Keresés

Részletes keresés

Maminti Creative Commons License 1998.06.22 0 0 87
Kedves Zoárd!

Fokhagyma illatú fenyőfa, az már valami... :)

Ma annak örülök, hogy tegnap meghívtam a szüleimet egy vasárnapi ebédre, és végülis a segítségükkel egész jóra sikerült a kaja... :)

Pocak Creative Commons License 1998.06.21 0 0 86
Allitolag van. Talan a Zopo, nem, Zöpö tudja megmondani.

Bagolymondja Creative Commons License 1998.06.21 0 0 85
Pocak, ha én a sajtokat most becsomagolnám akármibe, azok a saját lábukon mennének hazáig :-) De lesz, meg csoki is. Komolyan kérdeztem annak idején, hogy van-e a térzsasztalnak találkozója, én vinnék csokit és sajtot is talán.
Pocak Creative Commons License 1998.06.21 0 0 84
En meg harom.
Bagolymondja, sajtok becsomagolva harom borondbe?
Bagolymondja Creative Commons License 1998.06.21 0 0 83
Ma nem orulunk: most tudtam meg, hogy csak ket het mulva mehetek vegre haza, pedig mar nagyon mehetnekem van, es minden perc ketszer olyan hosszu.
Gottlieb Creative Commons License 1998.06.21 0 0 82
Annak örüljünk, hogy lyuk van a seggünkön, és még nem estünk bele!!!
Ysuysi Creative Commons License 1998.06.21 0 0 81
Skizoid pajtás ez direkt ilyen, hát nem látod, hogy ez a Nap?!Jajj már!Ennek nem örülök ma!Az Önismeretben újabb képem olvasható!Puszi!
soltika Creative Commons License 1998.06.21 0 0 80
Hogy sikerűlt ma elolvasni a HVG-t és jó nagyot röhögni,előtte letapétázni a beázott
mennyezetet a DR.Finci kutya szakértői/menágeri/ felügyelete mellett.
soltika + DR. also - és felsőfalvi Finci kutya,aki nagyon okos
Skizoid Creative Commons License 1998.06.21 0 0 79
Zsuzsi kedves,

keresd meg a Képek című topicot (pár napja úszott ki alul), ott megtudhatod, hogyan lehet ascii-artokat betenni úgy, hogy ne szedje ki a space-eket.

Skizoid

Ysuysi Creative Commons License 1998.06.20 0 0 78
Annak, amit a zsoltu írt az Önismeret topicban, meg, hogy ma is felébredtem és még csak át sem aludtam a napot!
i
i v
i v v
o--------------
i v v
i v
i
Nagy Zoárd lépkedő fenyő Creative Commons License 1998.06.20 0 0 77
Egyetlen Maminti,

ma annak örülök, hogy megszabadultál a főnöködtől. Sajnos engem ez a veszély nem fenyeget.
Úgy látom, lassan már csak ketten maradunk az örömködős topicban. Most nem leszek pár napig, ne felejts el.

Ölel Zoárd. [Most nem puszi, mert fokhagymát ettem :-)]

Maminti Creative Commons License 1998.06.18 0 0 76
Kedves Zoárd! :)

A fizetés nélküli túlóra tényleg csúnya... :))

Főnök ma hazautazott... :)

Pendragon Creative Commons License 1998.06.18 0 0 75
Ma annak, hogy vegre sikerult megszervezni egy jo kis bulit a Sajkodi obolnel.... :-)))
Bagolymondja Creative Commons License 1998.06.18 0 0 74
Ma annak örülök, hogy ha letudtam a némettesztet, akkor elmegyek egyet bulizni Luzernbe, ami állítólag Svájc legszebb városa.
Csülök Creative Commons License 1998.06.18 0 0 73
Heppi börszdéj dír Zölduborka!
Mindíg így lesz, sose halottam még senkiről, aki egyszerre két vagy több évet öregedett volna.
Zölduborka Creative Commons License 1998.06.18 0 0 72
Ma annak orulok, hogy 24 esztendos lettem es (meg egyenlore) nem valtozott semmi a tegnaphoz kepest, amikor meg csak 23 eves voltam. Ez mindig igy lesz?

