Képed nincs a gépről? Igaz, hogy én csak jövőhéten fogom megvenni életem első Mantáját, de már régóta ismerem a kocsit, mert egy haveromévolt és már régebben is vezetgettem, de mostanra teljesen magával ragadott ez a kocsi. Igaz, hogy most szarul néz ki, de jövő nyárra igen szép igyedi autót akarok csinálni belőle.
NA VÉGRE!! Hál istennek van még valaki, aki szereti a mantát:-) Már kezdtem teljesen kiábrándulni abból, hogy ennek a topicnak lesz újabb hozzászólója.
Én is MANTÁS vagyok csupa nagy betűvel, immáron 5 éve.
Még '94-ben szerettem bele a kicsikébe, '97-ben meg is vettem, azóta pedig élünk boldogan!:)
Szóval én nem az a típus vagyok, aki havonta cserélgeti az autóját!
Nekem "Ő" tetszett meg, és nem a Manták általában.
Mikor először megláttam, egyből tudtam, hogy egyszer az enyém lesz!!!!!
Mellesleg elég sűrűn szoktam talikra járni, úgyhogy néhányan akár lehet, hogy személyesem is ismernek!
Na, egyenlőre ennyi!
Én is így voltam a Capri topiccal, de mostanra összejöttünk páran... pedig az elején a Manta topic mindíg több hozzászólással büszkélkedhetett! Szóval fel a fejjel, idővel fel fog futni szerintem ez a topic is!
Ahogy elnézem igen haldoklik ez a topik:-( NE HAGYJUK!!
A közeljövőben készülök vásárolni egy mantát. Már ki is van nézve, mert az egyik haveromé. A kocsi egy kicsit el van rohadva, de nem annyira vészes. De terveim szerint jövő nyárra teljesen fel lesz újítva. 2.2-es moci van benn, és megy mint a golyó.
Csabi
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Hi everybody!
Nem tud nekem valaki szerezni egy "kopoltyús motorháztetőt a Mantámra.
Ha tud esetleg valaki akkor legyen olyan kedves és küldjön egy mélt.
Szevasz.Kérésem,hogy egyél olyan kedves és küld el nekem megint az árjegyzéket a spoilerekről.
És egy pár kérdés:
_Milyen festékkel érdemes lesefteni a spoliereket?Műanyagossal,vagy normál autófestékkel?
_Mennyi időbe tellik amíg megcsináljátok őket?
_Tényleg.Festéked van?Valami jó,de olcsó:)?
_Speer difi?Van-e?Mennyiért?
_Ültetőrugók+telók?
Halihooo Mantatestvérek !! :-)))
Mi történt errefelé ?? Már Jó régóta nem voltam..
Tigris, hidd el én megértelek... bele is halnék, ha az én egyetlenemet el kellene adnom.. :-((
Sajna Irba én nem tudomk ebben segíteni..:-(
Na jók legyetek... most mennem kell dolgozni.. :-((( Halihóóóóó !!!!!
Atis
Igazad van... sejtem milyen érzés lehet :(
Nekem ugyan nem mantám van, hanem Asconám, de nagyon hozzámnőtt.. ha arra gondolok, hogy el kell adni, akkor inkább felgyujtom, mintsem egy tapló paraszt széttapossa még a belét is.:(
Aaaa, ne is mondd. En azert adtam el, mert nem hozhattam ki kulfoldre (a kora miatt), de ket napig rosszul voltam ahogy elvittek. Ebbe benne van az is hogy en nem megszabadulni akartam tole, muszaj volt eladni, es imadtam azt a kocsit.
Lattam itt is egy GSi mantat, de az enyem ezerszer szebb volt. Allapotra mindenkepp. Remelem az uj gazdaja is gondjat viselni majd.
Hy.
Mi van? Itt mindenki csak elad?
Amikor én akartam eladni a gépet akkor rögtön lebeszéltetek róla.
Én is csak ezt tudom mondani nektek.Tartsátok meg Mantáitokat!!!!
Tom.
Kössz.Szóval akkor jövőre akár meg is ejthetjük a dolgot.
Képzeld el hogy ráb.sztam ma.Be akartam szerelni egy kis aranyos órát a CD's rádió mellé/tudod abba a kis kivehető panelba/,namost a művelet sikerült de mikor összedugdostam a rádiót elkezdett füstölni.Késsz kampec vége.Kéne egy Cd's rádió.Nem tudsz 30 000 pénz alatt egyet?
Nem kell nekem olyan túl csicsás csak azért menjen a kocsihoz:)))
A hétvégén meg a verseny Skodánkat húztam le a Mantával Ádánd Citybe,a versenypályára.Én még nem húzattam ezelőtt semmit vele,de azt kell mondanom ,hogy nem nagyon vette észre a somogyi dombságot:))))
Na sziasztok.
Gumifüstöléses jó éjszakát:))) Blacky