Kedves mindenki,
akkor tehát jöjjön:
I am legend letölthető innen:
http://lavka.lib.ru/blake/vamp/lib_1.html
(több mással egyetemben).
Jó csemegézést,
D.
A jövőben járunk. A mindent belepő vastag hótáblák alatt a világ lassan haldoklik. Az egykori civilizáció romjai között kutyafalkák kutatnak táplálékért. Itt-ott azonban még emberi közösségek küzdenek a jéggel és a hideggel. A kevés túlélő életre-halálra szóló játékkal üti agyon a hátralévő kevés időt. A játék neve "Kvintett", öten játsszák, és csak egyikük nyerhet: az, aki életben marad...
Robert Altman sötét színekkel festett, "globális" antiutópiájában nemzetközi szereplőgárda segédkezett: az amerikai Paul Newman mellett az olasz Vittorio Gassman, a svéd Bibi Andersson, a spanyol Fernando Rey és a francia Brigitte Fossey.
öhöm, egyébként ha benéztek a cikkek közé, ott van két hosszabb interjuhé is a Troika poszt-apokaliptikus játék terveivel kapcsolatban (az egyik a DaC, a másik auz NMA-ról)
jah, meg néhány (az eddigi összes) semmitmondó Fallout3 infó is van kinn
A fold nuklearis habrou miatt elpusztul valamikro a 21 szazad elso harmadaban. Elotte egy szuper filozofus onzo filozofiajat elsajatitja egy politikus es lassan, de sikresen vilaguralomra jut. A tortenet viszont ott kezoddik, hogy negy magas rangu katona (akit eliteltek, mert nem szerettek a hivatalos politikat) visszamegy a jovobol 1998-ba, hogy lelojjon vagy visszavigyen a sajat idejukbe 2 elszokott rabot. Olcso produkcio lehetett, sablonos temaval, de legalabb lekotott 1-2 orara.
Es ha valaha frissul majd honlap akkor a Resident Evil 2-t is be lehet venni. Azt is megneztem, de minek.
Üdv,
sikerült letöltenem Matheson: I am legend című (általam régóta hajszolt) művét. Igaz hogy angolul, de tudomásom szerint magyarul még nem adták ki. Ha érdeklődés mutatkozik rá szívesen megosztom. (Ja, és köszönet az SLP-nek mert rajtuk keresztül jutottam el hozzá).
D.
Még én sem vettem meg, de semmi neve nincsen, szerintem még újság sincs hozzá, csak két doboz egy kemény lapra felapplikálva, a nejlon meg telematricázva.
Elfelejtettem mondani, hogy ez a Hősök vére annak a David Webbs Peoples nevű forgatókönyvírónak az egyetlen filmrendezése, aki olyan filmek forgatókönyvét írta, mint pl. a Szárnyas fejvadász, 12 majom és a Clint Eastwood-féle Nincs bocsánat.
Újságosoknál lehet kapni két összecsomagolt DVD-t, ahol valami Ben Stiller röhögcsélés mellett a Hősök vére (The Jugger - Blood of Heroes) című film van a zacsiban. Főszerepben az istencsászár Rutger Hauer és a Twin Peaks-ból és pár más filmből ismert Joan Chen. Jó kis poszt-apok vándorbunyós film, ennyiért kötelező!
Már csak a Neon City-t várom Michael Ironside-dal és a Puszta acál Patrick Swayze-vel kéne nagyon ilyen mutyikacsomagban.
Javítanék: nem Mátrix-téma feldolgozás, hanem a Matrix alkotói nyúlták le azokat a motívumokat, melyek előttük jónéhány filmben és az Avalont rendező Mamoru Oshii korábbi munkáiban már felhasználtak.
Először is követelem:))), hogy legyen egy alternatív neve is:
BENZIN ÉS BŐRKABÁT
filmek/irodalom
Magyarázat: A gyengébb post-apoc. filmekben a megmaradt kevés embert - akinek vize is alig van - bőrszerkós motoros banditák terrorizálják.
Nem lehet tudni, honnan szereznek alkatrészt, bőrruhát és finomított kőolajat.
Szóval e filmeket úgy kell kezdeni, hogy: "...A nagy atomháború után ínség szakadt az emberiségre. Csak benzin és bőrkabát maradt bőségben..."
pár cím, amit nem láttam a listában (persze attól ott lehet)
Lőrincz L. László: Hosszú Szafari (nincs apokalipszis, de azért nem rossz), 1985 körül, akkor még nem Leslie L. Lawrence volt...
Westworld - film a művi vadnyugat szórakoztatópark működéséről, a végén a robotok győznek (Yul Brynner a főcowboy-robot). valamikor 1970 körül keszülhetett. r. Stanley Kubrick???
Hús és vér (fsz. Rutger Hauer, akit itt mindenki kell, hogy ismerjen)
Megvalósult apokalipszis- Középkorban játszódik, valamivel a 30éves háború után
Szárnyas fejvadász itt van?
Freejack? (Emilio Estevez, SIR ANTHONY HOPKINS és tsai) gyengécske sztori, de a karakterek jók.
Élethalálharc - hát az zseniális. Nem sokat beszélnek benne. Az egyik szereplő a Derrick asszisztense (Fritz Wepper) amúgy.
Menekülés L.A.-ból: részben meg kell védenem. A végen K.Russel elfújja a gyertyát. Tán ez az egyetlen igazán jó benne.
ÚJ TROIKA JÁTÉK!!!!!!! Dixie Flatline, 2004. augusztus 3. 13:07 - Játék: RPG - (41 komment)
(NMA-Fallout) Bronzon és Bassman (Tortured Hearts NWN mod készítője) két szenzációs képre bukkant az NMA-Fallout fórumaiban! A képeken nem más, mint a Troika poszt-apokaliptikus RPG-je virít. Névvel egyelőre nem vértezték fel, viszont a képek már most táncoltatják a szőrszálaimat és az adrenalin termelésem is maximumra ugrott. Huhh, a Bethesda kellemes ellenfélre akadt ennek a gyermeknek a képében.
hmm, megváltoztattam az itt látható emilemet 10 napja és máig kellett várni hogy be tudjak jelentkezni. meg 2 siránkozó levelet is küldtem az indexnek. na mindegy. lesz fallout 3 emberek!
"... Haneke legnagyobb erénye, hogy nem bocsátkozik klisék alkalmazásába, filmje dicséretesen egyszerű, sallang- és közhelymentes, épp ezért döbbenetesen valószerű is." (PORT.hu)
Láttam és komolyan csak ajánlani tudom. Highly recommended.