Keresés

Részletes keresés

judit66 Creative Commons License 2003.05.12 0 0 5495
kijavitották a dátumokat!méghogy nem tomyka az ubbi vagy ibbu...!
Chip-TFF Creative Commons License 2003.05.12 0 0 5494
Nem győzöm eleget írni,hogy nem a Tomy vagyok a "Nyerő"-ből!

Leirtad mar 1x is ezt korabban? Mert sem ubbi es sem ibbu nem irt ilyet a hozzaszloasai kozt. :) Ha meg 1x leirod es mar azt sem gyozod, akkor nem vagy elegge kitarto mint a peldakeped. :)

Előzmény: ibbu (5476)
missparker Creative Commons License 2003.05.12 0 0 5493
Nem javasolnád ugyanezt atkának is? Talán rád hallgat. A teljes magyar média imába foglalná a neved. Itt az alkalom, hogy híres légy!
közt-es állapot Creative Commons License 2003.05.12 0 1 5492
osztom az elméletet, miszerint Atka & csipetcsapata vmi időhurokba vagy szingularitásba vagy egyéb torzulásba jutott (látszik is rajtuk :-) - még mindig máj.31-re van datálva csomó esemény a site-on! ezexerint előre tudják a még meg nem történt dolgokat..???? ez különféle paradoxonokat eredményezhet, de ez már scifi-fórumra való... ;-)

atka elég elítélően nyilatkozott eddig a netről, mint olyanról- úgy látszik, eljutott kőkorszaki agy(?)tekervényeibe, hogy ez (mármint a net) nem is olyan haszontalan dolog...

közt-es állapot Creative Commons License 2003.05.12 0 0 5491
Az útlevél-fogás és távozás az országból jó ötlet lenne Atka részére, ha nem is egyből az űrbe, hanem számára (és Rezsőkéje számára is) ismerősebb terepre: Ukrajna, Üzbegisztán és a többi, orosz nyelven is kommunikáló országba. Grantáltan nem hiányoznának!
timcsili Creative Commons License 2003.05.11 0 0 5490
Maaaaaaaaaargit!
Előzmény: Chip-TFF (5489)
Chip-TFF Creative Commons License 2003.05.11 0 0 5489
Arra celoztam, hogy Atka csakis a private "black" -be ferne bele. :)
Előzmény: timcsili (5488)
timcsili Creative Commons License 2003.05.11 0 0 5488
Hallgatni arany? :)
Mér ne lenne biztos? Ez az emelt szintű változat, mert van Blue is. Benne van a csatornakiosztásban asszem, onnan emlékszem.
Na, lassan kezdődik az űrsó. Áldozzunk a szellem oltárán is, hagyjuk a francba az agrárpolitikát!
Előzmény: Chip-TFF (5487)
Chip-TFF Creative Commons License 2003.05.11 0 0 5487
Biztos, hogy "Gold" ? :)))
Előzmény: timcsili (5486)
timcsili Creative Commons License 2003.05.11 0 0 5486
Az már akkor a Private Gold lenne....:)
Előzmény: Chip-TFF (5485)
Chip-TFF Creative Commons License 2003.05.11 0 0 5485
Be is mutatta a hasznalatat? :}
Előzmény: GarneTT (5480)
timcsili Creative Commons License 2003.05.11 0 1 5484
Na, megnéztem a weboldalt. Igénytelen. Tele van félregépeléssel, helyesírási és stilisztikai hibával. És azt is olvastam, hogy minden héten 2 lány fog továbbjutni. Akkor ezen a héten már megvan a két továbbjutó, nem?
judit66 Creative Commons License 2003.05.11 0 0 5483
legalábba dátum lenne jó,de még az sem megy.vagy már új időszámitás kezdődött:atka után 2003..
judit66 Creative Commons License 2003.05.11 0 0 5482
az idézett cikkben az is érdekes hogy dátuma 2003.május 31...???!!!a www.visszszámlálás.hu-n van még pér ilyen dátumú cikk.
timcsili Creative Commons License 2003.05.11 0 0 5481
Én is gyártom itt az összeesküvés-elméleteket, mit az új tagtárs rólunk :)
Előzmény: Chip-TFF (5478)
GarneTT Creative Commons License 2003.05.11 0 1 5480
tegnap éjjel karrierje csúcsára ért számomra Anettka, amikor VÉGBÉLTISZTÍTÓ terméket reklámozott éjjel 3kor.
Chip-TFF Creative Commons License 2003.05.11 0 0 5479
ibbu!

Aruld el nekunk, mi tiszteletre meltot lehetne talalni abban a bekepzeld nonemunek csufolt teremtmenyben?

