Köszi az infókat. Voltam szervízben és azt mondták (bár elég elterelően, így lehet hogy fals az info), hogy kell hozzá egy szervíz-távirányító. Annyira ledöbbentem az infón, hogy rákérdezni se mertem, nehogy nagyon hülyének tűnjek... :/
- ma a HC3-as kamerank felvetel kozben fogta magat es elment belole minden eletjel, objektiv vedo redonyet sem huzta vissza, nem regaal semmire, se feltoltott akksirol, se kulso taprol nem ad eletjelt. :(
- ha lesz turelmem szetszedem, valszed a tap-modullal lehet valami..
Szia! A CED mit takar??? Mert gyakran a kamera pld mp4 et csinál, csak más a neve, pld a panasonic kamerák MTS file ja is mp4... átnevezed mp4 re és a legtöbb lejátszó lejátsza (nekem még az asztali blueray lejátszóm is eszi utána pendrive ról)
Jó lenne tudni valójában mi a file??? mpeg? long gop mPeg? vagy avchd?
Általában a kemerákhoz szoktak adni kis bugyuta konvertálóprogramot! Elég ha valami szabványra konvertálod, utána javaslom a www.handbreak.fr oldalt, freeware konvertálóprogi, számos szabvány kimenettel! Jól skálázható, jól tömörit!
Electrovoice RE50B, professzinális dinamikus mikrofon, gyári tokkal. Ára: 25.000,- Ft.
Még a legnagyobb zajban is jól érthető felvételeket lehet vele készíteni. Egyedülálló kezelési zajcsökkentés, szélzaj és ráfújás védelem. Gömb karakterisztika. Professzionális film- és videófelvételek eszköze. Alig használt. Számlát adunk róla.
Manfrotto 558 B egylábú állvány. Ára: 12.000,- Ft.
Professzionális fotó- film- és videóállvány, gyorscseretalppal, amely a Manfrotto háromlábú videóállványaihoz is passzol. Három részes. Maximális magasság: 156,5 cm, maximális terhelhetőség: 8,7kg. Könnyen szállítható. Útifilmek alapvető felszerelése. Számlát adunk róla.
Vinten Vision Pro 3 film- és videó panorámafej. Ára: 70.000,- Ft.
Az amerikai Vinten cég a világ legnagyobb filmes és televíziós stúdióinak szállítója. A professzionális Vinten Vision Pro 3-as panorámafejjel tökéletesen finom kamera mozgásokat lehet végrehajtani, makrófelvételeknél is zökkenőmentesen lehet vele svenkelni. Egyedülálló kiegyensúlyozás, 10 kg-ig terhelhető. Az állványcsatlakozó gömb átmérője: 75 mm, a Manfrotto állványokhoz is kifogástalanul csatlakoztatható. Pár milliméteren a festék leverődött, ez kizárólag szépséghiba. Számlát adunk róla.
3 CCD-s érzékelő; 4:3 és 16:9 képarány; 1 lux minimális megvilágítási igény; (kifogástalan esti felvételek lámpa nélkül!) 12x optikai zoom, automatikus és kézi beállítások, Super SteadyShot System stabilizátor. 3 db akumulátor( 1 db NP F970, 1 db NP F550, 1 db NP F570), 211.000 képpontos, napfényben is látható LCD monitor és 180. 000 pixeles kereső; DV/DVCAM felvételi formátum, professzionális hangbemenetek ( 48 V tápfeszültség kondenzátor mikrofonhoz is) Analóg videót digitalizál. TBC: Time Base Corrector: tökéletes szinkron régi VHS felvételek digitalizálásához. I. LINK (DV) ki- és bemenet, RMT-811 távirányító. Fotók is készíthetők vele, memória kártyára. HRS METER: Operation: 91x10 H, Rrum run 51x10H, Tape run: 33x10H, Threading 122x10. Számlát adunk róla.
Manfrotto 525+503 MVB profi fotó- film- és videó állvány,gyorscseretalppal, terpesszel, gyári táskával. Ára: 60.000,- Ft.
Rendkívül finom kameramozgásokra alkalmas fejjel. A leggyakrabban használt szett. Maximális magasság 166,5 cm, minimális magasság 42,5 cm, súly: 5,5 kg, max. terhelhetőség: 8 kg. Újszerű állapot. Számlát adunk róla.
Eladóvá vált 3db aputure amaran 160 ledes videolámpám!
Én tárgyfotóhoz használtam, de ez videózáshoz a tökéletes választás! én közben vettem egy vakuszettet igy ezt külön nem akarom megtartani, eladom őket!
