Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
Szerintem a hűtőrács felettis sáv lett egy kicsit vastagabb, de lehet, hogy élőben annyira nem feltünő.
Nekem bejönnek és vennék is belőle, bár az árukat nem figyeltem. Majd jobban átnézem az oldalt.
Amúgy ha nem az etnikai ladákat nézzük, akkor a csilli-villi állapot jellemző volt rájuk a 80 -as években. Persze azóta már szinte mind bemattult és rohad, hacsak nincs átfestve.
Mehet bele a boxkesztyű, hátulra a fekete "redőny", bólogatós kutya, meg az antennára húzott műanyag kindertojás-füzér...:)
Nekem a festés fura, nagyon csiri-viri, bár az oldtimereket is túl glancolják, egy nyerges Csepelt néztem élőben, még a gépház is metál volt. Erre a modellre már csak a Koppány kipufogó kell meg O'neil matrica a szélvédőre, CB antena meg róka farok :)
Infó. Találtam egy jó tárhelyet a honlapunkhoz, általunk kitalált domain névvel, 500 Mb tárhely. Éves díj kb. 4-5000 ft. Ha megfelel, jelezzétek felém.