Keresés

Részletes keresés

fönök Creative Commons License 2003.10.23 0 0 404
Ne viccelj már!
Vandermark, Szelevényi, Zu, Chadbourne, Jason Moran, Gustafsson, Evan Parker, William Parker, Sclavis, Mujician, Frith stb.. Ezek mind mai zenék, és soha nem fitymáltam. Amiről te beszélsz az a felmelegített leves kategóriába esik. Sajnos a progresszív rock már nem sok újat tud nyújtani. A King Crimson is már inkább rockzenét játszik, de ők is már "matuzsálemek", és önmagukat ismétlik lásd lark's tongue in aspic part XVII.
Mire gondolsz pontosan? Persze be kell vallanom, hogy a fúziós zene sosem volt az én stílusom. Főleg, ami a funkos minden negyedet leütök stílust illeti (Brecker, Marsalis, Chorea, Jarrett). Ezek nekem unalmasak.
A genézist pedig mindig is fitymálni fogom, mert az kantri. Igaz nem is mai zene!
Előzmény: Jimi (403)
Jimi Creative Commons License 2003.10.22 0 0 403
Éppenséggel meg lehet oldani.

Te f?nök, figyelem egy ideje, te minden mai zenét csak lefitymálsz. Azért ma is vannak igen üt?s zenék, f?leg a jazz/fusion stílusban. Ha meg ennyire a 70-es években élsz, miért nem lövöd vissza magad egy id?géppel?

Előzmény: shaddam (399)
fönök Creative Commons License 2003.10.22 0 0 402
Lehet, hogy megveszem. Már úgyis régen jártam lemezboltban.
Előzmény: shaddam (401)
shaddam Creative Commons License 2003.10.22 0 0 401
vhogy csak ki kéne deríteni, olyan-e... nem?
Előzmény: fönök (400)
fönök Creative Commons License 2003.10.22 0 0 400
Comus ja. Már rég nemhallgattam.
A Softról azt írtam, hogy ha olyan, mint...
Előzmény: shaddam (399)
shaddam Creative Commons License 2003.10.22 0 0 399
Éngem azért érdekelne, meg tudjuk bótolni vhogy?

Más: Comust ismeri vki? állat.

Előzmény: Jimi (397)
fönök Creative Commons License 2003.10.22 0 0 398
Ha olyan, mint Hopper vagy Dean legutóbbi lemezei, akkor nem sok jót igér. Azokon csak a régi Soft MAchine számok feldolgozásai jelentettek valami élményt. Igaz azok is csak az eredeti kompozíció miatt. Azért Marshall papát meghallgatnám dobolni!
Viszont jön ide a 4Walls novemberben! Én biztos ott leszek!
Előzmény: Jimi (397)
Jimi Creative Commons License 2003.10.16 0 0 397
Mivel itt sok Soft Machine rajongó leledzik, ajánlom figyelmetekbe a Soft Works nev? banda Abracadabra c. albumát. Ez tkp. nem más, mint Soft Machine + Allan Holdsworth. Finom kis jazz/fusion! Pretty good!
rusnya21 Creative Commons License 2003.10.12 0 0 396
csákány mindenki!
klasszik-prog-rock bandánkba kreatív

BILLENTYŰST keresünk!!!

Crimson, Genesis, Tull közeli témákhoz.
rusnya21@freemail.hu
30-244-5885.

fönök Creative Commons License 2003.10.07 0 0 395
Elküldtem levélben.
John Coltrane: The Olatunji Concert. Király.
Előzmény: acidangel (394)
acidangel Creative Commons License 2003.10.02 0 0 394
Postacím esetleg??Vagy valamelyik testvér nem tudna közvetíteni közöttünk?aa.
Előzmény: fönök (392)
shaddam Creative Commons License 2003.10.01 0 0 393
nade. eddig csak 1, 3, noisette volt meg nekem :o)
ez van, sajna.
még valami: azóta se sikerült meghallgatni őket.

nem győzöm ismételni magam:
moon in june uralkodik! de nagyon. ahányszro benézek ide a topikbsa, az megy a fejemben, ma is, egész délután.

Music-making still performs the normal functions -
background noise for people scheming, seducing, revolting and teaching
That's all right by me, don't think that I'm complaining
After all, it's only leisure time, isn't it ?

Előzmény: fönök (388)
fönök Creative Commons License 2003.10.01 0 0 392
Kösz'! Persze, hogy érdekel. Sajnos legközelebb csak karácsonykor járok Pest felé.
Előzmény: acidangel (391)
acidangel Creative Commons License 2003.10.01 0 0 391
Értelemszerűen ismerem.Pattontól kevés dolog van,amit nem ismerek...viszont volt neki egy elég bizarr duettje is Buckethead-del,érdemes lenne meghallgatnod...
Cow nekem kissé túl Zappás,legalábbis az In Praise lemez...
Szelevényi most nem érdekel túlzottan,azért köszi.
Ultrahang feszt.nyitónapján begyüjtöttem egykét új kedvencet:az egyik az Abstract Monarchy quartet volt,ami minden volt,csak hagyományos muzsika nem,illetve a LArsen zenekar,kiknek zenéje barátomat Zorn tizenhármas Filmworks-jére emlékeztette hangulatban...
A Steamboat megvan,egy csokor érdekességet szívesen átnyújtanépk,köztük ezt is,ha érdekel.aa.
Előzmény: fönök (389)
fönök Creative Commons License 2003.10.01 0 0 390
Ma este Budapesten is ad egy koncertet. Érdemes meghallgatni.
Előzmény: fönök (387)
fönök Creative Commons License 2003.10.01 0 0 389
Mike Pattontól a Fantomast ismered?
Előzmény: acidangel (385)
fönök Creative Commons License 2003.10.01 0 0 388
Na, ne, hogy a Soft Machine 2-5-öt még nem hallottad. Olvastad te Mikszáthot? Alapirodalom.
Előzmény: shaddam (386)
fönök Creative Commons License 2003.10.01 0 0 387
Tegnap Akosh S. Uniot koncerten voltam. Utána leszólítottam a gyereket. Párizsban élt, de most elköltözött Marseillesbe. Jó kis koncert volt. Olyasmi mint Dresch, csak jobb. Sajnos a koncertterem nagyon rossz akusztikával rendelkezik, így nem jött ki teljesen a zene. Az azonban tetszett neki, hogy ott ülünk tőle fél méterre. Meg is vettem a kalóz lemezét, amit csak koncerten árul.
A Henry cow elég király. Az összes lemezüket ismerem, illetve megvan. Csak ajánlani tudom. Persze amikor beborulnak, akkor ki kell nyitnod a füledet!
Ruins: egy dobos, egy gitár meg basszus. Teljesen improvizatív. Nem nagyon ismerem. A gitáros játszott már Zornnal a Cobrán.
Előzmény: acidangel (385)
shaddam Creative Commons License 2003.09.16 0 0 386
üdv,

