Szevasztok! Itt az az ősz, és nem csináltunk semmit. Legalább egy közös sörivásra össze jöhetnénk. Pár hónap mulva 50 éves a ballagásunk, a sör mellett kitalálhatnánk a találkozó megszervezését. Barái öleléssel: András
hmmmm. mi van a Pozsonyi Miki-vel? Akoshegyi sajnos meghalt egy par eve, A Szklenar nevre emlekszem, Szucsre, Szathmary-ra is.. Mi is a Bem Rakparton laktunk, azt hiszem 45, de mivel atjaro haz volt, igy a cim Fo utca 71
Valami miatt nem tud Ducsay Sanyi belépni, igy csak bemásolom az üzenetét:
Szia Prityu
Kösz, valóban érdekes. Jó lenne összehozni egy találkozót. Én egy öreguras vasárnap délutánt tudnék elképzelni a Fő utcai Halásztanyán, ami még működik, és régen törzshelyünk volt, vagy a Bambi presszóban a Bem téren, ahol csorgó nyállal hesszeltük a fiatal és gyönyörű Béres Ilonát. Üdv: Ducsay.=
Ha az Iskola utcaban kerestek egy krimót, akkor ott van a Polo. Mostanában kerültem arra, és láttam, hogy megvan még. Vagy 10 évvel ezelött egy kellemes pub volt. Pazsitzky István
Szia! Nem tudom működik-e még az Iskola utcában a régi kocsma, a Jenei, ma már biztosan más néven. Én csak azt ismerem. Na most az első péntekre rajtad kívül senki nem pattant rá, ezért én közben egy más dolgot rászerveztem. Javasolnám inkább a harmadik pénteket, addig elő kell még szedni az Őry P. a Libuxot, esetleg a Nagy Zs.-ot. Mégis más hatan, nem?
Szegény Materényi, nem volt hosszú életű. Két végén égette az élete gyertyáját. Emlékszem, egy éjszakai lokálban zongorázott, és tanított.
Február első pénteke nem rosszabb és nem jobb mint bármely más nap, így nekem jó. Van más központja a városnak mint a Medve utca? Biztos van valami hely a környéken ahol le tudunk ülni. Én rég nem jártam ott, nem ismerem a jobb kocsmákat.
A péntek a hétvégi prédaszerzések, bevetések napja. :-)
Akkor délelőtt 6-kor kell talizni, vagy elkezdeni a gyalogló edzéseket. Látod, nem nagyon akarnak idejönni a dolgozók. Nincs még idejük, de jövőre csak nyugdíjba mennek. :-)
A fő szervező meg Te vagy! Ha csajok lettek volna köztünk én csábítanám Őket, egy kis netezésre (másra már nem). :-)
Központi hely: tömegközlekedési csomópont közelében. De pl. Őrypet Csobánkán, én meg Remeteszőlősön lakom. Az uccsó buszom 11-kor indul - aztán 5 km gyalog!!!
Szerintem semmi akadálya, hogy négyen összejöjjünk. Én bízom a topik erejében, csak idő kérdése! Látod a kezdésnél mennyire beindult, csak életben kell tartani.
A próba-minitalit majd megdumáljuk. Addig is BUÉK!
Én speciel mindenkire emléxem, akivel egy osztályba jártam. Ehhez képest elég kicsi eredményt értem el a felkutatásban. Láthatod, erre a topicra is alig reagálnak - sajnos. De ne adjuk fel!!! Januárban (februárban) mindenképpen tartsunk egy előtalit, akkor is ha csak ketten lennénk - OK??
Akkor Te azok közé tartoztál, akik szegény "Ludmillát" bosszantottátok a Kacsa utcában. :-) Én a nyugatnak menők bandájába tartoztam. Mechwart-tér, Széna tér irány. Most gondolok rá, hogy nem követünk-e el IRL sértést a nevek említésével? Szerinted? Egyes topikokban ennél jobban védik inkognitásukat egyes emberek, bár itt semmi szükség nincs rá. Baum, Szami, Őpét, Motjózs, Hofpét voltunk akik a Szaszi fele mentünk. A DucsS nem igazán tudom helyre tenni, de szrtm Ő a báttyával a Varsányi-u-ban lakott. Kell egy kis agytorna. Őpét-el elkezdtük, a mi házunkban harmincnál is többen laktunk, két-három év külömbséggel. Ketten már majdnem mindenkire emlékszünk. 130 lakás volt a házban. Amiben most lakom 180 lakás van, de lányomnak csak egy iskolatársa volt. A hegyről majd legközelebb!:-)) Na Csö!
Én akkoriban a Bem rakpart 50. alatt laktam a szüleimmel. Az ottan a Bem tértől negyedpercnyire. Úgy emléxem te nem arra jártál haza. A Pozsonyi Miki (+Ákoshegyi Tas, Szklenár szintén)lakott szintén a Bem rakparton, kicsit kisebb házszámmal, aztán a Szűcs Miki a Ganz utcában, Szathmári Laci (I.ny....) a Bem J. utcában. Ezekre emlékszem, de te mintha nem erre jöttél volna. Amúgy melyik hegyre célzol? ;-))