Egy 24 eves Uborka

MellRóz Plész Creative Commons License 1998.06.18 0 0 71

Szerintem Maminti nem fogalmazott csúnyán. Ez csak szófordulat. Nem vagy túl széplélek, Zoárd?

Ma annak örvendezek, hogy nemsokára hétvége, és eszement jó dolgok fognak velem történni ;-)

Legalábbis remélem...

Nagy Zoárd lépkedő fenyő Creative Commons License 1998.06.17 0 0 70
Egyetlen Kicsi Maminti,

ez itt egy széplelkű topic, Te meg olyan csúnyán fogalmaztál, mint egy férfi.
A mondandód lényegével viszont teljesen egyetértek.

Pusszantás

Pocak Creative Commons License 1998.06.17 0 0 69
A-ha!
Szoval csak kimeletesen. Ertem.
Es, es biztos hogy ez nem valami, szoval, olyan kitalalt betegseg? Tisztara ugy tunik!
Mindenesetre, kellemes labadozast! :-))
Luk Szájpóker Creative Commons License 1998.06.16 0 0 68
Én ma annak örülök, hogy fel tudtam az Aput hívni, boldog szülinapot kivánni neki.

Akinek meg ma névnapja van, annak oldog Jusztin napot kívánok.

Örülök, hogy ilyen rendicsek vagyok.

Pepin Creative Commons License 1998.06.16 0 0 67
Kedves Nagy Zoárd Lépkedő Fenyő!

Én speciel annak örülök, hogy némi segítséggel dekódoltam G.-t. :-)
Hogy neked is jusson az örömből, cserébe kitalálhatod G. nickjét a törzsasztalnál.

GLászló Creative Commons License 1998.06.16 0 0 66
Na ja, és az alapkérdés: ma annak örülök, hogy gyógyulok tovább, és hogy megyek világlátni: leautózok Szombathelyre a leányomért, hazaköltöztetni a kollégiumból. És annak is, hogy hazajön, egy sikeres év végén.
GLászló Creative Commons License 1998.06.16 0 0 65
Kedves Pocak!
A férfinátha egy igen súlyos betegség, nekem már többször is volt. Orvosilag nagyon is összetéveszthető a női (mezei) változattal, ám azzal ellentétben ebbe bele lehet halni. Jómagam például, ha megtámad ez a kór, többször elhalálozok szerencsére azonban általában feltámadok.
Több férfitársam szenved hasonlóképpen, szörnyű kínokkal és rettenetes gyötrelmekkel, ám a feleségem például nagyon jól viseli a tüneteket.
Az ő náthája tehát női.
Maminti Creative Commons License 1998.06.16 0 0 64
Ma annak örülök, hogy már csak 2 nap és hazahúzza a főnököm a belét az USÁ-ba. Már kezd egy kicsit uncsi lenni a fizetés nélküli túlóra...
Csülök Creative Commons License 1998.06.16 0 0 63
Pocak!
Az a világ legsúlyosabb betegsége! A férfiembernek látszólag semmi baja, de nagyon szenved, ezért aztán nagyon kell kényeztetni, hogy rendbejöjjön a szerencsétlen!
Pocak Creative Commons License 1998.06.16 0 0 62
Glaszlo!

Ferfinatha! Mar ilyen is van! Az meg mi a turo?

Nagy Zoárd lépkedő fenyő Creative Commons License 1998.06.15 0 0 61
Ma beszereztem végre egy GUS PnP hangkártyát.
A kedvenc MIDI és MOD file-jaim rendkívül szépen szólnak rajta hi-fi sztereóban, és cserélhető a hangkészlete.
Ma ennek örültem.
Ja, és persze Mamintinek.
FeLaZso Creative Commons License 1998.06.15 0 0 60
Most annak örülök, hogy ezt a mai műszakot is megúsztam anélkül, hogy halálra untam volna magam. És viszonylag gyorsan letelt.
Laci Creative Commons License 1998.06.15 0 0 59
Benoe,

gratulálok, és sok sikert az új helyen.

Én annak örülök, hogy a kollegámmal mára cseréltünk, és így én vagyok délutános. Így is álmos vagyok, hátha még fél nyolcra kellett volna jönnöm.

Laci

aSk Creative Commons License 1998.06.15 0 0 58
Ma nem örülök.
Túlóra, meg ilyenek...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!