Na, ez hirtelen romlott. Ma elmentünk Veszprémbe, még tűrhető volt. Onnan Balatonkenese, de még bevette a sebességet. Litértől a 8-ason 4-ből már nem vette az 5-öt. Nagy nehezen egy 3-as, és úgy végig Csórig- elakadásjelzővel. Még jó, hogy álló motornál veszi az1-et és az R-t is :) A szerelőig eljutok vele, de legalább hazahozott. Mi az ajánlott kuplung bele?
2001-es N16 Almeránál ha tökig nyomva a kuplungot is recseg a rükverc és nehéz sebességbe rakni is, akkor kinyomócsapágy, vagy a bovdenen kell feszíteni? Ha engedem fel a kuplungot, szinte azonnal fog.
Sziasztok. Hogy tudok hozzászólni valakinek a bejegyzéséhez. Nem találom a leírását sehol. Akár mire kattintok nem tudok hozzászolni a bejegyzéséhez. Köszi.
Leszedtem a bal első biztonsági övet, hogy kitakarítsam, mert csak rásegítéssel húzza vissza az övet. Sajnos utólag néztem át a szervizkönyvet, hogy akksisarut is le kellett volna venni. Most villog az Airbag/öv lámpa. Elvileg mindent visszaraktam a helyére, az elektromos csatlakozót is, de gondolom nem véletlen, hogy le kell venni a sarut.
Ez a hiba a törlése után visszajön, vagy csak figyelmeztetés a törlésig? (mármint ha elvileg minden rendben)
Almera 2003, 1,8 benzin
Egyébként hiába takarítottam ki, nem lett jobb. Visszaolvasva írták itt, hogy meg lehet próbáli átmosni az övet. Az segített valakinek?
Motorolajat szeretném lecserélni, és ezt néztem ki: Edge Titanium FST 5W-30 C3. Az autó Nissan almera 2007-es, 120000km, inkább városi használat mellett. Szerintetek jó ez vagy inkább másikat ajánlanátok?
Ez a korrektül szétválasztás mit jelent? Csak mert a bontóban még esélyes, hogy a kocsiban van a rádió.
Közben beszéltem a szervizzel. A múltkor amikor ott voltam, nem tudott a diagnosztikai eszközük kommunikálni a kocsival, így azt monják, a rádiót sem tudják hozzátanitani a kocsihoz. A rádió állítólag immobilizer kóddal működik, nem a saját kódját kell használni, ehhez meg kell a diageszközük...
Az a baj, hogy nem derül ki, csak ha összehangolják. Az meg lehet, pénzkidobás lesz.
Ez a kódolás hogy működik egyébként? Ha megvan a kód, én is be tudom ütni valahogy, vagy mindenképp márkaszerviz kell? Ott 5000-t mondtak rá, meg kell a két kocsikulcs is. Akkor nem olyan egyszerű a dolog...