1. Gyalogkakukk (hát én Alvinról nem is hallottam)
2. A Nagy Levin
3. rovánka
(OFF generációs szakadék, az bőven van: ott van mindjárt Kim Wilde, meg hogy a psz. nem önálló, hanem a btk-hoz tartozik, meg a menza, ésatöbbi...:-)))))) ON)
1. Alvin és a mókusok (annakidején minden részét felvettem videóra, a kedvenc rajzfilmem volt :)))))
2. orosz hússaláta
3. keszkenő
(OFF aha, akkor értem. már mások is mondták. nekem a bonanza és a republik a nosztalgia... úgy érzem, hatalmas generációs szakadék húzódik köztünk :)))))) ON)
(OFF akkor most nézem, mereven... csak a lóra koncentrálok.... kiürítem az agyam.... csak a ló... a ló... aaaa....lóóóóó...aaaa.... háááá-pküüüüüü, hááááá-pkhüüüüü... :-))))) Táccik ez a lóaltató szekta!... :-))) ON)
1. Excalibur
2. Svéd saláta (legalább ritkán haltok meg infarktusban :-)))
3. Búcsú a fegyverektől (:-))) )
(OFF köszi, szép lúfigura! csak nem tudom sokáig nézni, mert elszédülök :-))) avagy: ezzel utalni akartál a vallási szervezetben betöltendő pozíciómra, úgyis mint keringő dervisló? :-))) ON)
1. Jöttünk, láttunk, visszamennénk
2. Cézár saláta (kék, de nem az 500as, hanem a kicsi és 450be kóstál, miközben a sokkal finomabb, friss fetát 300ért szoktam venni (kb. 40deka), olyankor aztán 3 napig görög salit kajálunk :)))
3. Legénybúcsú
(OFF hehe: elképzeltem mit szólnál, ha átküldenék egy hócipőt benne egy levágott, ám a melegtől jól beleizzadt lábbal :))))) ja! és ezt neked:
1. Végső visszaszámlálás
2. Valdorf saláta (kék, 500gr-os? megéri, ha a maradékot visszarakod a lébe, több napig eláll)
3. Forrest Gump (nekem az AI nem :-(( )
(OFF nem kell ez a faxni, utasítsd transzcendencsen, majd átrepül:-)))) körömcipőt ne, arról a körömpörkölt jön be, az + most éppen lókínzás :-))) de a hócipő, benne egy lábbal, na, az jöhet :-)))) ON)
1. Y2K
2. sopszka saláta (ne is mondd! napok óta erre vágyom, de sehol nem lehet jófajta feta sajtot kapni, csak azt a dobozosat sokért :(( )
3. Apolló 13 (megnéztük a majmokat. nem tetszet :(( )
(OFF inkább átfaxolom :)))))) körömcipő megteszi? vagy inkább küldjem a hócipőmet? (üresen vagy tele kéred?) :)))) ON)
(OFF óóó, kérlek, küldd át a sütit egy biciklis futárral, mentsd meg a testem, így megmentheted a lelkem is, óóóó, mester, ígérem, követlek bárhová...:-))))) (...vagy legalább a sarudat küldd át :-)))) )ON)
1. Mi, szemüvegesek (egy gyerekregény volt, amikor én még kislány voltam :)))
2. sparhelt
3. Coctail
(OFF oké! akkor küldök Neked macskajelmezt, amiben hittéríthetsz :)))) meg mcskanyelvet, amivel lefizetheted az "áldozatokat", vagyis a szekta új tagjait :)))))) tagdíj: napi egy doboz viszkasz nekem! :))))) ON)