Lehet hogy amit most fogok mondani, már kipróbálásra került, vagy mittudomén, de azért megpróbálkozok vele. Nem túl régóta játszok ofp-ot, ráadásul nem is tudok minden este feljönni a szerverre, de van 1 dolog, az esti menetekben amit nem értek. Igazán nem akarom a cséhez hasonlítani a játékot, csak megemlítem, hogy ott milyen szintű együttműködésre van lehetőség. Mikor még nem játszottam ofp-t, szinte biztosra vettem, hogy ebben hatványozottan jelen lesz a taktikázás. Hogy őszinte legyek, óriásit csalódtam. Három esetlet látok lehetségesnek:
1., jól látom és tényleg abban merül ki a taktika, hogy "menjen mindenki védeni", "valaki jöjjön utánam valami tankkal", "jelöljétek már be a térképen a..."
2., nem igazán megvalósítható, mert: túl nagy a pálya, túl nagy veszteségeket lehet szerezni egy rossz akcióval, túl lusták vagyunk...
3., rengeteg van belőle, csak én nem vettem eddig észre.
Igazán nem aakrok se okoskodni, se flamelni, egyszerűen nagoyn zavar a dolog.
Tankborító bukkanók kiegyengetve, a déli félszigetre megépítettem Olajvárost :)))
Szedje le akit érdekel, mert két éjjel 3-an teszteve, már vagy 20 bugot találtunk.
Szóval egyedül nehéz tesztelni, és hogy Bodajkra kész legyen sietni kell vele!!
a szerveren is fentvan, egy üresjárművekkel teli tesztmisszió és egy Perdótól "kölcsönvett" HA map, elég szarul rendeztem el de hát siettem (a supportvédelmet is kiszedtem)
Ja és Petiquével tegnap felburáztunk fejre tankkal, ő bentmaradt gunnernek, én meg shilkával meglöktem és a csővel forogva mint az őrülte shimáánn talpra lehet állítani.
Kurvák faszát, hát nem megint a cseh2-őt nézem???
Tényleg mellénéztem a nemnek, fordított véleményt nem írok fordítsd meg az előzőt és minden érvényes rá.
Azé lehet mert ilynekor mikor drága a telefon netezni, kissé kapkodva olvasom át a dolgokat...
Bár a Storm NEM-ét asszem pont éjjel néztem mellé.
:DDDDDD
Akkor rosszul fejtegetted, mert Storm épp azzal vitatkozik, hogy ők miért ne védhetnének 3an tankkal. Nem azzal, hogy ők miért ne védhetnének 3an tankkal, miközben a maradék pl 7-ből 5 szintén a hátvédsorban játszik :).
Én ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy a genetikai kutatások nemrég kimutatták, hogy Szun-Ce egy nárcisztikus egoista pedofil volt, akinek gőze sem volt a harctéri taktikákról.
Sztem a 3 tankos védelmet nem lehet kifogásolni, mivel minden oldalnak saját joga, hogyan osztja be a járműveit. A gond ott van, ha az egyik oldal a támadással nem foglalkozik vagy csak alibiből küld 1-2 embert. Ehhez is joga van persze, de akkor mi lesz, ha a másik oldal is ezt teszi.
Ne is törődj a dologgal pedro:)
DOG rendkívül hajlamos NEM észrevenni a mondatokban a NEM-et:)))
Ezt már velem is eljátszotta.
Később aztán észreveszi, de előbb lereagálja a mondat értelmét NEM nélkül.
Majd ír egy hozzászólást a NEM-mel együtt értelmezett mondat kapcsán is.
Végülis sok igazság van az FCs által leírtakban.
Tényleg unalmassá válhattak a meccsek. Legalábbis West számára, miután elvettük kedvenc játékukat, hogy Sak HA-n rendszeresen 3 tankkal rodeóztak a városunkban. Ez bizonyára és kétségtelenül élvezetessé, -mondhatnánk örmtréning szerűvé- tette a játékot a West oldal részére.
Nem látszott ennyire élvezetesnek East oldalról ez a dolog és marhára úntam már, hogy Strelaval lövöldözzem az M1-et mikor már elfogyott minden RPG és AT4. Vagy egy kócos satchellel futkorásszak a 3 tank között, hátha megáll valamelyik egy robbantásnyi időre.
