Pocak, ha én a sajtokat most becsomagolnám akármibe, azok a saját lábukon mennének hazáig :-) De lesz, meg csoki is. Komolyan kérdeztem annak idején, hogy van-e a térzsasztalnak találkozója, én vinnék csokit és sajtot is talán.
Hogy sikerűlt ma elolvasni a HVG-t és jó nagyot röhögni,előtte letapétázni a beázott
mennyezetet a DR.Finci kutya szakértői/menágeri/ felügyelete mellett.
soltika + DR. also - és felsőfalvi Finci kutya,aki nagyon okos
Annak, amit a zsoltu írt az Önismeret topicban, meg, hogy ma is felébredtem és még csak át sem aludtam a napot!
i
i v
i v v
o--------------
i v v
i v
i
ma annak örülök, hogy megszabadultál a főnöködtől. Sajnos engem ez a veszély nem fenyeget.
Úgy látom, lassan már csak ketten maradunk az örömködős topicban. Most nem leszek pár napig, ne felejts el.
Ölel Zoárd. [Most nem puszi, mert fokhagymát ettem :-)]
Ma annak orulok, hogy 24 esztendos lettem es (meg egyenlore) nem valtozott semmi a tegnaphoz kepest, amikor meg csak 23 eves voltam. Ez mindig igy lesz?
A-ha!
Szoval csak kimeletesen. Ertem.
Es, es biztos hogy ez nem valami, szoval, olyan kitalalt betegseg? Tisztara ugy tunik!
Mindenesetre, kellemes labadozast! :-))
Na ja, és az alapkérdés: ma annak örülök, hogy gyógyulok tovább, és hogy megyek világlátni: leautózok Szombathelyre a leányomért, hazaköltöztetni a kollégiumból. És annak is, hogy hazajön, egy sikeres év végén.
Kedves Pocak!
A férfinátha egy igen súlyos betegség, nekem már többször is volt. Orvosilag nagyon is összetéveszthető a női (mezei) változattal, ám azzal ellentétben ebbe bele lehet halni. Jómagam például, ha megtámad ez a kór, többször elhalálozok szerencsére azonban általában feltámadok.
Több férfitársam szenved hasonlóképpen, szörnyű kínokkal és rettenetes gyötrelmekkel, ám a feleségem például nagyon jól viseli a tüneteket.
Az ő náthája tehát női.
Pocak!
Az a világ legsúlyosabb betegsége! A férfiembernek látszólag semmi baja, de nagyon szenved, ezért aztán nagyon kell kényeztetni, hogy rendbejöjjön a szerencsétlen!
Ma beszereztem végre egy GUS PnP hangkártyát.
A kedvenc MIDI és MOD file-jaim rendkívül szépen szólnak rajta hi-fi sztereóban, és cserélhető a hangkészlete.
Ma ennek örültem.
Ja, és persze Mamintinek.