THE CHEMICAL BROTHERS für MTW EMAs bestätigt!
Gerade eben wurde bekannt gegeben, dass The Chemical Brothers bei den diesjährigen MTV European Music Awards in Edinburgh am 6. November auftreten werden. Tom und Ed werden ihre Single "The Golden Path" live performen, begleitet von den Flaming Lips.
Damit nicht genug: Dies ist der allererste TV-Auftritt von den Chemical Brothers - besser kann man 10 Jahre Block Rockin´ Beats einfach nicht feiern!
gyk :P : a fiúk az idei MTV European Music Awards-on a Flaming Lips-szel közösen állnak színpadra november 6-án, hogy együtt előadják a The Golden Path-et! Nehéz elhinni, hogy ez a Chemicalok első Tv-s szereplése, nem is ünnepelhetnék szebben 10 éves fennállásukat!!
Aham. Én nagy elekrtonikus zene rajongó vagyok...
Te írtál a Daft punk topicba???Már nem emléxem...
ok.majd belenézek abba is.
Mit gondoltok, lesz nálunk vagy van vmi tehetség???
Marcel jó volt kb. 2 éve, de most nagyon hip-hopba nyomul, ez nekem nem jön be...
Max. csak a Cas!o Samples jó, meg némileg Neo, de csak némileg...
Mellesleg lehet hogy láthattál 1-2 neon, vagy egyéb elektro-partin, tucc-tuccon kívűl mindenevő vagyok...csak nem tucc képbe rakini max. ki vagyok..;p...
Nokérem!
Úgy néz ki, hogy a Kemikális Bratyók kikecmeregtek a "Come With Us" névre keresztelt nagy halom bizonytalanságból...
Naggggyon ott van a Get Yourself High és a Golden Path is! Mint a régi szép időkben :-) (gyk: Surrender).
Folytassák, Vegytestvérek!
Nincsenek szavak, amelyekkel ki lehetne fejezni, hogy micsoda megkoronázása ez eddigi munkásságuknak!! Habár jó néhány single lemaradt (Loops of fury, Elektrobank, It began in Afrika), azért még így is teljes!!!
Az új számok: királyak!!!!!
Az én szerény véleményem szerint, egy előadóval legjobban egy best of kiadványon keresztül lehet jól megbarátkozni. :-) Eldöntöttem, ha megjelenik a maxijuk (már meg kell volna, nem?), akkor elkezdek velük "megbarátkozni". Te gyűjtöd a kiadványaikat?
Különben már volt ChemBros topic, csak "the" nélkül, vmikor 2000 elején nyílt.
Ja, szólj minden ismerősödnek, aki gerjed rájuk (én is fogok az enyéimnek) és megnézné őket nálunk iss live-ban, mert a sziget.hu-n lehet szavazni a jövő évi fellépőkre!!
Az is nagy öröm még, hogy itthon az egy hete megjelent maxiról még mit sem tudnak. :((
Az officail-ről (www.thechemicalbrothers.com) letölthető 2 riport: az egyik a Singles 93-03 kapcsán egy 45 perces visszaemlékezés a fiúkkal és "fényezésként" azokkal, akik velük dolgoztak az elmúlt 10 évben (Noel Gallagher, Richard Ashcroft, Bernard Sumner, Fatboy Slim stb.), meg egy másik is Raft Interview név alatt. Mindkettő a Latest link alatt.
Ja, és feltették a 2. CD-n helyet kapott Otter Rock-ot is!! Elég Dj Set-es szám, kevés történéssel, de a megszokott, nagyon eltalált alappal!!
The Chemical Brothers: The Golden Path: 15 September 2003
Sz'al akármelyik boltban fogom is megvenni hétfőn a maxit, egyikben sem leszek hülyének nézve, amiért már ezen a héten hétfőn 100%-ra mondtam nekik, hogy meg kellett volna, hogy jelenjen....
www.mtv.de - szavaztam én is, ezt a műsort, amelynek a keretében adják majd le ezt a 100 kiválasztott klipet már 2 éve adják, és kurva jó volt eddig is!
Még ezt is találtam ott:
In Kürze fällt der Startschuss für die europaweite Kampagne des neuen Armani-Parfüms 'Night'. Für den Werbespot, der in Deutschland ab dem 22. September zu sehen ist, steuern Goldfrapp mit 'Strict Machine' die musikalische Untermalung bei.
Aki esetleg nem értené, a lényeg: az új Armani-parfüm reklámjának a Godfrapp Strict Machine c. száma szolgál majd zenei aláfestésként.
Naná, hogy jó klip a számmal együtt, csak én személy szerint mást vártam, én bajom... Minden album beharangozó száma vmi igazi "zúzda" volt, ez meg egy teljesen letisztult, vad effektektől mentes nyugis dal..... és van, ez a lényeg!!
Egyébként sehol nem lehet kapni az új maxit, úgy látszik az európai megjelenés ránk nem vonatkozik. :((