Összeállt a beba, Messor, Storm tankos trio és megszűnt a bohóckodás a városunkban. Nem kellett tovább hallgatni a meccsek végén a gúnyos kacajokat és piszkálódást, hogy rohangásztunk a városban mint pók a falon, azt sem tudtuk, melyik tank hol van és melyikben viszik a zászlót és hasonlók. Sőt! arra is futotta, hogy mi menjünk át West oldalra és permetezzük porig a városukat.
Most persze West felveti, hogy ez így nem játék, meg unalmas és East öli a gámát.
Nézőpont kérdése. Nekem inkább az volt unalmas, hogy keltem-feküdtem a West tankok HEATjeitől.
Egyébként pedig hogyan is volt ez a védjük a várost tankkal...?
Lehet, hogy sokaknak a homályos múlt ködébe vész a dolog, de én mintha úgy emlékeznék, hogy West látta jó ötletnek és kezdett el beállni a városuk szökőkútja mellé hol ezzel, hol azzal, de mindig páncélossal...
Amíg nem volt híd, addig általában M2-vel, mert az már akkor "látja" az East tankot, amikor az még csak arra gondol, hogy majd befordul a szorosba és átmegy Lajos felé.
Most, hogy mi ezt átvettük, és csiszoltunk rajta egy kicsit, máris elítélendő?
Hmmm...
Szóval maradjunk annyiban, hogy ha itt van beba is és hárman tankozunk, akkor számíthattok arra, hogy -mint már annyiszor- a West városát veszik körül a saját páncélosaik roncsai. Ha meg nincs itt elégedjetek meg azzal, hogy ti biztos nem jöttök be hozzánk rodeozni:) Az meg, hogy két tankkal feltartjuk/elriasztjuk az egész West armadát, nem a mi problémánk:)
Húúú Pero ne poénkodj ilyennel bazmeg, mert ideggyenge leszek!!!
Ha be mer tenni valaki egy iylen scriptetakkor nem állok jót magamért.
Tudod te mit beszélsz?
Így is a fél évvel ezelőtti feelinget meg sem közelíti a jelenlegi meccsek színvonala, még további hülye ötletek jöhetnek a romboláshoz.
pl lehetne egy zóna ahova ha belép a védő akkor szuperhéró státuszt kap és akkor a sebzése 666, megy egyéb ilyenek...
vagy lehetne jump pad, meg egy menüpont ami kiírná ha valaki ellenfél elindult a városunk felé a szeget tulsó végéről.
Ez a játék úgy jó ahogy megcsinálták, azokkal az egyensúlyi feltételekkel és játékszabályokkal.
Egy kicsit lehet rajta húzni erre, vagy arra, de lassan átesünk a ló túloldalára.
Ja tényleg jut eszembe "katona hugyozik a bokorba script" ménincsen?
Akkor a satchelezni mászó kollegákat ammóniával lehetne hatástalanítani.:)
A ZSÍRLAND-al az egyik fő célom a gyalogos és a kiskategóriás, szállítójárműves harc/taktika visszahozása.
Az egyész sziget azért lett ekkora és azért lett ilyen erős a domborzat, és a növényzet,hogy ne lehessen tankokkal rohangálni sokat.
Az örömtréning szerintem is jó megoldás. Tudtok olyan embert aki felvállalja a megtartását?
:-))
Mindenki hozzon magával még egy embert mert lassan elfogyunk. Hol van az a több mint mint 100 fő aki regisztrálta magát az oldalon? Esetleg egy inaktivitás figyelmeztető kör email segítene a dolgon.
Amit észrevettem, mostanában 22.00 után jönnek a népek játszani, talán korábban is kéne gámát kezdeni a dolgozókra való tekintettel.
A Top100-on is vészesen közelítenek minket.
A tegnap esti Sakhalin kivételesen unalmas volt. Se az east, se a west nem produkálta magát. Mindkét oldalnak megvan az alapos indoka erre.... Javaslatom, hogy ki kéne dolgozni egy tank elhárító taktikát légi és földi egységek kombinálásával, esetleg kamikáze rajok bevetésével. Ott van még a laptop funkció is többek között. A többi ötletemet el se mondom.
Másik ötlet pontosan szabályozni a páncélos egységek bevethetőségének lehetőségeit.
Ehhehheh!!! Joxy gondolkodj egy kicsit már....
Ebben a játékban szükség van a mozdulatlanul sasoló katonára is...
Hisz ez nem egy 10x10 méteres területen jáccódó quake vagy cs játék.
Itt a terep adottságokra lehet építeni, és nem szaladgálni mint a mérgezett egér.
Arról nem is beszélve hogy mi történne Crow-al ha 3 percenként mozdulatlansági bünti járna :DD