Nem lehet olyan set list ami mindenkinek megfelel. Nekem ez is bejön, mint ahogy az összes többi.
Örüljünk, hogy jönnek, most már csak egy jó ( megdörrenő gyomor remegtető mély, bass, tiszta érthető ének stb... )hangosításnak kell őssze jönni. Minimum a 2016-os megszólalás.
1 - ACES HIGH 2 - WHERE EAGLES DARE 3 - 2 MINUTES TO MIDNIGHT 4 - THE CLANSMAN 5 - THE TROOPER 6 - REVELATIONS 7 - FOR THE GREATER GOOD OF GOD 8 - THE WICKER MAN 9 - SIGN OF THE CROSS 10 - FLIGHT OF ICARUS 11 - FEAR OF THE DARK 12 - THE NUMBER OF THE BEAST 13 - IRON MAIDEN 14 - THE EVIL THAT MEN DO 15 - HALLOWED BE THY NAME 16 - RUN TO THE HILLS
sztem kb bejött amitől tartottam, 1-2 kivételtől eltekintve csak a tuti,DE! örülés van, mert van wicker man, icarus, sign of the cross(x-factoron közel élvezhetetlen, de bruce hangjával imádom)
ismerve őket, nem hiszem, hogy lesz változás a programban, úgyhogy lehet gyúrni száprönre, zágrábra(pont aznap lesz valami biszi-baszi priest nevű banda pesten is, mivel sopron meglesz, így aznap oda megyek, pedig zágráb fele akkora távolság), stb
nagy gondolkodások után megvettem a jegyet és várom a szkrííímformíííszáproooon-t
nem tudom, mit várjak, ok, hogy azt igérték, sok mindent lefed a setlist majd, de kicsit aggódom, hogy megint biztonsági játék lesz, a szokásos slágerek, tipikus nóták, semmi bátorság, akár egy alexander, v no prayer, csak hogy két óriási kedvencemet említsem
na mind1, már várom az első koncerteket, hogy nagyjából lehessen tudni, mi várható, ők azért nem szoktak variálni, mint egy metallica, akik kb. bármikor bármelyik nótát előkaphatják, ha olyanjuk van
lejjebb irta murray a dickinson-lemezeket, sztem nem nagyon van köztük gyenge darab, de hogy onnét nem vállalnak be semmit, az nem véletlen, steve a főnök, nem bruce :)
Hello murray, bocs nem jártam erre 1 ideje. Sopronban a koncert után hosszú volt az éjszaka, a hajnali vonatig a 14 éves lányommal együtt. Ki kellett várni azt a vonatot, nincs más járat Pest felé egész éjjel.
Keresem az eredeti From There To Eternity videokazettát megvételre, jó állapotban és lehetőleg budapesti átvétellel, de végülis minden megoldásra nyitott vagyok. Ha van neked és üzletre ajánlanád, akkor itt veheted fel velem a kapcsolatot: charlemagneimp@freemail.hu.
"I had been circling for two hours over Murmansk, but the Russians would not let us land.
‘Landing permission denied,’ said in the best Star Trek original-series Mr Chekov accent. I didn’t know if this controller was an Iron Maiden fan , but he would never have believed me anyway; a rock star moonlighting as an airline pilot – incredible. In any case, I didn’t have Eddie on board and this wasn’t Ed Force One. It was a fishing expedition. A Boeing 757 from Astraeus Airlines with 200 empty seats and me as first officer. There were only 20 passengers from Gatwick to Murmansk: lots of men called John Smith, close personal protection, all of them armed to the teeth. Not that Lord Heseltine needed it. He was pretty good at swinging the mace around when he had to. Then there was Max Hastings, former editor of the Daily Telegraph. He was on board too. I wondered if the Soviet controller read any of his leader columns. I thought not. ‘What sort of fish are there in Murmansk?’ I had enquired of one of the John Smiths. ‘Special fish,’ he deadpanned. ‘Big fish?’ I offered. ‘Very big,’ he concluded as he left the cockpit. Murmansk was the headquarters of the Soviet Northern Fleet. Lord Heseltine was a former Secretary of State for Defence, and what Max Hastings didn’t know about the world’s armed forces wasn’t worth"