Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2010.07.20 0 0 6752
Miért fizettek 10 milliót?
Előzmény: Törölt nick (6748)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.20 0 0 6751
www.aqua-world.hu

De nem akarok reklámot csapni nekik, nem ott dolgozom. :D
Előzmény: Törölt nick (6750)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.19 0 0 6747
Az Aqua-ban van reggeli úszójegy, ha jól tudom, 2000 alatt van az a fajta jegy...
Csak kicsit nehézkes oda kijutni.
Előzmény: D H (6743)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.19 0 0 6746
A gyógyfürdő Zrt közölte, hogy veszteséges, drágán fenntartható volt, ezért bezárták, eladó...
Előzmény: Törölt nick (6729)
kdezsoe Creative Commons License 2010.07.17 0 0 6745

Ilyesfajta támadás? Mikor még a rendőrség sem nyilatkozott?

Nem szeretnék ebbe rasszizmus dologba itt belebonyolódni, mert ez a topik elsősorban

nem erre lett létrehozva, ha ezt itt elkezdjük ragozni előbb-utóbb elszabadul a pokol, aminek számomra annyi lesz a következménye, hogy egy topikkal megint kevesebb...

amit egyébként, rendkívül sajnálnék.

Nem véletlen, hogy nem polidilizek.

A miértet itt nem akarnám kifejteni, mert már az is egy elég nagy dili lenne... :)

Száz szónak is egy a vége, ha a topik úgy kívánja, menjetek el ezen az úton,

de nélkülem...

( na nem mintha nagy veszteség lennék a topik "nyüzsgő" életében...:) )

Előzmény: susugár (6741)
D H Creative Commons License 2010.07.17 0 0 6744

ezzel az a baj, hogy a "világvége" és hasonló nyilatkozatokkal maguk a cigányok teszik a legtöbbet azért, hogy a más nemzetiségűek ellenérzéssel állnak feléjük. Ők maguk azok, akik táplálják a többiekbe az ezirányú gondolatiságot, ami némelyekben eléri a szélsőségesnek nyilvánított küszöbértéket is...

az, hogy buták, mint a Föld, tanulatlanok és értelmetlenek, nem mentség, de részben emiatt sem tudom sajnálni őket.

Előzmény: susugár (6739)
D H Creative Commons License 2010.07.17 0 0 6743

fel is merül a kérdés:

hol tudtok a környéken (mivel Újpesten nincs ilyen), olyan uszodát, ahol rendszeres jelleggel úszni lehetne? Kifejezetten úszni, nem pedig strandolási céllal.

D H Creative Commons License 2010.07.17 0 0 6742

van egy kis irigység bennem, hogy ráérsz strandra járni az Aquaparkba.. :-)))

a közelben én is ezt preferálnám legjobban, felszereltsége, szolgáltatásai és persze a kerületi mivolta miatt is...

de csak mint strandot.

Úszni ugyan lehetne, mert van 25m-es medence is, de pusztán ezért már drága a belépő.

Kimondottan uszodát, ami megfizethető, legközelebb a XI. Kondorosi útnál találtunk mi is, ami Újpestről nézve kegyetlenül messze van. 1 óra BKV csak oda, ha kijönnek a csatlakozások, ill. vissza is. Ennyi ideje embernek már nincsen, pedig egészségügyi szempontból igen fontos lenne, ha úszni lehetne járni...

Előzmény: MBen (6736)
susugár Creative Commons License 2010.07.17 0 0 6741
Ha ismernél, fel sem merülne ez benned.

A két belinkelt cikk mellett elolvastam az összeset a témában, pont azért, mert elegem van az ilyesfajta támadásokból. (Ó, a sajtó ?? Ja, igazad van)

azonkívül:
- már beillesztették ezt az esetet olyan összefüggésbe,a hol romák elleni támadásokat gyűjtöttek össze. (Na jó, ez semmit sem jelent, de nem lehet figyelmen kívül hagyni)
- bagolylétű lánka lévén számtalanszor beestem a fiúkhoz az éjszaka közepén (élelmiszerbolt), szal valamelyest ismerem őket.
- szerencsés embernek mondhatom magam, sosem kerültem konfliktusba romákkal, sőt megáldott a sors sok-sok kiváló emberrel közülük, néha még a lélegzetem is eláll, olyanokkal.

