Saját kárán tanul az ember:((
Ettől függetlenül, nincs okunk panaszra, ha nem szól közbe semmi akkor a hangasz.hu oldalon 10-én elsők lehetünk és akkor lesz (?) klippünk amivel már kezdhetünk valamit, de ha a Born33 fut be elsőnek, annak is örülünk:))
eléggé vicces hogy a MeH után már a 1G is alkalmaz sunyi kis nicknév mögé bújó, a cég érdekeit védő sárdobálókat. Ighaz, egy ilyen talpig béna, és az etikát távolról sem ismerő cégtől nem igazán meglepő a dolog. mindig is imádtam az olyan kiadókat, amelyek majornek próbálják álcázni magukat és ehhez megfelelő hozzállással rondítanak bele a világba, miközben egyfolytában a csőddel küszködnek és a nullához közelítő promot biztosítanak a zenekarjaiknak.
Szóval remindcontrol öcsi, ha te itt osztod az igazságot, akkor rukkolj már elő a neveddel is, hogy legyen egy pici súlya annak, amit állítasz.Azon meg ne csodálkozz, és legfőképp ne gúnyolódj, ha felpaprikázódnak, hiszen nyugodtan lehetnek ettől még teljesen ártatlanok, csak bosszantja őket hogy a 1G valami kis netfigyelő tucatsenkije nekikugrik és vádaskodni,, gúnyolódni kezd(ha meg valami főnök, a fiúkat ismerve még ez is elképzelhető, akkor külön szánalmas)
Mondjuk kedves mindcontrollerek, azt sem értem igazán, hogy nem vettétek észre, a 1G-t kerülni kell mint a veszett kutyát?
Ott max a haverok buli pravda rúghat labdába, és ott sem a tehetség okán, hanen valami homályos kiadói érdekből, netán haveri alapon.
Ismét csak azt tudom mondani, hogy ha ismered a levelezésünket, idézz belőle a csalásra vonatkozó passzust.
Ez a fórum a zenekar iránt érdeklődők számára lett létrehozva. Ha úgy gondolod, hogy a gyalázkodás és káröröm megér Neked annyit, hogy beírogass ide, hát csak sajnálatomat tudom kifejezni.
Javaslom, hogy tölts kevesebb időt a gép előtt, mert lassan kezd ráhúzódni az agyadra.
csak nem bírom ki. Hogy megértsd:
Az 1Gonline a nem (!!!) csalás miatt zárt ki minket hanem mert nem tudtunk együttműködni.
Ehez semmi köze nincs, hogy felirtam a yahoo, excite, stb. metal forumaiba, és onnan jött egy rakás szavazat. Képzeld még braziliába is küldtem demot. Ezzel én lezártam veled a vitát irkálj amit akarsz.
Ejnye Srácok!Csigavér...az oladalról majd "leszakadok" ha nekem úgy tetszik!Látom azért sikerült felpaprikázni titeket, amit már csak azért sem értem, mert hiszen nektek patyolattiszta a lelkiismeretetek.Vagy nem?
Viszont ha továbbra is ilyen kitartóan bizonygatjátok, hogy Ti csak áldozatok vagytok ebben a nagy magyar zenei cirkuszban, akkor lassan el is fogom hinni. Illetve elfogadom, hogy nektek elég erőt ad a japán, cseh, lengyel, spanyol, amerikai, kanadai, német (itt szeretneék bocsánatot kérni azon nemzet MC fanatikusaitól, akiket nem említettem meg)rajongók (a számotokra beérkezett szavazatok címeinek alapján)bizalma.
...kis szünet, nagy nevetés... csak magam elé képzeltem azt, ahogy mondjuk a TMCFK (tokioi MC fan klub) lelkes tagjai a rendszeresen, szerdánként megrendezett összajövetelen eltorzúlt arccal pogóznak rátok... elég abszurd nem?
Na mindegy...Világ MC Fanatikusok Egyesüljetek!!!
Csalás-nem csalás, ebbe nem mennék bele. Aki eddig csalt, azt mind azonnal levették. A mi esetünkben arra hivatkoztak, hogy a hozzáállásunk nem teszi lehetővé a kiadóval való együttműködést. Történt mindez egy előző levelünk kapcsán, amelyben meg merészeltük említeni, hogy a határidő folyamatos kitolása - ilyen-olyan indokokra hivatkozva - nem a legkorrektebb eljárás.
Ha a kiadótól vagy és ismered a levelezésünk tartalmát, légyszíves szorítkozz arra, ellenkező esetben - ha megkérhetünk - ne terjessz alaptalan pletykákat.
Ez meglehetősen értelmetlen amit ide irkálsz, én azt kérdeztem, hogy milyen szerződésbeli pontokat sértettünk meg. Erre nem tudtál válaszolni. Ha csaltunk volna, akkor azért zártak volna ki, de nem ez történt, hanem az hogy a nem megfelelő hozzállásunk miatt bontották fel a szerződést. Tehát mi nem szegtük meg a szerződést, egyszerüen nem tudtunk együtt működni a kiadóval és kész. Nincs ebben semmi különös.
Szerintem szakadj le erről a fórumról, mert ezen semmi értelme vitatkozni.
Először is: nem okozott semmiféle nehézséget a regisztrációs folyamat.
Másodszor:Ha jól tudom a kiadó arra vállalt kötelezettséget, hogy az internetes szolgáltató által meghatározott időszakon belül győztes csapatot jelenteti meg. Ami jelen esetben március 20.-a.
