Az lenne a kérdésem, hogy ha egy konkrét 13. kerületi épület történetéről szeretnék közelebbit megtudni, merre hol indulhatnék el? (Építés, tulajdonosok, mire használták, mi volt ott, ilyesmik)
Jééé, a múltkor én is megtaláltam a számodat, és gondolkoztam, hogy iktassam-e, mert azt hittem, hogy már megváltozott... de nem volt hozzá szívem :))))
Egyébként igaz, hogy öregszem én is, de emlékszem ám a régi időkre! Csak leszoktál az ícékúról, én meg nem :)) Pedig beszélgettünk jókat :)
Na, itten vagyok, de sajni csak ilyenkor van nyugtom....
Szóval, minden rendben körülöttem. Csemete most volt 3 éves jún.27-én, szeptemberben kezdi az ovit. Fel is vették, el se fogjátok hinni, hogy hová....: IGEN, a XIII. kerületbe! Pedig egyébként most Ürömön lakunk. Építkeztünk, tök szép meg jó minden. Na, de a lényeg, hogy hűek maradunk a kerülethez. Ez egyébként onnan adódott, hogy van abban az oviban egy ismerősöm, ráadásul pont ő lesz a kicsi fiam óvónénije. Viszont segíthetnétek meló ügyben, ha tudtok valamit, mert a régi helyre már nem tudok visszamenni a nagy távolság miatt. Próbálkoznék én akár a 13-ban is. Már tavasz óta hívogatom az iskolákat - mivel elvileg tanító néni vagyok én is, de sajnos sehol nincs szabad hely. Tényleg E-ditke, Te még mindig Soroksáron "butítod" az utókort? Ha bármit tudsz, szóljál már léci!
Tomajer, képzeld, nekem meg még megvan a telcsiszámod, ha még nem változott! Azért tartogattam, mert sose lehet tudni, mikor van szüksége az embernek taxira!
És veletek mizu? Bocs, de nem volt kedvem 3 évre visszamenőleg olvasni!
Tud valaki ajánlani szőnyegtisztítót (vagy olyan helyet, ahol szőnyeget átvesznek tisztításra) nagyjából a Váci út. Körút. Victor H és a Duna közti területen vagy ahhoz nagyon közel, köszi. (gyalog kell vinnem azért lenne jó minél közelebb)
Köszi, a helyszín immár stimmel. Már csak a sztorit nem tudom elképzelni, de mindegy, annyira nem fontos :)
(ha másfél éve olvasom a könyvet, biztos kimegyek terepszemlére... de amióta elköltöztünk, és metróval járok a Keletibe, nem voltam arra felétek. Asse tudom, milyen ótót kellene keresnem, ha figyelni akarnálak :)) )