Érdeklődnék, hogy milyen paraméterekkel vállalna megőrzést?
A kert mekkora, a kerítés milyen, ki tud-e mászni a kutya, a felügyelet milyen, egyedül lenne-e a kutya hagyva, van-e másik kutya (ez előnyt jelentene ha nem agresszív)...stb.?
Kutyapanzióba vittük legutóbb, de az kissé drága volt.
Ezt az árat korrektnek érzem, ezért érdeklődöm, akár napközbenre is érdekel...
Ács Bogi vagyok és a XIII. kerületben másfél évig sétáltattam Odit, a foxit valamint egy lagottot, majd még 5 kutyust különböző kerületekben. Szívesen sétáltatok még időszakosan, alkalomszerűen (utazás, ünnepek, túlvállalt napok miatt) bármilyen nagyságú és fajtájú kutyust mert nagyon szeretem őket és örömmel foglalkozom velük. Vállalom az otthoni ellátást is. (kutya, macska, görény és bármilyen állat)
Megbízható és türelmes vagyok.
A díjazás és kerület tekintetében pedig rugalmas :)
Szívesen vállalom kutyusa sétáltatását a nap szinte bármelyik szakaszában, hétvégente is, főként a III., IV., XIII. és a XV. kerületben, illetve a belvárosban, de a külső kerületek is szóba jöhetnek, megegyezés kérdése.
Bármilyen méretű és fajtájú kutyust sétáltatok és megőrzésüket, ellátásukat is szívesen vállalom. Nem jelent problémát, ha a kedvencük vak vagy egyéb betegsége van, jómagam is egy kis vak kutyust fogadtam örökbe.
Megbízható, árban és időpontban is rugalmas vagyok, keressen bizalommal!
Kérlek ,aki tudja jutassa el ezt több fórumra ill az állatvédőknek. Gödöllő Boglárka utcában karácsony előtt megmérgeztek egy kutyát. Maradandó károsodást okozott nála.Ebben az utcában a bal oldalon a sarkon van egy faház,amiben laknak (nem ismerjük őket),a többi telek üres ill a jobb oldalon a Pécsi Ildikó telkének hátsó határa található.Zsák utca nem vezet sehová.A méreg ebben az utcában van letéve. Pár éve már mérgeztek meg (lehet pont innen ) kutyust,a szomszéd utcából.. Már nem tudtak rajta segíteni,gyerekek és felnőttek siratták,senkinek sem ártott. A mostani kutyus jámbor,mindig pórázon van sétáltatva (még kölyök).
Nem messze lakunk, ha elkapjuk....szólni fog a harang vagy még az sem.
Hétköznap délutánonként vállalnék kutyasétáltatást Budapesten. Lehetőleg egy fix lehetőséget keresnék és ugyan azt a kutyust sétáltatnám. Egy alkalom 30 perc-1óra. 1000 ft / alkalom. Ha valakit érdekelne esetleg ezen az e-mail címen tud elérni bvb1756@gmail.com. Szép napot mindenkinek :)
23 éves fiú. kutya sétáltatást, fel vigyázást vállal egész Budapest területén. főként 16 és környéke. referenciával rendelkezem. közép nagytestű kutyusok.
ár: 1 óra séta 1000-1500
4 óra hossz 2500 ft (felvigyázás) 4 óra felett 3500 ft (felvigyázás)
"Kutyabaráti alapon" heti 1-2 alkalomra néhány órára (fogászat, fürdő, színház) megőrzést keresek és ajánlok ivartalanított 6 kg-os barátságos, Havanese keverék szobakutyámhoz. Orvosi könyv rendben.Friss nyugdíjas, intelligens hölgy gazdi, egyedül a fővárosban. 105-ös busz, 14-es villamos vonal előnyben. +36 30 426 8996
Ács Bogi vagyok és a XIII. kerületben másfél évig sétáltattam Odit, a foxit valamint egy lagottot, majd még 5 kutyust különböző kerületekben. Szívesen sétáltatok még bármilyen nagyságú és fajtájú kutyust mert nagyon szeretem őket és örömmel foglalkozom velük. Vállalom az otthoni ellátást is. (kutya, macska, görény és bármilyen állat)
Kutyasétáltatás képzéssel egybekötve a XVI. kerületben (Vári Cukrászda és környéke) és Majorszegiligeten szerdánként és hétvégente! Közepes és nagytestű kutyák képzését és sétáltatását vállalom, de ha igénye van segítségre a kutyanevelést illetően, szívesen segítek.
Részletek az alábbi telefonszámon: 0.6.7.0.6.2.1.0.1.2.6
Kutyaséltáltatást vállalok a főváros egész területén, de a legideálisabb számomra Zugló és a belváros környéke lenne. Időpontokat és az összeget privátban egyeztetnénk. Közvetlen, állatszerető egyetemista lány vagyok, kutyatartási tapasztalatokkal is rendelkezem. :) Ha felkeltettem érdeklődését, írjon nyugodtan a julcsi.debreceni@gmail.com címre.
Ács Bogi vagyok és a XIII. kerületben másfél évig sétáltattam Odit, a foxit valamint egy lagottot, majd még 5 kutyust különböző kerületekben. Szívesen sétáltatok még mert nagyon szeretem az állatokat és örömmel foglalkozom velük. Vállalom az otthoni ellátást is. (kutya, macska, görény és bármilyen állat)
Budapest II. kerületébe, a Városmajor-Vérmező parkokban történő kutyasétáltatásra keresek referenciával rendelkező jelentkezőket.
A sétáltatandó adatai: 7 éves, ivartalanított kan, vizsla-keverék, menhelyen nevelkedett, idegenekkel nem közvetlenkedő.
A sétáltatásban történő besegítésre 2014. szeptember közepétől lenne szükség, 30-45 perc erejéig, 12:00 és 15:00 között, leginkább hétfőn és kedden, de a munkám következtében eseti, ad-hoc besegítésre szükséges lehet.
Jelentkezésedet, az ár és a referenciák megjelölésével, a következő e-mail címre várom: krisztian.vincze@gmail.com
25 éves kutyakozmetikusnak tanuló fiú kutyasétáltatást , felügyeletet vállal Budapesten! Megbízható , türelmes és szintén kutyatulajdonos vagyok :-) Keressen bizalommal!!