Ha jól vettem ki a szavaidból németország utolsó pályáján tartasz.Ha végigböngészted volna a fórumot találnál pár megoldást erre a pályára is.Mindenkinek máshogy sikerült, de egy dolog tény.Ez az egyik legnehezebb pálya az egész játékben.No hogy azért megkíméljelek az olvasgatástól leirom én, hogy csináltam meg anno.Kell egy katona bazookával egy géppuskával a másik kettönél meg ha lehet jó sok golyóval géppisztoly.A bazookást tedd be a középsö domb mögé, a géppuskást a jobb oldali dombra, a 3. embert a hátsó felállitott gépágyúhoz a 4-et izlésed szerint vagy az elsö gépágyúhoz, de ott hamar meg fog halni, vagy valamelyik dombra.
A játék kezdetén rakj le annyi aknát amennyit csak tudsz(azt vigyél ha van).Rakd le elöl aztán helyezd el az embereket ahogy elöbb leirtam.Innetöl sok tanács nincsen, a két tankot lödd ki rögvest utána meg csak löni kell.Egy dologra vigyázz, a parton ne fusson el egyetlen káposztafejü se, mert kilövi a catalinát.
Kb ennyi.
Sziasztok!
Bízom benne, előbb, utóbb majd csak lesz itt valaki, aki belép ide, és tud segíteni, mert nem tudom, hogy mit is kell csinálni, mikor egy repülővel kell elmenni, és jön egy valag katona, és bizony nem hagynak élni.
Szia WaseK!
Na egyenlőre annyit a H&D-ről. nem tudom behozni a játékot, többszöri újrainstalálás után sem. Egyszerüen felpörög a CD, de utána süket csend, semmit nem csinál.
Örülök, hogy megoldottad, már azon gondolkodtam hogy adok egy mentést.Mi volt a baj tudod?
Ma én is megcsináltam a reinstallomat, de nem segitett ugyanugy elszáll németországnál, igy elökotortam egy régi mentést és továbbmentem norvégiába.Jó hely csak kicsit hideg:)
Nekem még olyanokat csinál a játék továbbá, hogy minden egyes befejezett küldetés végén amikor a statisztikát kellene kiirnia, egyszerüen csak egy szép kék kép jön be.Aztán nagy nehezen "kitapogatom" a tovább gombot, majd ki kell lépnem a játékból és belépni újra, hogy tudjak újra játszani.Nem tudom miért csinálja....
Nagyon sokan megszenvedtek azzal a pályával, ha visszanézted volna a fórumot, láthattad volna, mindegy.Szóval a pálya elején keress egy embert, akinek jó a lopakodási képessége.Menj vele elöre szerezz civil ruhát, ne rohangálj, a kezedben ne legyen semmi.És ha lehet azért kerüld el a németeket.Ha megvan a ruha, ülj kocsiba és szépen nyugodtan hajts a kis szigetre.Mikor a kocsiba ülteted az embereket, ügyelj arra hogy az ö kezükben se legyen semmi.A szigeten igyekezz közel állni a hajóhoz.Fontos hogy az egyik emberednél legyen kés, mert meg kell ölnöd az ôrt.Praktikus dolog lehet még, ha az ott parkoló kocsikkal úgy állsz meg, hogy a házból kirohanó németek ne tudjanak lemenni a molóra.Szóval ha leszúrtad az ôrt akkor rohanás a hajóba mindenkivel, a hátsó két ember lehetöleg má fegyverrel a kezében álljon a hajón és tünés el felfelé.
Remélem érthetô volt.
WaseK, szia, köszi, megoldottam, de most meg egyáltalán nem tudom betölteni a játékot valamiért, már újra instaláltam is pedig.
Draemwold, szia, figyelj, van ertre nagyon sok megoldás, de a legegyszerübb az, ha egy géppuskást fickót leteszel a rakpartra, a hajóval szemben, és lelövöd a fickót, aki megy a hajóhoz.
Segitsetek nekem létszi... elakadtam azon a pályán ahol este van, és egy hajót kell elvinni. Csak ez a gáz hogy bármit csinálok észrevesznek és elmegy a katona a hajóval. Hit csináljak?????
De igen a bunker mögé kellene menni.Nekem az okozott kicsi fejtörést hogy hogy jutok ki a bunkerbôl de megoldottam.Igaz hogy egy kicsit mászkálni kellett az emberekkel, hogy végre befejezzem a pályát, de ott van valahol az érkezési zóna.Végigpróbáltál ott mindent?Mind a 4 emberrel?
