Pistike köszönd meg szépen a néninek az ajándékát, ha már egyszer kifizettem!
Mi? Hogy olyan gömbölyű dobozból kéred a tejet? Buta vagy édes fiam, hiszen nincs is gömbölyű dobozos tej.
Az viszont üdvözlöm, hogy a jelek szerint jó a strand közbiztonsága, nem löktek senkit sem a vízbe.
Bár oly kevés idöm adatott,
nem csináltam nagy zavart ott
hol a medence mellett nekem
csak az lenne a fontos, hogy vendég legyen.
Ám ha álnokul vizbe lökdösik,
legközelebb nem jön a strandra,
Lesétál helyette a békés,
sohasem hangos Duna-partra.
Ezért szerettem volna mielöbb,
ha az uszomesterünk,
ha kell, tevékeny segítségünkkel,
a vizbelökdösökre rálel,
s a strand alkalmazottaival,
vendégeivel, s az itt dolgozókkal
kitessékeli.
ui:
Személyem ne keressétek,
bár, ha valaki figyelmes,
van egy jel, mely alapján
hamar rámlelhet.
Nade kedves Pocakos barátunk!
Mostan az lesz a feladat, hogy behunyjuk a szemünket, és futunk, végig a strandon, aztán aki az utunkba kerül, azt belökjük a vízbe?
Esetleg közösen figyeljük egymást, vagy ki-ki bebújik egy kabinba, és a kabinos által a múlt héten fúrt lyukakon leselkedik?
És mi lesz azokkal, akiknek nem jutott kabinjegy, csak a közös öltözőben szabadulhattak meg a télikabátjuktól?
Jó reggelt, jó reggelt!
Még nem nyitott ki a strand? Sehol egy kuncsaft? Ez a hangosbeszélő is milyen hallgatag:-(
A potyasör az bezzeg elfogyott!
Dögöském, fizető vendégnek persze van komoly áru is!
Látja kedves, ilyenek ezek a mai fiatalok, hazakisérni egyik sem akarta... Hogy mi lesz magácskával itt az éjszaka közepén, azzal senki nem törődik. Nyitok kiskegyednek egy szabad kabint, van itt egy kényelmes heverő. A Buksi majd vigyáz magácskára, én meg elalszok itt a kabinsor előtt. Aludjon nyugodtan, nem lesz semmi baj!
Jó éjt mindenkinek!
A fenébe ezt a nagy forgalmat.
Na, mára feladom tündérbaba. Hazahúzom a csíkot, lemosom a sikertelenséget egy pohár Gordon Ginnel. Remélem holnap jobb kedvvel ébredek. :-)))