végre megvan a soft machine 2. 4. 5. 6. (még nem sikerült meghallgatni, csak bele-bele, de bíztató, nem hiszem, hogy csalódom bennük :o))

és még: can - tago mago, soon over babaluma.
NA, ezt a kettőt szívesen ajánlom mindenkinek! áradozhatnék róluk, de nem teszem. meg kell fülelni!!! eszméletlen.

acidangel Creative Commons License 2003.09.15 0 0 385
Lett egykét újabb...szereztem God lemezt,zajos és érdekes,Merzbow-kat újfenn ( :) ),egy Mike Patton és Joey Baron közös munkát(Naked City-s Baron),egy Buckethead-del közöset és mindenkinek ajánlom,hogy nézzen be az Ultrahang fesztiválra,ahol igaz,hogy többnyire elektronikus zene lesz,de befurakszik azért egykét hasgyományosabb,hangszeres borulás is.
Főnök,az In Praise Of Learning lemezt mennyire ismered Henry Cow-tól?
Ismerős nektek a Japán Ruins duó?Mert Zorn velük akar mostanában dolgozni majd a Masada-project kapcsán,ill.azt lezárandóan,továbbá leltem Praxis lemezt is(szigorúan illegál módon sajnos,itthon közel beszerezhetetlenek,vagy roppant drágák),Főnöknek ezekből egy csokorravalót szívesen adnék,illetve mindenkinek,aki kér.aa.
Előzmény: fönök (383)
acidangel Creative Commons License 2003.08.25 0 0 384
Valóban,Neked említettem.Ha fennjársz Pesten,odaadom átírva.aa.
Előzmény: fönök (383)
fönök Creative Commons License 2003.08.25 0 0 383
Ezt már mintha említetted volna. Lehet majd arról egy másolatot kérni?
Előzmény: acidangel (382)
acidangel Creative Commons License 2003.08.25 0 0 382
Egy csöppet felszívtam magam közben...Összes Naked City lemez,Kronos-ok,egy Frith duett és társaaival gyarapodtam.A Niggli/Pliakas-os Steamboat Switzerlandot melegen tudom ajánlani,az tényleg szabad impro.Nekem Pliakas nyomta a promopéldányt kedvesen a kezembe...:)aa.
Előzmény: fönök (381)
fönök Creative Commons License 2003.08.25 0 0 381
Soha nem hal meg. Hamarosan beszámolok az augusztusi újdonságokról.
Előzmény: Jimi (380)
Jimi Creative Commons License 2003.08.24 0 0 380
Na mi az, meghalt a szabad improvizáció? :-))))))))))))))))))))))))))
fönök Creative Commons License 2003.05.12 0 0 379
Sajna, amikor megbeszéltük a nagyhéten, akkor nem értem oda időben, és a portán nem tudták, hogy ki vagy. Küldtem gyorsan egy sms-t, de az meg félrement. Lehet, hogy legvégül elküldöm postán.
Előzmény: shaddam (377)
fönök Creative Commons License 2003.05.12 0 0 378
A reményt ne add fel soha!
Előzmény: shaddam (377)
shaddam Creative Commons License 2003.05.08 0 0 377
off

Fönök,
smst szombaton(?) megkaptam, ahogy észrevehetted, elmenni nem tudtam.
1 hónapja most vagyok másodszor a neten, most is csak öt percre, nem tudom, mikor jövök legközelebb. iméljeimhez nem tudok hozzáférni, ugyhogy csak itt, ha...
azért valahogy megoldjuk, igaz?

üdv.

fönök Creative Commons License 2003.05.06 0 0 376
Hallottam majdnem, mert tegnap itt voltak, csak nem tudtam elmenni. Egyébként ismerem őket lemezről.
Nils Wogran, Claudio Puntin, Philip Schauerland, Peter Herbert, Lukas Nigli összeállításban.
Előzmény: acidangel (375)
acidangel Creative Commons License 2003.05.06 0 0 375
Harris a dobos volt,azzal az irgalmatlanul tottvás soundjával!:))
Belehallgattam a Steamboat Switzerland project művébe,melyet itt Pesten a Műcsarnokban rögzített a Dominik Blum/Marino Pliakas/Lucas Niggli trió.Főnök,ezt NEKED hallanod kellene!!aa.
Előzmény: fönök (374)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!