én szívesen mennék, de sajnos média és költségtervet kell írnom, mert jövő héten pályázatleadási határidő van és még sehol sem tartunk :-(
ez egyben helyzetjelentés is: napok óta mást se csinálok és napokig még mást se fogok csinálni :-/
remélem nektek izgalmasabban és színesebben telnek a napok!
Tudja, mélyen tisztelt uram, a kirándulás (excursion, tour, hike, etc.) egy olyan szó, mely alatt az emberek többsége azt érti, hogy belebújik az adidaszába/bakancsába, és felvonul a János-hegyre, vagy valami hasonlót. :)
Hogy ez eddig nem jutott eszembe?! :P
Most, hogy megtaláltam, már gyömöszöllek is alá. :)
Mivel a kirándulós javaslatomra nem nagyon érkezett válasz (úgy látszik, most ez a divat, minek is válaszolni, hisz a kérdések nem azért vannak...:P) felvetek egy újabbat. Menjünk a hétvégén hógolyózni! Vagy ha ez sem szimpi, akkor rendezzünk egy temetői bulit. Temessük el az ambivalenciát! Naaaaa?
Esetleg valami más ötlet?
Ha senki nem mond semmit, kénytelen leszek paunak segédkezni pálcikaemberek papírra vetésében. (Értsd: lerajzollak titeket és összetéplek :PPP)
Még a feltételezés is sértő, ez elégtételt kíván! Uram, nevezze meg a segédeit!
Báááár...
Ha pau nem ír ide azonnal, de nyomban, lehet, hogy nyomban, de azonnal mégiscsak elteszem a lábtörlő alól.
Tanulság??
Aki nem tud úszni, ne másszon fára, mert elüti a villamos.
Amúgy tisztelettel kérdem a rajongói klubot, nem akarnak valakik kirándulni menni? Oké, velem lehet beszélni, kötélhágcsó és létra cipelése nem kötelező. Nos?
Bizonyítékot (fényképet) kérünk, hogy Shal nem tette el láb alól Paulinát! Vagy egy hozzászólás is megteszi. :)
gróf libertine
u.i.: egy kis light történet bónuszként a Lubnak:
Egy porszivóügynök betolakodik egy házba, es a háziasszony minden tiltakozása ellenére egy nagy rakás száraz lószart szór a szoba közepére.
A nő felháborodva ordítozik vele:
- Megőrült maga? Ezt hogy képzeli?
Az ügynök előveszi legszebb mosolyát:
- Drága asszonyom, én ígérem, hogy mindent, amit ez a csodálatoskészülék nem szed fel, én személyesen fogom megenni.
- Na akkor teszek magának egy kis szószt a lószarra - mondja a nő - ugyanis nincs áram a házban.