Végülis simán el tudtam volna menni, de tegnap sikerült annyira elintézni magam, hogy még az ülés is nehezemre esik... ezt a mondatot is egy ujjal, kb. negyed óra alatt sikerült begépelnem, s még a billentyűk kattogása is komolyan zavar...:(
egyébként szerintem nem foglalkoztunk olyan sokat az ellenféllel vasárnap... mint ahogy az is igen nagy csúsztatás, hogy telt ház volt és csak nehezen lehetett helyet találni... :)
itkovics is jól el nézte azt a 4000-es nézőszámot, amit a nyilatkozatában említett... :) volt az vagy 2200...
Így jártuk mi is tavaly....ill. akkor én láttam meg egy szolnoki autót, de a sok okos a kocsiban azt mondta hülye vagyok, még menni kell egyenesen. Aztán majdnem átmentünk már a horvátokhoz...
Egy másodpercig nem irigyellek, mint sofőrt. A helyedben bogyónak megtiltanám, hogy Abonyig igyon (egyszerűen nem állnék meg) és így ha csak Abonytól kezd el izomból piálni (amire természetesen reális esély mutatkozik) akkor pont a Ligetre fog az első tünetegyüttes a felszínre törni. Viszont eleve kudarc, ha már eleve bebaszva érkezik az indulási ponthoz :).