Keresés

Részletes keresés

GyB Creative Commons License 1999.02.21 0 0 237
Nem tudom, irónia volt, vagy valami más, de nem értek egyet veled. Mert ha egy film nagyon rossz, akkor talán felháborító, idegesítő, de legalább van valami benyomásod róla. Az utóbbi időben viszont láttam egy pár filmet, ami egyszerűen untatott. Ámbár tanár úr. Átkozott boszorkák. Katona. És nem is tudom. Még egy jó pár.
Előzmény: HoD (236)
HoD Creative Commons License 1999.02.21 0 0 236
Kedves Planney,
Mint tudjuk, minden filmet érdemes megnézni, csak utána tudjuk meg, _miért_volt érdemes.. :-) Egyébként a Kalózok nézhető, ha fanyalogni akarnék is, akkor sem azért tenném, mert Jazz+Az videóklipp az egész. Lehet, hogy kicsit túl sok a J+Azból, engem nem zavart különösebben a film alatt. Sokat ne várj -közepes.
Előzmény: Planney (233)
Champace Creative Commons License 1999.02.20 0 0 235
Éjfél - azt hiszem a Szindbádban játsszák a "2000. Ahogy én látom" sorozatban. Jó film, meg tud lepni.
BlackLion Creative Commons License 1999.02.20 0 0 234
Sikoly 2!Méltó folytatása az első résznek. Persze telenyomva a már ismert önirónikus elemekkel. A film tele van hatalmas poénokkal, és mégis elég komoly ahhoz, hogy-már elnézést- mindenki összeszarja magát alatta. Csak egyet nem tudtam megemészteni: miért kellett a horrorfilmek szakértőjét, szegény Randy-t kinyírni???

Boyfriend? Killer? Boyfriend? Killer?...
Planney Creative Commons License 1999.02.20 0 0 233
A Kalozokat latta mar valaki?
Erdekelne, erdemes-e megneznem.

Planney
Kaiser Sosa Creative Commons License 1999.02.20 0 0 232
Ford Fairline: Mi van ezzel a Jackie Brown-nal, jön, nem jön.......?
Ki tud valamit a csersznye íze c. filmről...
Bateman Creative Commons License 1999.02.18 0 0 231
Hát ja! Úgy volt, hogy az Oliver Stone rendezi, ám valami miatt nem úgy lett!
Talán ő bevállalta volna!
RobuR Creative Commons License 1999.02.18 0 0 230
Bateman:
Aze' annyira nem lesz brutal:
Ellis confirmed that Christian Bale will play the lead role and added that the filmmakers are obligated contractually to an R rating, which should be challenging given the novel's extensive passages of extremely graphic violence. "It's not going to be nearly as violent or as horrific," he says.

megaztan:
"I don't get off on seeing women being tortured, so I minimized that. But there is killing. I have a little girl, and it worries me that I am dealing in this territory," Harron said.

Mondjuk az igaz, hogy ha olyan lenne mint a konyv, akkor szerintem le se adnak a mozik.

Bateman Creative Commons License 1999.02.18 0 0 229
Öcsém Robur! Meg kell, hogy dícsérjelek a jártasságodért amiért az AmPsz-t beazonosítottad! A filmet már készítik! A studio a Lion's gate /Kanada/, a filmet egy gádzsi rendezi, a fősz. Christian Bale és Willem Dafoe.Itt olvashatsz róla: www.cinescape.com/links/mvamericanpsychonr.html
Állítólag full véres lesz, mint a könyv!!!
imho Creative Commons License 1999.02.18 0 0 228
RobuR: meg lesz. Idén márciusban kezdik forgatni, Willem Dafoe szereplésével. Talán 2001-re itthon is látható lesz. Szóval kitartás...
Előzmény: RobuR (227)
RobuR Creative Commons License 1999.02.18 0 0 227
BateMan: az tenyleg kiraly volt (Felelem es reszketes...)
Az Amerikai Psycho nincsen megfilmesitve? Az lenne az atomkiraly.
Előzmény: Bateman (226)
Bateman Creative Commons License 1999.02.18 0 0 226
Ha őlületről akarunk beszélgetni, nézzétek meg az új Terry Gilliam filmet(Félelem és reszketés::)!! Na aaaaz bazzeg komoly! Benicio del Toro
nagyon ott figyel, Deppről nem is beszélve!
RobuR Creative Commons License 1999.02.18 0 0 225
GoldCat: bazze, en aze' megyek moziba, hogy asszamoljam, hogy hanyszor hangzik el a bazmeg, bazmeg.