Most linket nem tudok nyögni, de toltam már, hogy nem lesz az ám jó, ha ennyire terjednek "eszmék" a rendvédelmi szerveken belül, oszt pl. mennyi rengeteg roma tűzoltó van a parancsnokságokon... mert ugyan mi lesz ezekkel a fiúkkal ?

Tudod mit ? Ne legyen igazunk !

Jeleket azonban látok az újpesti helyzet durvulására, erről viszont most nem nyilatkoznék.
Előzmény: kdezsoe (6740)
kdezsoe Creative Commons License 2010.07.16 0 0 6740

De jól értesült vagy... Nem kellene megvárni, mit mond a rendőrség?

Az jön le a hozzászólásodból, hogy számodra az utóbbi indíték tetszene jobban...

Előzmény: susugár (6739)
susugár Creative Commons License 2010.07.16 0 0 6739
Robbanások Újpesten
"Azt hittem, itt a világvége" - Kézigránátos robbantás testközelből

Elszámolási vita helyett lehetett az még rasszista megnyilvánulás is, sajnos.
Hát szépen vagyunk....
zizi Creative Commons License 2010.07.15 0 0 6737
Nem strandról, hanem uszodáról beszélek, mivel onnan indult ki az egész :-)

(Az Aquat te hoztad fel, engem nem vonzanak az ilyen helyek, mert úszni szeretnék, nem strandolni, de valóban a napi jegy a drága. De ha jól tudom, tömegközlekedéssel eléggé macerás odajutni.)

Direkt megnéztem közben pl. a Kondorosi úti uszoda árait: 3 órára 1350 ft a felnőtt belépő, simán versenyképes lenne hasonló árakon egy újpesti uszoda, mondjuk 2 óra=1200 forintos áron. (Mondjuk hetente 2-3 alkalommal ez megfizethető lehetne már, aki meg strandolni akar, az úgysem odajárna, tehát a tömegnyomortól sem kéne tartani.)
Előzmény: MBen (6736)
MBen Creative Commons License 2010.07.15 0 0 6736
A rohadt drága aqua talán erős kifejezés...
Én, akinek még nincs önálló keresete (igaz, igénybe veszem a diákkedvezményt), annyira nem megterhelő gy nyáron pár alkalommal, 4-5 órára kifizetni 1890 Ft-ot.
Sajnos 1200-1500 alatt manapság nem lehet már strandra bejutni... :-(
Előzmény: zizi (6735)
zizi Creative Commons License 2010.07.15 0 0 6735
Ráadásul akkor mindenki mehetne, ahová kedve viszi: szauna a drága Oxigénben, csúszda/ugribugri a rohadt drága Aquaban, olcsó sportolás pedig az uszodában.
Előzmény: zizi (6734)
zizi Creative Commons License 2010.07.15 0 0 6734
Úszni például nem lehet emlékeim szerint (kb. egy éve voltam), mert ahhoz nem elég az a méret, valamint a belépő is meglehetősen drága. Egy ekkora kerület/város simán elbírna még jónéhány uszodát, ahová el lehetne ugrani egy (fél)órát úszni kiülés és szauna nélkül, megfizethető áron, nyilván átalakítás/ újjáépítés után. Ráadásul a metróvégállomástól egy km-nyire egy korrekt uszoda valószínűleg eléggé látogatott lenne. Gondolom én.
Előzmény: MBen (6733)
MBen Creative Commons License 2010.07.15 0 0 6733
A wellness központban lehet bármit csinálni, amit itt is lehetne (van kiülős rész is).
Előzmény: zizi (6732)
zizi Creative Commons License 2010.07.15 0 0 6732
Olyan nincs, hogy egy uszodára ne lenne szükség...
Előzmény: MBen (6730)
MBen Creative Commons License 2010.07.15 0 0 6730
Nagyjából semmi.
Amióta megnyílt az Árpád úton az Oxigén wellness központ, meg Kápon az Aquaworld, már igazából szükség sem lenne rá...
Előzmény: Törölt nick (6729)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.14 0 0 6727
Felelősség, az nagyon jellemző... :)
Előzmény: kdezsoe (6726)
kdezsoe Creative Commons License 2010.07.14 0 0 6726
Valószínűleg az, akit az Újpestet szerető újpestiek, felelősséggel megválasztanak... :)
Előzmény: Törölt nick (6725)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.14 0 0 6725
Attól függ, ki lesz az utód...
Előzmény: kdezsoe (6724)
kdezsoe Creative Commons License 2010.07.14 0 0 6724

Ha nem vállalja, hát ő tudja. A csúcson kell abbahagyni... :)

Azért Újpesten többnyire lokálpatrióta tisztségviselők voltak és vannak tisztségben.

