Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2004.02.08 0 0 1584
Szvsz a kartonozásban nagyon nagy a hiba lehetősége.
Egy összeszokott brigade-nek sem kis feladat!

Inkább csíkok vagy nagy transzparens lenne az ideális!

Ez csak egy vélemény!

CTSS

deszka Creative Commons License 2004.02.08 0 0 1583
jogos az utolsó sorod, csak nehogy valami politikai csoport idetolja a képét!
Előzmény: EdgE (1582)
EdgE Creative Commons License 2004.02.08 0 0 1582
Igen, amiket leírtál abban van igazság.
Lehet naív vagyok...de meg kéne próbálni.
Akkor legyen valami egyszerű kartonozás. A lényeg, hogy legyen valami KÖZÖS!!!
Nagyon sok olyan ember van, aki benne lenne valami közösben, csak nem tudja mit kell csinálni. Ezért kéne valami hozzáértő (akinek van gyakorlata), aki irányít, mondja, hogy mi mennyi hányméter.
Mivel márc. végéig még van idő, szerintem arra is lennének jelentkezők, hogy valahol találkoznánk (valamelyik stadionban mondjuk) és elkészítenénk a kartonokat. Kivagdosnánk megfestenénk, nem tudom mit kell csinálni. Hétvégenként lehetne készűlni.
Csak ugye kéne valaki aki összefogná az egészet.

Vagy a magyarok csak kib@szott tüntetéseket, hídlezárásokat tudnak szervezni????

Előzmény: lg18 (1577)
Norbipapa Creative Commons License 2004.02.08 0 0 1581
jó lett a banner. grat
deszka Creative Commons License 2004.02.08 0 0 1580
el kéne kezdeni egyszer
Előzmény: lg18 (1578)
EdgE Creative Commons License 2004.02.08 0 0 1579
despota2000 invitálására átnéztem az origo fórumra. Ott is felvetődött a közös megemlékezés.
Írtam oda egy hosszabb hozzászólást, ha gondoljátok, olvassátok el.
A lényeg,hogy amíg nincs konkrétum, nincs mit terjeszteni. Szóval szvsz az index és az origo Fehér Miklós topicjaiba írogatókat kéne először "összehozni", közös véleményre juttatni. Ha ez meg van, akkor már tényként lehet közölni más topicokban, hogy ez meg ez lesz, csatlakozzatok.
Pár dolgot leírok ide is, amit már origora is leírtam:

-Pontosan mikor lesz a meccs? Nem mellékes :) Úgy emlékszem, mintha valahol olvastam volna, hogy márc.31-én (szerda). Kicsit kár hogy hétköznap, de szerintem így is lennénk sokan (egyrészt Fehér Miklós, másrészt Mattheus miatt). Én pl. tuti megyek Nyíregyházáról három emberrel (veszünk ki szabadságot akár)
Szóval valaki erősítse meg,hogy jól tudom a 31-ét.

-Szerintetek mit kéne? Valami nagy drapit készíte(t)ni, amit ki lehetne feszíteni, vagy kartonpapírból élőképet, mint a portugálok? Esetleg mindkettőt? Először ezt kéne eldönteni.

-Bármit csinálunk, úgy kéne, hogy közös szektorba vennénk jegyet. Ezt nem tudom hogy lehetne megoldani: 1. ötlet: jó előre megrendeljük a jegyet nagyobb tételben egyszerre, hogy egy helyre szóljon a jegyünk?
2.ötlet: pl. újságnak szólni, hogy írják meg hogy az xy szektorba jegyet vevők tudjanak róla,hogy ott mi készül?

-Szerintem ha már lesz konkrétum és reklámozzuk más topicokban sokan fognak jelentkezni.

-Persze a költségeket meg kell osztani.

-Jó lenne ha olyanok is írnának, akik esetleg valamilyen ultracsoporthoz tartoznak és van gyakorlatuk az ilyen koreográfia készítésben. Mennyi idő megcsinálni, mennyi a költség, mittudomén :)

-Várom az ötleteket. De mostmár tényleg legyen valami ezen a meccsen, mert ha most sem emlékezünk meg normálisan, akkor tényleg elássuk magunkat külföld (főleg Portugália) előtt.

