Én a Supposed Former Infatuation Junkie-t ajánlanám. Igaz én a depis zenékért nagyon odavagyok, de amit Cs. András írt az albumokról, teljesen igaz. :)
Igen, valszeg a Jagged Little Pill az amire gondolsz. A Supposed Former Infatuation Junkie, a második albuma, már nem annyira rockos, viszont olyan depressziósra sikeredett, hogy évente 2-3x bírom végighallgatni. Pedig nem rossz. Aztán az új albuma, az Under Rug Swept pedig inkább hepi lett, nekem nagyon tetszik. Viszont neked, hogy ne legyen túl nagy a változás, az MTV Unplugged-ot ajánlanám. Nem egy igazi Best of koncert, de kellemes a hangszerelése... ahogy ez az MTV Unplugged koncerteknél lenni szokott. Hát, remélem segítettem a választásban :o)
Kedves Szakértők!
Miután én inkább csak a komolyzenében vagyok otthon, ám szeretnék kicsit nyitni az igényesebb "kortárs egyebek" iránt is, megtennétek, hogy ajánlotok egy darab CD-t nekem meghallgatásra, amely leginkább tükrözi Alanis "mibenlétét"? Lehet, hogy a Jagged Little Pill, amit én keresek, de nem tudhatom.
Én most egy olyan rettenetesen kívülálló vagyok, hogy fogalmam sincs a hölgyről, egy jazz énekesnő kapcsán merült fel a neve és gondoltam utánanézek.
Kicsit zavar, hogy ennyire kiestem a nem komolyzenei műfajokból.
(a topikot átfutottam, sajnos a letöltés nálam most nehezen megy, de azért azt is ajánlhattok, de elsősorban csak audio formátumban, a kép kevésbé érdekel)
Ne sajnáld, mert én láttam már jobb koncertet is, viszont az időjárás legalább nem mosta el a közönséget. Szombat délután uis 6 vihar mosta a vonatot és a belvárost este 7 h-ig.
Kárpótlásképp megtaláltam a 1999-es bécsi koncert mp3-ait, amely talán részben pótolja a filinget.
Hello,
én is voltam, és nem volt rossz. Alanis + a zenészek nagyon jók voltak, de a hangulat - gondolom az idő miatt is - elég laposnak tűnt.
Mitöbb Bécsben illik azért a 2 órát kijátszani.
A közönség - főképp a türelméért - szerintem megérdemelt volna még néhány ráadást.
Jelenleg én is keresek a Alanis morzsákat a hálón, de eddig csak a drezdai koncertről találtam 5 - 10 seces videókat.
igen, hát nekik is élni kell vmiből, ez a 10 %-os kelet- eu etikai üzleti sikerdij.
mikor a jegy 55,- euro. nem baj, belőlem nem fognak meggazdagodni, külön kimenni most nem akarok, de a szándékom továbbra is komoly.
sőt már az REM is beszállt a ringbe, csak sajna ők 3 nappal később lesznek.
17-ből a teljes túra megvan tokkal vonóval, annyit csak a jegy solóban szerintem nem ér meg. Rizikó nincs, a koncert bejutás nélkül is élvezhető.
üdv