Az még durvább mikor két hülyegyerek a halálcsillagba csapja a szuper csillagrombolót::::(((
Igen,az egy Speciel Edition ott a matrica....Nem biztos hogy be merném vállalni az angliai vásárlást....
Még személyesen is érdekes ... Azt irja A doboz és a zárószalagok a szakszerűtlen tárolásból adódóan egy kicsit viseletesek...
Ha megveszi valaki és ellenőrizné hogy tényleg az van benne nem valami csörgősipka,mindjárt bukik vele 5-600 ezret,bontott szett ár már nem annyi......
Na igen, mindig nyálcsorgatva nézem azokat, akik darabonként összevásárolnak egy 30000 darabos custom készletre valót, amit a lego designer programban összerakott tervek alapján aztán élőben meg is építenek. :)
Valahogy sosem albán-szlovák-magyar építők, hanem amerikaiak, angolok. Nekik nem nagy érvágás mondjuk 200 fontért/dollárért alkatrészt rendelni/venni.
Ebayen néha lehet kifogni jó árakat, pl ez is az volt annak, aki megvette. Amerika több tagállama is szerencsés, erős a dollárjuk, vannak területek, melyeken 0% az áfa, nincs vám sem.
Felraktam 155-ért, illetve a másik portálon,a hol nincs jutalék, 150-ért. Ha ennyiért elviszik, akkor jó. Ha nem, akkor megmarad. Az értékéből úgy sem veszít.
De figyelembe véve a 2006-os dollár kurzust (valahol 200 körül/alatt mozgott), az inflációt és az exkluzivitást, ennyit nem tartok irreálisnak érte. Persze majd a piac eldönti :)
A középkori falusi piac a háromszorosára nőtt pár héttel a kifutás után. A régi ucs millenium falcon meg rekordot döntött, 340 fontos készletként 2800 font feletti áron megy el.
Ami 75k-ért van, az azaz hiszem bides, azaz licites. Persze fél szemem azon is rajta tartom.
Befektetés jelleggel lehet, hogy most a creator sorozat érhetné meg, vagy az exkluzív szellemirtók (a férfi és a női kiadás). A madaras kiadásban is érzek minimum egy duplázódást, de a moduláris házak (pl. párizsi étterem) ára is jelentősen emelkedni fog kifutás után.
A Wall-E-t pl. idehaza két kereskedő árulta. Én még meg tudtam venni az utolsó darabot 18000ft-ért, a másiknál azóta is 30000.
Kicsit kevésnek érzem, annak tudatában, hogy minap 120k körül ment el vakerán egy bontott emerald express (anno 24000ft volt). Na de mindegy, ha majd felbukkan egy lelkes gyűjtő, 150-ért viheti :D
Ebayen 300k+ felett cserél gazdát bontatlanul. Anno vehettem volna még egyet :)