Jóurak!
Kellene rendezni egy topiktalálkozót.......:-))))))))
K. Kapitány!
Mikor veszed már észre, hogy mennyire nevetséges vagy??? Elkezdesz itt személyeskedni, aztán meg te akarsz párbajozni? Hát hol élsz te, internetes hangember? Szánalmas vagy, kapj már végre a fejedhez. Szerintem feleséged sincs, csak játszod itt a feldúlt vadat, meg a felsőbbrendű embert. Ráadásul a szerbeknek szurkolsz??? Hát magyar vagy te??? Jó, hogy nem a románoknak......
Kérdésemet azért tettem fel, mert ha nem vetted volna észre rosszul írta a nevedet. Tudom, hogy ki az a Frizbye, de azt nem tudom, ki az a Frizbey. Én pedig FatMo vagyok és nem FatOm. Ne bennem keresd a rosszat, hanem abban aki már megint szétver egy topicot.
Nem volt szeplős, hanem barna, keményhusú, jóillatú!
Az omega TV hónapok óta üzemelő zenecsatorna, az UHF 26-os földi csatornán, Szabadsághegy körzetében vehető. A folyamatos zenét (sok magyar klippel) egy-két hete felváltotta egy élő, fiatalokat és bárki érdeklődését felkelthető két műsorvezetős telefonos beszélgetős műsor, a klippek közötti pihenőidőre. Úgy tudom, az arcualt kialakítása folyamatban van. Hogy Benkőék miből pénzelik, nem tudom, mert reklám nincs.
Csau, jóéjszakát.
Nekem a portugál-angol meccs teccett! A szlovén-jugónál eltaktikáztam a dolgot, emiatt a lényeget, (amin oly sokan belelkesültek) nem láttam. Azért azt a szlovének szúrták el. Nem?
A Z+-t itthon nem tudom nézni, mert nincs kábel, csak műhold. Anyáméknál, ha nagyritkán zongorázom a távbillentyűn, 20 mp után általában továbblapozok. Róluk ez a véleményem.
Viszont egyszer-egyszer belenéztem a megújult Omega (BOCS!)tv beszélgetős műsoraiba, (az elmúlt napokban) volt, hogy ottragadtam. (UHF 26-os csatorna)
Hogy őszinte legyek, nem tudom mi történt abban az ominózus Philip-topicban, így véleményt formálni nem igen tudok. A hangnembeli különbség a te javadra áll fenn, ez vitathatatlan.
FatMo túlzottan vad indulatai nem tudom mire vezethetők vissza. Ekkora közellenség lennél, Kapitány?
Nem Öreg! Te takarodj el innen és akkor majd nem veszek rólad tudomást! Indíts egy "Önkielégítek" című topicot ott ajnározd a nejedet, meg irogasd a szánalmas történeteidet, de kérlek takarodj innen a picsába!
Most már tudom a gyenge pontodat! Bármikor ki tudlak hozni a sodrodból! Utoljára kérlek menj el a topicból! (A feleségedről meg nehogy betegyél nekem ide egy képet. Az bazmeg nagyon szánalmas lenne!)
Mélységesen sajnálom, hogy Önt is belekevertem férjével folytatott vitámba. Kérem fogadja őszinte bocsánatkérésemet!
FatMo
Ui: Fenti soraim csak abban az esetben érvényesek, ha férje eltakarodik a topicból és soha többet nem jön vissza. A párbajra meg szarok! Én a huszadik században élek!
No de figyelj Kapitány! Megegyezhetünk! Amennyiben megigéred, hogy örökre (hangsólyozom örökre) eltakarodsze bből a topikból, ígérem őszintén bocsánatot kérek feleségedtől. Ha tényleg fontos neked meg teszed!