszik, vagy egy jó kis első osztályú csapat leszünk, vagy mint ami nem lesz, Chelsea 2 leszünk...Tabordarol had ne írjak, ez a játékos még a magyar Algyőbe is pados lenne:), itt van 20 éve és fejelt 2 gólt...
Hamár itt a nyári távozókról is értekeztünk sztem Estoyanoff-ot is hozzá lehet venni, mivel aligha fog Leo 4 millát kifizetni érte pedig sztem ő is jó játékos. Mégha Alvarezzel versengeni fogonak most mindenbizonnyal. Ha Coloccini, Andrade, Dusher, Arizmendi, Capdevila, Juanma megy akkor érdekes lesz a csapat... Visszahoznám Xisco, Ruben, Carill, Momo, Rodri-t. Tabordat pedig köldcsönbe adnám mert állandóan sérült és alig lehet így kihasználni az adottságait, pedig jó lenne... Adrián-t is kölcsönbe. Ha pedig Bodipo felépül akkor inkább őt fogja sztem Capa játszatni. És persze még kéne igazolni védőket...
Capdevila végig játszott, Arizmendi is beállt azért én örültem neki. Csak így h már játszott is több pénzt lehetett vna kérni érte más klubboktól ha nem lenne az Atleticós opció nem? Vagy ez csak nálunk van magyaroknál h az ifiket most azért futtatják h külföldről több pénzt kérhessenek??
---
Megint gond van a fizetésekkel és Dusher + Juanma "hőzöngött". Ez azért is érdekes nekem mert Juanma maradni akar, Dusher meg úgyis megy de még belerúg a csapatba ha teheti...
Nah csak kiszenvedtük ezt a győzelmet...ez a bíró egy fasz volt már nem azért...tiszta idegbaj voltam...Lopo piros lapja ugyan már! Fú csak most lőttünk végre 4-et nehogy a most következő sordöntő meccseken meg ne lőjünk egyet se! Az elkövetkezendő 5 meccsből 4 sorsdöntő (Mallorca,Levante,Betis-Otthon; Sociedad-idegenbe)! Mondjuk a villarealt is jó lenne elverni de az x se rossz...
Erre az átigazolásokra annyi a véleményem, hogy maradjunk bent és szerintem várjuk meg a Február 26-át...ott dől el milesz velünk, ha jön egy pénzeszsák és akkor szerencsénk van és talán újra a régiek leszünk, viszont ha nem, akkor ebből a mostani rossz csapatból is elmennek a legjobb játékosok és akkor végünk:( (Andrade, Capdevila, Arizmendi)
Amúgy bocs PD lehet kicsit én is félre informált voltam Arbeolaval kapcs :)))))
Ráér holnap mert sok lenne a töltés itthonról, bár sokmindenről lemaradtam ezexerint. Vagy felégeted DVDre? Megoldható? 4 gól 1 meccsen tőlünk ez elég ritka:)) Meg kell őrizni. Livescore-on "néztem" Verdu, Juanma 2 perc 2 gól....