(lásd annakidején még az mszp-s képviselők is konfliktusba kerültek a pártjukkal,

mert kijelentették, hogy első Újpest érdeke és utána a párt, na! kaptak is a fejükre...)

Én a fentiek alapján, nagyon nem hiszem, hogy ezután rosszabb lesz itt élni, mint eddig.

Előzmény: D H (6715)
kdezsoe Creative Commons License 2010.07.14 0 0 6723

Kb. jó ötvenegynéhány éve, ott valahol szembesültem először azzal, hogy egy bácsi mi mindent tud tenni egy nénivel... :))

Nem is nagyon zavartatták magukat... :)

(akkor még a szennyvíztisztító területe nem volt feltöltve)

Ma mindenféle hajléktalan és törvénytől elrugaszkodott kolóniák vannak arra, egyedül nem ajánlatos a környéken bóklászni.

Előzmény: blogger (6717)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.14 0 0 6722
A szennyvíztisztító után van egy üres placc, utána ártéri erdő...
A tungi helyére sportuszodát, szállodát álmodnak a kerül jelenlegi vezető, úgyhogy egy csomó fát megint ki fognak vágni, ha ez megvalósul.
Igaz, hogy már XIII. kerület, de fura, hogy a környezetvédők nem haraptak rá a kecskefarmon lévő, elhalt fák ügyére. Rengeteg földet hordtak oda, 1,5 -2 m vastagon, a déli kerítésnél lehet is látni a szintkülönbséget....
Előzmény: blogger (6721)
blogger Creative Commons License 2010.07.14 0 0 6721
Az lesz az valószínűleg, bár én nem tudtam, hogy szennyvíztisztó.

Akinél csak szükeség látszik az alábbi térképlinken, az kapcsolja be a műholdas nézetet. Azon látszik a part is.
Előzmény: Törölt nick (6720)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.14 0 0 6720
A szennyvíztisztitó mellett tekertél el? Ott már láttam olyanokat, akik a férfi szerelemben hisznek. :D
Előzmény: blogger (6719)
blogger Creative Commons License 2010.07.14 0 0 6719
Akkor másra gondolunk, mert ahol én jártam, az Duna partrész volt az újpesti oldalon, nem tó.

ez volt az
Előzmény: * * BPO-700 * * (6718)
* * BPO-700 * * Creative Commons License 2010.07.14 0 0 6718
Omszki tónál kötöttél ki? :)

Nem, az nem meleg nudista, hanem simán szimpla nudista terület. Mert ugye az bányató.

Itt szoktak lenni kortól, nemtől függetlenül! :)
Előzmény: blogger (6717)
blogger Creative Commons License 2010.07.13 0 0 6717
Bicikliztem a városban néhány napja, és Újpest városkapunál rágurultam biciklivel a hídra, a hídról legurultam a Duna-partra, majd elfordultam jobbra, ahol valamilyen erdei ösvény volt. Onnan kijutottam egy elhagyatottabb partrészre, ahol egy meztelen fickó ácsorgott a parton, egy másik pedig érdeklődve méregetett engem, úgyhogy gyorsan továbbtekertem.

Az egy meleg-nudista partszakasz arrafelé? Csak hogy tudjam, hogy legközelebb merre ne menjek. :P
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.09 0 0 6716
Nem egészséges, hogy ha valaki ennyi ideig ül ugyan abban a vezetői székben.
Másrészről az ő ténykedése sem hibátlan, szerintem elkövetett néhány nagy hibát.
Persze nem tudni, milyen lesz az új vezetés.
De nem fejtem ki, ez végülis nem egy politikai topic.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!