...és lassan eljöve az utolsó óra kezdete (hacsak valami=főnök közbe nem jön :-D) és kezdetét veszi a
retek
, amely hossza ugyan kérdéses (2 vagy 3 hét), de minősége tuti : nem pudvás :-)))
A 7 végét még itthon átvészeljük valahogy, aztán irány a Tisza, ahol kerékpározni, teniszezni, focizni, úszni, olvasni, zenét hallgatni és elsősorban retkelni fogok kedvesemmel és a siserahaddal egyetemben :-)
Ti legyetek jók és kövérek, valamint mihamarabb kövessétek a példámat !!!
hmmm, meddig tart az a munkaügy ? "beszámolót, beszámolót, beszámolót" zeng a stadion, miközben agresszívmalac meghajol és elkezdi választási beszédét (ja, az más :-))), esetleg még mindig Siófokon retkel ?
a kesi-kasi ügyet megoldja, ha kesudiót mondasz, az legalább egyértelmű :-DDD
Én most eltávozom az Siófokra, szigorúan munkaügyben (hiába, vannak szép pillanatok az életben).
Mindenkire sok szeretettel gondol Agresszívmalac a borébol majdnem kibújó.
Aufíderzén és árrivedercsi továbbá annyoghi kesipsió. Ez utóbbi koreaiul van és azt jelenti, hogy viszontlátásra bár az igazat megvallva mindig eltévesztem, hogy mikor kell kasipsiót vagy kesipsiót mondani. Az egyik ugyanis azt jelenti, hogy "Egészségben maradjon itt", (ezt a távozó mondja) a másik pedig azt, hogy "Egészséggel távozzon".
Indoklás: kedd = baszketball + sör
(nemstella, haneminkább Pilsner Urquell vagy Staropramen, attól függöen, hogy a tecskóba vagy a zinterspórba veszem az utam.)
ha nagy leszek, támogatni fogom a programod megvalósulását, amennyiben a csaposokra vonatkozó "dolgozhatnak" kitételből a feltételes és megengedő ragot kiveszed és kötelező jellegűvé teszed a senyvedő nép (ld. zizi) szomjának oltása céljából (elsőre öltést írtam, de úgy még én sem értettem :-DDD)
itten meg már pirkad vagy valami ilyesmi, szóval arrébb mentek a felhők, de azért esik rendületlenül...
Én ha nagy leszek és miniszterelnök leszek, bevezetem az idojárás függo munkarendet. Az ilyen napokon mint a mai (bizonytalan, nedves érzés) az eso miatt, mindenkinek dolgozni kell.
Napos meleg idoben (száraz, biztonságos érzés) mindenki elmehet, sot kötelezo elmenni fizetett szabira. Ilyenkor viszont csak a kedves sörcsapoló kollégák és kolléganok, valamint a sült kolbász és sült csirke, valamint mixer hölgyek és urak dolgozhatnak.
A nagy melegre való tekintettel ilyenkor dupla fizetés járna, a plussz kiadások (hideg sör, még hidegebb sör, leghidegebb sör, stb.) ellensúlyozására.
Borult esos ido esetében a fizetés automatikusan a 10szeresére emelkedik, a borult ido okozta szorongásos, depressziós, rossz munkakedv elkerülése érdekében.
Mindeközben persze Aigner Szilárd teljes anyagi felelosséggel tartozik az általa jósolt idojárási jelenségek megvalósulásáért.
Most pedig megyek dolgozni, mert beborult, sot még esik is az eso.