Azé mondtam te nagyon értelmes! Hogy nehogy egyszer ne válaszolj az ilyenekre :))) Ennek kb annyi az esélye, minthogy én kihagynék egy vitrolázást egy szavazás miatt.. :))))) (Andrew: ezt ne vedd személyeskedésnek :))))
base: Miért? Nem én vagyok a nők álma? Egy világ omlott össze bennem. EL is kezdtem vadul sörözni, mert este naaaagy buli lesz. Taníts mester!! :))
OneDa: Nehogy kihagyd a ziccert :))) Nyugi nem csak filmre tudok elaludni. Melletted is simán menne :)))
Lia: Nincs beleszólásod. Illetve a tiéd is számít na jó. Most icqztam base másik öt nőjével. Ők is megerősítették hogy base a nők álma. Muszáj lesz beletörődnöm.. :))
Andrew: Hogyhogy nem vitorlázol? :)))
Padre: Nefélj aranyom téged sem hagylak ki! :) Olyan jó a kedvem, hogy egye fene! Bevállalok nálad egy ingyen járókeret átfestést úgy, hogy én viszem a festéket is! :))
Padre, mondd nem vagy beteg? Vagy csak a sok husvéti sonka ártott meg? Mi ez a szófosás? Jössz buliba majd, ha jön Rta? De akkor kötelező a tánc!
Rta, majd kitaláljuk OneDaval, hogy merre menjünk. Szólni kéne a_girléknek is, már száz éve igérem, hogy megismertetjük velük a bpi éjszakai életet. Szerintem lassan nem lesz már semmi újdonság nekik. De sose tólja erre a képét, még a végén felhivom. :-)
Akkor most már ne is csináljatok más programot, hanem azt tervezzétek meg, hogy hova megyünk, mit csinálunk!
Nagyon Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!