Stabil 5600K, szabályozható fényerő, 6db ceruzaelemről vagy akkuról megy illetve sony kameraakkut is fogad NP-F sorozatút, szép fénye van, a led panel közepén és szélén más fajta led van, igy spot szerűen van középen egy erősebb fényfolt, a széleken pedig lágyan elhalványul.
Teljesen új állapotban vannak, újként is árulhatnám, semmiféle karc vagy használati nyom nincs rajt, a panelről még a védőfóliát sem húztam le!!! Természetesen a tartozékaival, tehát cto filter, diffúz filter, vakupapucshoz tartó, és kis tartó amivel állványmenetre rögzithető, vagy egymáshoz rögzithetőek a lámpácskák!
Magyarországi vásárlás, még 10 hó garancia van rájuk (lepecsételt garancialevelet adom természetesen)!
eredeti pdg 18 megabyte, még tömörítve is 10, részekben lehet letölteni.
1. rész: katt ide. "To download the file click here"
további részek: a MULTIPART sorban katt a következő rész számára, majd katt a "to download the file click here" sorra. ha már mind a négy rész lejött, a peazip bármelyik részre kattintva összerakja és kicsomagolja.
nem tudom, hogy ezt az információt megtalálod-e benne, sok sikert.
az eserviceinfo.com oldalon elég sok sony kamera részletes szervizkönyve megtalálható.
Tudja valaki, hogy egy miniDV kazettát használó HDV kameráról honnan tudom megállapítani, hogy hány órát futott? Meg tudom nézni valahol a gép menüjében, vagy csak valami bonyolult módszerrel, szervízben lehet kiolvasni?
Szia. A hozzászólásaid, és megfogalmazásaid miatt írtam a "profi" megfogalmazást.
Visszatérve erre a zoom kérdésre, fenntartom amit írtam, és nem a vita kedvéért. Még a régebbi dig - 8 as kameráimban is meglehetősen jók voltak a kézremegésgátló funkciók. Nyilván egy esküvői alkalomkor nincs rá szükség, mert ugye nem vagyunk messzebb az ifjú pártól pár méterre. De egy sportesemény, vagy egy nyaralás, távoli óceánjáró, stb nem baj ha van jól működő nagy zoom, mert hát amúgy nem elfér ? A mostani, meglehetősen drága kamerámban levő 20 x os optikai zoom, a jó steadyshot segítségével szerintem tökéletes. Ha 10 x es zoom lett volna benne, féláron se vettem volna meg. Ez lehet hogy az én mániám, de ez van.
A digitális zoom ügyben teljesen igazad van, na az tényleg egy rakás szar. Igaz, ebben a kamcsiban nincs is ilyen.
nem vagyok "profi", egyszerűen ez a tapasztalatom.
10 fölötti zoom-ot már csak betonbiztos kézzel, de inkább állványról lehet használni. a Sony HDR-SR11 kamerámban 12-es zoom van, de úgy 6-tól felfelé az optikai képstabilizátor már elég kilátástalanul próbálkozik megfogni a kézremegést. pedig ez egy elég jó handycam, nem kínai gagyi.
ezen felül érdemes észrevenni, hogy a zoomtartomány felső szélén látványosan csökken a fényerő. fák között éneklő madarat ezért már állványról is nehéz felvenni. ez nem technikai fejlődés kérdése, hanem fizika
a digitális zoom nevű parasztvakításról pedig különösen markáns véleménnyel vagyok.
Kb fél éves, kb 15x volt használva, emiatt tökéletes, hibátlan állapotban van. Eredeti bár kissé viseltes dobozában, elvileg 10 év garanciával! Budapest belvárosában megtekinthető.
Bocsánat hogy beleszólok, vagy inkább csak kérdezek. Miért kell vadidegen embernek, akár 2000 ft is ELŐRE, mindenféle garancia nélkül elutalni ? Mégha 253-an is jó értékelést is írnak, mondanak róla ?
Ez a kérdés még feltehető az olcsó telefonokat, laptokokat stb. kínáló, és az azt előre kifizető embereknek is.
Még egyszer bocs. A csalónak meg ló...sz a se...be !
Szia. Veled, mint profival nem szállnék vitába. De ezzel a zoom dologgal nem értek egyet. Igen, sokan azt mondják mint Te, hogy 10 feletti zoom az nem oké. Már bocs, de az 1993 ban életemben elsőként megvett kamcsijában is 8 as volt a zoom. Na nehogymár 20 év alatt csak ennyi legyen a fejlődés, hogy ne vegyek 10 esnél nagyobb zoom os készüléket.
A jelenlegi készülékem jó kézremegésgátlóval, gyenge fények mellett is jó, kimondottan jó felvételt csinál, akár 20 as zoom állásban is.