Vagyis a szavazás még nem zárult le, de a "mindcontrol" nevével sehol sem találkoztam
az oldalon...
Harmadszor: Figyu csalás volt! Vagy mivel magyarázza a zenekar azt, hogy volt olyan, amikor a szavazatainak száma több százzal megugrott néhány óra alatt és mikor a kiadó ezt szóvá tette nekik a szavazás visszaállt arra a szintre -napi 1-2- ami szerintem egy ilyen zenekarnál a valós.
Elég sokat jelenthet neked a kiadó, ha még regisztráltattad is magad ezért az egy hozzászólásért.
Amennyire én tudom, a Mindcontrolt azért vették le, mert számon kérték a kiadón a határidők sorozatos meghosszabbítását. A szavazásnak már január elején le kellett volna állnia és a jelenlegi határidő március 20. Most akkor ki is szegte meg a szerződést?
Abban a pillanatban fejet hajtok, ha egy ilyen pontot megmond nekem valaki. Semmiben sem sértettük meg a szerződést. Sőt mi voltunk az egyetlen banda aki a kiadó oldalának promóciót csinált.(Újság,szórólap,tv interjú)
Szerintem ez a bedooo nevezetű valaki néhány,igen lényeges dolgot elhallgatva,elég rosszul látja a kialakult helyzetet.Belső forrásból tudom,hogy a "mindcontrol" zenekar a 1G-vel kötött szerződést több pontban megszegte és emiatt döntött úgy a kiadó,hogy felbontja velük a megállapodást,leveszi őket az oldalról,ezzel kizárva a versenyből.Abból a versenyből,amelyben bebizonyította már -lásd Pravda-,hogy nem a levegőbe beszél,amikor lemezszerződést ajánl a kiadó feltételeit elfogadó és BETARTÓ zenekaroknak.
Na sebaj srácok!Ha sokmindent nem is,de annyit bizonyosan elértetek ezzel a közjátékkal,hogy lemezhez segítettétek az így élre ugró zenekart.
"valaki csak felvállal minket:))"----hát PERSZE... Gondolod?
Showtime - brrrrr
hja, azért mi se borultunk egymás vállára zokogva, csak szörnyen megalázó, a zenekarra nézve, hogy segget csináltunk a szánkból, az MHH-ban meg is jelent hogy nyertünk, és ezt még egy 1G alkalmazott nyilatkozta az MHH szerkesztőjének. Szóval ezen is látszik, hogy piciny országunkban, minden a feje tetején áll, és a rockzenészek jogai magasról le vannak szxxva. Sebaj, valaki csak felvállal minket:))
GRRH!!!!
Ez mekkora egy görény dolog!!!
De jobban belegondolva talán jobb is, hogy nem kerültetek velük közelebbi kapcsolatba, ha már ennyire nem korrekt dolgokat művelnek.
A köztünk fennálló nézeteltérésekre hivatkozva a 1Gonline kiadó egyoldalúan felbontotta a velünk kötött szerződést és a mai napon eltávolította oldaláról a zenekarról szóló információkat, valamint a már csaknem 5 hónapja az első helyen álló My Own Area című dalunkat. Ismét igazolódni látszik az a gyakorlat, mely szerint egy jogilag teljesen tiszta kétoldalú szerződés betartása kizárólag arra a félre nézve kötelező, amely csupán korlátozottan képes érdekeinek érvényesítésére.
Joey Z ex-Life Of Agony gitáros,
Eric Lowery ex-Stuck Mojo basszer (ilyen névvel mi máson is játszhatna)
szóval ők az ismertebb tagok, meg Richardson a dobos, aki tényleg a Pro-Painben zenélt.
Azért szerintem nem rossz muzsika, én is azt nyomom mostanában.
Sopronba szolt a Banán, hogy vigyek az egyik TCS road-nak egy whiesky-t, én nem tudtam mi van, aztán mikor odamentem érdeklődött hogy nem kell-e cuccom:)) klassz...
Ja, most szólok, aki nem halotta még a Stereomud nevű zenekarról, nem tudja miröl marad le, épp most fejelem szét a klaviatúrát..állítólag a LifeOfAgony-sok csináljok, baszott jóóó.
Mikor és hol lopták el a cuccaidat?
És hogyhogy végüls meglett?
Érden tavaly a Borgödörbeli személyzet szórakozott azzal hogy eldugta az egyik basszgitáros erősítőjét.
Én biztos adtam volna neki egy állast...
még szép:)
már lasan kezdem összeirni, hogy mennyi szívás történik a turnén, eddig:
1. elopták a cuccaim (igaz végül megkerült, de szétparáztam magam)
2. Sopronba menet eltévedtünk, buktuk a bulit, meg vagy 20 rongy benzinpénzt
3. Karambol..
4. Soför mobilját lenyulták
5 Az erősítom Szentesen ünnepélyes keretek közt kilehelte a lelkét.
Sajna a helyesírásom márcsak ilyen, ha fejem tetejére állok akkor is, (az igazat megvalva soha nem is érdekelt, a lényeg hogy megértsék) de már a nagy része a szövegeknek McCloud által javítva vagyon..
Fallosz: nem fogok vitát nyitni! az 30%-ban van kész jelenleg, szóval bizony vannak hiányosságok, amint 100%-os lesz, újra számítok a kritikus hozzászólásodhoz..valamibe biztos bele lehet majd kötni:)