Előzmény: despota2000 (1563)
lg18 Creative Commons License 2004.02.08 0 0 1578
finja=fingja
Előzmény: lg18 (1577)
lg18 Creative Commons License 2004.02.08 0 0 1577
Megvalósítással két probléma lehet (járván a válogatott meccseire):

1. és ki csinálja meg azt a koreót?
Klubcsapatnál egyértelmű a helyzet. Kartonozásnál nem probléma, mindenki hozza a maga kartonját (mint az emlegetett meccsen fradisták zöldek, kispestiek pirosat, újpestiek fehéret ill. néhány zöldet és pirosat), viszont minden egyéb esetben egy csoportnak fel kell vállalnia a megvalósítást. Tudtommal jelenleg nem létezik olyan csoport, ami csoportként jelen lenne válogatott meccseken, max. tagok elenyésző létszámban, ill. megszűnt már minden válogatott meccseken aktív csoportosulás.

2. Néhány alkalommal volt már koreó válogatott meccsen, de kb. senkinek nem volt finja arról, hogy mikor és mit kell csinálni. Kartont mikor kell felemelni, a nagyzászlót hogyan kell kifeszíteni, stb. Mondjuk ezen lehet javítani, csak nehéz...főleg úgy, hogy se hagyománya, se rendszeressége nincs, a válogatott táborának 99%-a meg csak válogatott meccseken találkozik, vagy találkozhat egyáltalán koreográfiával. Évente mondjuk 3-szor...

Előzmény: EdgE (1575)
deszka Creative Commons License 2004.02.08 0 0 1576
ezt már megbeszéltük, hogy ingyen kell beengedni az embereket!

MLSZ-hez mindenki e-mail! press@mlsz.hu

Előzmény: lg18 (1572)
EdgE Creative Commons License 2004.02.08 0 0 1575
Azért szerintem minden szurkoló táborban van egy (remélem több is) jóérzésű ember, aki két órára félre tudja tenni a hovatartozását és meg bír lenni 2 méterre egy "ellenségétől".
Előzmény: lendvair85 (1571)
lg18 Creative Commons License 2004.02.08 0 0 1574
vagy nagyzászló :)
Előzmény: lg18 (1572)
EdgE Creative Commons License 2004.02.08 0 0 1573
Erre is gondoltam.
Előzmény: deszka (1570)
lg18 Creative Commons License 2004.02.08 0 0 1572
Egyszer már volt a magyar-svájci meccsen 97-ben Újpest-Fradi-Kispest közös koreó. (Korps, GM, NG)

Szerintem leginkább ex-XII. Hadosztályosokkal kell beszélni, és csak másodsorban a fentebbi csoportokkal. Ha gondoljátok, estére megkérdezem a volt HDO véleményét...

Egyébként meg csak akkor lehet kartonozni (ahogy a Benfica szurkolók tették), ha ingyen eresztik be az embereket. Különben egy Wales ellen soha a büdös életben nem lesz teltház, és ez a kartonozás alapfeltétele...Ha nem, akkor csíkozni kéne esetleg...na mindegy, én nem értek hozzá :)

lendvair85 Creative Commons License 2004.02.08 0 0 1571
Télleg egy jó ötlet ez!!!

Csak a megvalósítás lesz nehéz...

Előzmény: deszka (1570)
deszka Creative Commons License 2004.02.08 0 0 1570
Bizony összefogás kellene. Loki, Gy?r, fagyisták Újpestiek 4 szurkolója összeállna és erre az egy alkalomra elfelejtenének mindent, kitalálnának valami jó látványt.

valahogy úgy mint Porugáliában szokás.

Előzmény: EdgE (1565)
sx7 Creative Commons License 2004.02.08 0 0 1569
Akkor is köszi!Kafa lett!!!
Előzmény: Törölt nick (1557)
Nick_Rivers Creative Commons License 2004.02.08 0 0 1568
szuper a banner
Giovanna Creative Commons License 2004.02.08 0 0 1567
Nagyon jó lett a banner!
Big Head Creative Commons License 2004.02.08 0 0 1566
A Wales-meccsre való készülődésekről honnan lehet majd értesülni? Ebben a topicban v valahol máshol?
EdgE Creative Commons License 2004.02.08 0 0 1565
Csak az a gáz,hogy oké beírunk 4-5 fórumba, ott mindenkinek tetszik az ötlet...de mindenki a másikra vár,hogy legyen valami.
Szóval kéne valaki(k) aki(k) magukra válalják a kezdeményezést és azt, hogy konkrétumot mondanak, mert addig csak az lesz,hogy jó ötlet, de mit csináljunk :(
Megnézem azt az origo-t.
Előzmény: despota2000 (1563)
Big Head Creative Commons License 2004.02.08 0 0 1564
Pontosan hányadikán lesz a Wales elleni meccs? A Népstadionban lesz?