Az Eleven Hus korrekt volt (csak kar, hogy nem volt eleg bazmeg).
Pepin Creative Commons License 1999.02.18 0 0 224
Megnéztem a Hét Mesterlövészt, igaz, most rajzfilmben. A szereplők ezúttal bogarak voltak.:-)
A kölyköknek tetszett.
(Nekem meg a főcím végén a szokásos bakiparádé. Animációs filmnél hatalmas ötlet!)
imho Creative Commons License 1999.02.18 0 0 223
Szerintem a Doom Generation elég korrekt film, annak ellenére, hogy a szereplok kicsit mocskos szájúak, dehát ez a mai generáció, nem?
Előzmény: Goldcat (222)
Goldcat Creative Commons License 1999.02.18 0 0 222
Ha szerinted a BAZMEG/sec meghatározhat egy filmet, akkor kiváncsi vagyok, hogy tudsz-e egyébként kommunikálni....
Ha nem láttad még az Elátkozott generációt, akkor nézd meg!
CsAk ennyiT
Előzmény: RobuR (217)
safaree Creative Commons License 1999.02.18 0 0 221
Eddig senki nem írt a Nászok ásza című filmről. Igaz, nem új, de hatalmas
meglepetés volt. Ha nagyobb lett volna a reklámja, szerintem igazi kedvenc közönségfilm lehetett volna belőle...nem?
Sajnos a mozik méltatlanul "elfelejtették".
malenykij polgar Creative Commons License 1999.02.13 0 0 220
Meg ne nezzetek a 6:3-at!
Uhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....
imho Creative Commons License 1999.02.12 0 0 219
IMHO nem a BAZMEG/SEC alapján kéne megítélni egy filmet, noha a Jancsó film télleg rulez, de inkább a spontaneitása ill. aktualitása miatt. Nomeg persze a zene (kispál, kartell) miatt is...
Előzmény: RobuR (218)
RobuR Creative Commons License 1999.02.12 0 0 218
Akarom mondani BAZMEG/SEC.
RobuR Creative Commons License 1999.02.12 0 0 217
Az uj Jancso film kiraaaaaj. Nagyobb a bazmag/sec mutato, mint a Ganxsta Doglegy Zolee szovegeben. Mar csak ezert is.
lomo Creative Commons License 1999.02.12 0 0 216
Ehhh...valaki felemlegette, en pedig reagaltam ra. Azota se valtozott velemenyem a dologrol. Esetleg szakirodalomban utananezni? Meg a vegen konyvtarba kell mennem... :-)
Előzmény: lomo (215)
lomo Creative Commons License 1999.02.12 0 0 215
Ezen a csonton mar nincs sok hus szerintem. A "muveszfilm" szot nem emlegettem rossz emlekezetem szerint, de azonnal utananezek....
Előzmény: Medve Gábor (214)
Medve Gábor Creative Commons License 1999.02.11 0 0 214
Szerintem azt a szót, hogy művészfilm azok használják, akik valamit talán éreznek egy film hangulatából, de nem értik lényegét, mondanivalóját. Vagy éppen fogalmuk sincs arról, hogy a film nem csak egyszerűen a szórakozás egy eszköze lehet. Kb. olyan értelmes a szó a "művészfilm", mint a "komolyzene".
Előzmény: lomo (175)
Ford Fairline Creative Commons License 1999.02.11 0 0 213
Az új Jancsó filmről azért nincs kritika ,mert senki sem nézte meg eddig(szerintem,ezután sem fogják ,megnézni).
A bogár életéről ,meg annyit,hogy többet vártam tőle ,mert a Toy Story Rulez volt és valami hasonlót vártam,de nem jöt be nekem.De ne csügedjetek,lesz ,majd Toy Story 2 is.
Hajrá Jackie Brown és HAJRÁ ZOLEE(Helldorado)A jó a rossz,meg a Kartel....rosszabb,mint a Nyugat.
Csákó Mindekinek.
A Buláknak Valentin napra ne feledjetek virágot adni(Feb.14)
alienne Creative Commons License 1999.02.11 0 0 212
jó szórakozás ---> egy bogár élete.
úgy mentem be, hogy "na ez egy ovi movie",és könnyesre nevettem magam rajta. meg tényleg olyan kedvesek a szereplők.
botsáska rulz.
lomo Creative Commons License 1999.02.10 0 0 211
Az elobb emlitett muvekhez hozzaszolni nem tudok, de ha valaki latta az uj Jancsot, akkor ugyanma' magyarazza meg nekem a Villa Negras reszt plz..
A film elejen azt hittem, hogy fogom, de utana kiderult, hogy megsem. Esetleg vmi cikk a filmrol? Kritika? Lattatok ilyet?
Marshall Creative Commons License 1999.02.10 0 0 210
Sziasztok !

Most kapcsolódtam be a vitába, de nem hiszem ,hogy az amerikai filmeket mindenáron dicsőiteni kéne.
Már egy picit unalmas számomra az egy kaptafára készített humor stb..
Persze minden évben kijön egy két jó film , de soknak semmi értelme nincs a maradék 2 ezernek .
Tripletheader Creative Commons License 1999.02.09 0 0 209
Jaja. Az Urban Legends-rol meg a Scream 2-rol is johet valami.
Nekem az I know what you did... bejott, a Scream meg minden idok legjobb burleszkfilmje, ugyhogy varom oket. ;)
42 Creative Commons License 1999.02.09 0 0 208
hi,
no mi van, nem jár senki moziba?
ez az Urban Legend tényleg annyira szar, ahogy mondják?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!