Chip-TFF Creative Commons License 2003.05.11 0 0 5478
Mibol gondolod, hogy o az a luzer gyerek? Egy picit normalisabbnak tunik az eddigi 6 hozzaszolasa (abbol 1 cikkmasolat), mint az ubbi-e. ;) Ba a ket nev kozott van nemi hasonloasg. :)
Előzmény: timcsili (5477)
timcsili Creative Commons License 2003.05.11 0 0 5477
Nem ütök le semmiféle labdát.
1. Milyen fenyegetőzésre gondolsz? A fröcsögés szubjektív véleménynyilvánítás. Neked is van véleményed, a szólásszabadságnak köszönhetően te is kinyilvánítod.
2. Az internetes társadalom (aminek úgy látom, te is tagja vagy és remélem, igazat adsz ebben) nem ámokfutókból áll. Senki nem akarja lelőni, felrobbantani az általad említett reklámidő-vásárlót, erőszakos cselekményt sem tervez senki ellene.
3. Honnan tudod, hogy a libaőrzés és a médiaiskolába járás nem tartozott tevékenységi köreim közé?
4. Space billentyű; irónia, de ironikus; ún.; önérzet (nem kell megszemélyesíteni); a nickem a nevem, nem kell idézőjelezni.
Távolságtartó üdvözleted köszönöm.
ibbu Creative Commons License 2003.05.11 0 0 5476
Teljesen igazad van!Tényleg nem tartoztak tevékenységi köreink közé az általad felsoroltak!Médiaiskolába pedig egyáltalán nem jártam!Nem győzöm eleget írni,hogy nem a Tomy vagyok a "Nyerő"-ből!
Milyen érdekes,hogy egy kis irónikus mondattól rögtön előjött az Önérzeted,pedig ti ennél keményebbeket írtok Anettká/ról/nak, és lám ő nem fenyegetőzik.Fröcsögni,fenyegetőzni a legkönnyebb.
Ha én ennyit kaptam volna az un. "internetes társadalomtól",már rég fogtam volna az útlevelem és elhagytam volna az országot. /ez egy feldobott labda "timcsili",remélem leütöd-távolságtartó üdvözlettel/
Előzmény: timcsili (5474)
Törölt nick Creative Commons License 2003.05.11 0 0 5475
"az ellendrukkerek nagy bánatára,még mindíg marad az eredeti verzió,de akkor valóban Anettkára marad egyedül a feladat,hogy legyen magyar nő,aki eljut a világűrbe"

Tudod mit? Ha megigéri, hogy nem jön vissza még én is megtámogatom anyagilag :-)))))))))

Előzmény: ibbu (5471)
timcsili Creative Commons License 2003.05.11 0 0 5474
Kicsi szívem, nem őriztünk együtt libát, nem jártunk ugyanabba a médiaiskolába, úgyhogy moderáld magad vagy kimoderáltatlak.
Előzmény: ibbu (5473)
ibbu Creative Commons License 2003.05.11 0 0 5473
Úgy is már hiányoltál Babám!
Előzmény: timcsili (5472)
timcsili Creative Commons License 2003.05.11 0 0 5472
Bébiubi visszajött? És már topikot is az őszinte atkapártiaknak.
ibbu Creative Commons License 2003.05.11 0 0 5471
Latya (K.L.) itt a kérdéses szöveg teljes anyaga:

Anettka háborog!
Több mint fél éve,hogy ANETTKA kiépítette azt a kapcsolat rendszert,melynek segítségével ma már reális és ténynek mondható,hogy 23 év után lesz újra magyar űrhajós,aki űrtúrastaként látogatást tesz a ISS Nemzetközi Űrállomáson. Anettka bevizsgálása űrhajós jelöltnek a Magyar Honvédség Kecskeméti Kórházában történt ez év februárjában. Dr. Grósz Andor professzor vezetésével,aki a Szegedi Egyetem Űrorvostani Tanszékének tanszékvezető egyetemi tanára. Egy teljes űrorvosi és pszichológusi team mérte be,hogy ANETTKA alkalmas e az űrhajózásra. Anettka az elvárásokat messze meghaladva az egy hetes megmérettetést 127%-ra teljesítette.
Innentől számítható,hogy az Anettka Space Project élesbe fordult,hiszen ANETTKA személyében februártól van magyar nő,akinek rendelkezésére áll-természetesen szponzorok által-az a sok millió dollár,ami az utazás egyik feltétele, és aki a bevizsgálások alapján alkalmas is arra,hogy űrutazást tegyen.
Meg is indult a média egy részében az elmaradhatatlan cikizés és gúnyolódás,mely lényegében két részre osztható:
a, "hát persze,már megint Anettka a PR fogásaival,de még ha igaz is a sztori,jellemző,hogy pont neki van ennyi pénze"
b, "ha Anettka jut el a világűrbe,akkor az egész nem is érdekes"
Anettka szándékát pl. Knézy Jenő és Farkasházy Tivadar nevetségesnek minősítette,de pl. Hernádi Judit a következő képpen foglalt állást:"kár hogy Anettka megy a világűrbe,mert ha véletlenül ufókkal találkozik,azok majd még azt hiszik,hogy ilyenek a magyar nők".
ANeTTKA maga is kíváncsi arra,milyenek is a magyar nők! Farkas Bertalannal egyeztetve elhatározta,hogy lehetőséget teremt arra, hogy más magyar nő is eljuthasson a világűrbe.(hátha az jobban tetszik az ufóknak,mert mondjuk oly bájos reprezentánsa a magyar nőknek,mint Hernádi Judit)
Az orvos tímmel és Űrszakemberek bevonásával az Anettka Produkció meghírdette és május első napján megkezdte a "Visszaszámlálás" c. első magyar űrvalóság-show-t,várva azoknak a lányoknak a jelentkezését,akik szeretnének eljutni a világűrbe. Kidolgozásra került egy pszichológiailag ellenőrzött metódus,mely egy hetes turnusokban a televízió nézők szeme előtt vizsgálja be a jelölteket.A jelöltek,egy hetet töltenek olyan körülmények között,mintha egy űrlakómodulban élnének.Nyilvánvaló,hogy földi körülmények között,ez szinte kivitelezhetetlen,de a játék azért híven modellezi azt a követelmény rendszert,ami egy űrhajós jelöltnek mindenképpen bírnia kell.
A műsor elindult és a tervekhez képest már a második héten botladozni látszik a jelentkezők elszántsága.Anettka háborog,mert fél,hogy beigazolódnak azok a felvetések,melyek szerint piszkálódni,gúnyolódni,minden nagy szándékot és akaratot degradálni sokkal könnyebb e hazában,mint fiatalként nagyot gondolni,hinni az akaratban és megmérettetni.
Anettka mégsem adja fel,hiszen ha mégis kiderülne,hogy Magyarországon a fiatal nők körében nincs ilyen jellegű vállalkozási kedv,az ellendrukkerek nagy bánatára,még mindíg marad az eredeti verzió,de akkor valóban Anettkára marad egyedül a feladat,hogy legyen magyar nő,aki eljut a világűrbe.

Előzmény: Latya (K.L.) (5470)
Latya (K.L.) Creative Commons License 2003.05.11 0 0 5470
Idézet: "Legfrissebb híreink

--------------------------------------------------------------------------------

Anettka háborog!
2003. máj. 31. 13:03 - Szabadidő, Utazás
Több mint fél éve,hogy ANETTKA kiépítette azt a kapcsolat rendszert,melynek segítségével ma már reális és ténynek mondható,hogy 23 .........."

Hmm lehet, hogy már A. járt a jövőben.....Az az érdekes, hogy a honlap Hírek rovatában a folytatás linkre kattintva azt látni, h. nincsen folytatás. Ez valami tudatalatti?

timcsili Creative Commons License 2003.05.09 0 0 5469
Ja, igen, bocsi a kicsi kép miatt.
Az van kiírva: Elnézést, elment a hangom.
A cikkhez: Ingyenes médiaiskola. De a felhívó spotban anno havi 20 v. 25ezerről volt szó, ha jól emlékszem. Ez ám akkor az árengedmény!
közt-es állapot Creative Commons License 2003.05.09 0 0 5468
erről van szó
„Mindig tudatosan azokat a rétegeket céloztuk meg, akiket a konkurencia nem tudott vagy nem akart elérni. Alternatívát szeretnék kínálni” – magyarázza műsorpolitikáját Bródy.
ona Creative Commons License 2003.05.09 0 0 5467
Én sem látom mi van odaírva:(
A szellem szabadfoglalkozású petra ennyire sikeres. Gratulálok! Szerintem is a bptv -ben szépen mossák a pénzt!
Előzmény: timcsili (5464)
Chip-TFF Creative Commons License 2003.05.09 0 0 5466
Hmm.. felreertheto a cikk! Ingyen kepzes alatt azt ertheti az iroja, hogy a BPTV cuccait ingyen hasznalhatja a jatekahoz.

Azt meg nem akarom elhinni, hogy Rezso 1 fillert sem tol bele. :} (Jogilag lehet, hogy nem, de feketen...)

Előzmény: Chip-TFF (5465)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!