Jó a banner

Előzmény: EdgE (1561)
despota2000 Creative Commons License 2004.02.08 0 0 1563
Az Origo fórumon már van nagy szervezkedés, oda is be lehet nézni! (lentebb leírtam már a közvetlen linket!)
Egyébként tényleg szélesebb körben is kéne terjeszteni az összefogás ötletét, különböző topicocban és fórumokon!
Amúgy pl. Újpesten mindig el van helyezve a stadionban gyűjtőláda, ahová a pénzt lehet bedobni, ha koreo van, így gyűlik össze rá a pénz, ezt lehetne alkalmazni, csak hát ugye most nincs bajnokság...
big l Creative Commons License 2004.02.08 0 0 1562
Szerintem itt a Drukkerkocsmában felkéne keresni a nagy csapatokat , és megemliteni nekik a dolgot ! Biztos lesznek ellenséges megnyilvánulások .
EdgE Creative Commons License 2004.02.08 0 0 1561
Ez tényleg jó ötlet!
Kéne valami közös koreográfia, amiben benne lennének fradisták, újpestiek, nyíregyháziak, debreceniek, szombathelyiek, zalaegerszegiek, stb.
Csak hát ez Magyarország. Van egy olyan érzésem,hogy nem fog összejönni ez az egy meccses együttműködés. (lásd Fradi-Újpest ellentét és balhé a Magyarország-Svédország meccsen)
Én azért bizakodó vagyok. Meg kéne próbálni. Csak ehhez az kell, hogy a magyar csapatok "B-közepesei" (mert azért mégis nekik kéne szervezni) felvennék egymással a kapcsolatot és közösen kitalálnának valamit. Mondjuk az ultra csoportok 1-1 tagjai valahol találkoznának és kitalálnák a koreográfiát, amit mindenki elfogad. Aztán felmérnék a költségeket.
Az egyszerű szurkoló (mint pl. én) meg hozzájárulna a költségekhez.
Huu nem tudom hogy kéne. Mások hogy szokták ezt?
Csak össze tudunk hozni mi is valami emlékezeteset, nem? Szerintem ha valaki kitalálna valami konkrétumot és megfelelő publikálást kapna,megmozgatná az embereket.
Március végéig még van idő. Gondolkozzatok, hogy kéne!
Előzmény: deszka (1553)
big l Creative Commons License 2004.02.08 0 0 1560
Szerintem se lesz , mert azok akik ott ülnek , inkább a zsebbe teszik a pénzt .
Előzmény: deszka (1559)
deszka Creative Commons License 2004.02.08 0 0 1559
nem hiszem hogy lesz ilyen, nem voltak (szerencsére) gyermekei - a szülöknek meg pénzt adni nem hiszem hogy ilyen szok lenni
Előzmény: big l (1558)
big l Creative Commons License 2004.02.08 0 0 1558
Igen , hasonlót én is gondoltam .Hogy a széken van elhelyezve az biztos . Lásd Benfica tábor .
Ingyéé meccs ?! Hát biztos nem mennek bele .
De ha akarnak majd egy olyan mérkőzést ahol a bevétel a családé , akkor azt megtehetik akár most is .
Előzmény: deszka (1555)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.08 0 0 1557
A bannert egyébként nem én csináltam!Én csak a megjelenésében közreműködtem!

Így az igazi ez a topic!

Előzmény: big l (1552)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.08 0 0 1556
Miki szülei jövő szerdán Lisszabonba repülnek
2004. február 08. 09:31:45
Miki édesanyjától kapott információ szerint a szülők jövő szerdán délelőtt Lisszabonba repülnek. A kinttartózkodás alatt megtudják a hivatalos szövettani eredményeket és az igazságügyi orvosszakértő véleményét is. A folyamatos hírekről azonnal beszámolunk honlapunkon! A Fehér szülők várhatóan szombaton térnek vissza Magyarországra.

Miki honlapjáról..
deszka Creative Commons License 2004.02.08 0 0 1555
valahogy úgy kell - mondom én laikus - hogy meg kell számolni a székeket, és a terület nagyságát, a nagy képet annyi felé levágni. És amikor megy be a szurkoló a székén ott van a képrész-tábla amit felemel az adott pillanataban - nem?

Ezért kellene ingyen a meccs, csak a koreóra bedobni az összeget.

Aztán emlékként haza is vihentnénk a táblánkat...

Előzmény: big l (1554)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!