Szóval amikor azt mondtad, hogy átmentél a pálya másik végére, az alatt mit értettél?Mert nem mindegy, hogy az "utolsó" bunkerba vagy az utolsó bunkermögé mész.Én két ehte csináltam meg azt a pályát és semmi bajom nem volt vele.
Viszont a német utolsó elöttivel már van.Ergo nem is a pálya nehézségével van a bajom, mert ismerem és nehéz fokozat ide vagy oda meg tudnám csinálni, csak amikor végre a tengerpartról a hegyekbe mennék fel akkor egyszerüen az emelkedô közepén kilép az egész játékból.Nem tudom mi baja, talán fel kellene rakni újra az egészet.De ahhoz még nem volt energiám:)Vagyis ez rossz megfogalmazás, lett volna, csak valahogy elmaradt.
SunnyBoy, van ICQ-d? Mert itt lehet hogy abba hagyom a játékot, nem tudom mennyiszer mentem végig a pályán, és semmi! Már itt néztem meg, hogy hol vannak az akna mezők...stb.
Itt a topikon már kibeszéltük azt a pályát, olvass utána, mert mi is megszenvedtünk vele... Talán az az egyetlen pálya az egész játékban, ahol rohamozni kell, nem taktikázni.
A bunkeros pálya valóban gyönyörű, érdemes a madárfüttyös erdőben a következő pálya elött sétálni egyet és relaxálni! Már nem emlékszem, hogy miként jutottam ki a az utólsó bunkerból, de van egy-két ötletem. Én is sokat próbálkoztam itt (is)! Szóval próbáld meg a térképen a célerületre irányítani őket, aztán lesz ami lesz ill. lehet,hogy a pach hiányzik, esetleg a bunker ablaknál miközben mész kifelé kéne egyet az "x" -el ugrani mert magas lehet a párkány is! (Ha mindenkötél szakad a biztonsági másolathoz való pacsim is meg van még!)
Trav! Dolgozó ember lévén most értem Görögországba. Itt viszont nyaralni még nem nem volt időm, mert egy falusi templomot kéne megmenteni, de mindeki bagolyszemű, hiúzfülü mesterlövész errefelé! Amugy csak önmagam ismételhetem eme game kiválóságait tekintve!
Sunny Boy
Az a baj, hogy itt már kinyírtam mindenkit, és szépen átballagtam a másik oldalra, de semmi.
Nem csinál semmit.
Voltam minden bunkerben, minen őrt elintéztem, és?
Szia a bunkeros pályán igazából csak annyit kell csinálni, hogy megölsz mindenkit és átmész a pálya másik végére.Szerettem azt a pályát, szép volt.A következö is jó lesz oda feltétlen vigyél legalább egy embernek egy géppuskát, mert nagyon jó pásztázótüzet fog adni:)
Sziasztok! Óriási, sikerült, most valami partizán bunkerben vagyok, kilőttem mindenkit, mégsem tudodk tovább menni, mit kell még csinálnom ahhoz, hogy elfoglaljam a pályát?
Nos, sikerült felvenni a civil ruhát, de az istenért nem tudok átjutni a hídon, az ottani két őr csak ki lő, akár gyalog, akár kocsival, akár teherautóval megyek, üres kézzel.
Ilyenkor mi van, beesik az eső.::-))))
1.) A katonákat leparkolod a kiindulási ponton.
2.) A legjobb lopakodóval addig lopakodsz a hátsó udvarokban, amíg nem találsz elegendő civil ruhát. Ne siess, nézz körül, állat a látvány.
3.) Használd a civil ruhát, és üljetek be egy autóba. Üres kézzel. Irány a rév. Három katona a csónakhoz megy, a harmadik késsel kinyírja az őrszemet. Gyorsan vedd elő az ágyúkat, mert innentől lőni fognak. Ugrás a hajóba, irány elfelé. Ha megvan peccselve a game, minden ok. Ha nincs, a katonáid néha maguktól meghalnak ("random death") :-( Mentsd el, amikor a révhez érsz. Sok sikert...
Én azt hiszem átöltözés után üres kézzel ha nyugodtan mész lehetőleg a híd korlátja mellett
távol a németektől akkor eléred az őrszemet a mólón ha kést használsz akkor még van két három métered.A többi rajtad áll.