Visszaolvastam néhány hozzászólásodat és azt írod, hogy felmerült egy esetleges koncert ötlet.... Ebben az esetben sem árulnám el az infót, viszont megkereshetnétek a SZIN szervezőjét és Tőle kérhetnél infót hátha ad. De szerintem Ő is csak akkor adna erről infót, ha azt látná, hogy komoly, összefogott a megkeresés...
Egyébként meg eleve nála kellett volna kezdeni az infó kéréssel, mert elég komolytalannak tűnik, ha vki az információit egy koncert megszervezésével kapcsolatban egy rajongói topicból szerzi....
evvel kapcsolatosan kérdezném megoldható e a számonkénti felvétel vagy csak egybe úgy cakumpakke, s később van rá mód h nyesegessem a másik h a winampról hogyan szeded le a cimét a rádióadásnak mármint az elérhetőségre gondolok teszem fel ha egy adott csatornát szeretnék áthúzni az általad közkincsé tett programra mint tetted a fiksz esetében az hogyan kivitelezhető ha nem ismerem sem a csatornát sem a portot ahol jön az áldás?
remélem érthető voltam :)
bocs h eltekintettem a szakkifejezésektől de laikus volnék a témában és még 1 utolsó akadékoskodás némi matek igy iskolakezdés gyanánt a röpke 4 napi adás mekkora helyet foglalna el? én már belekavarodtam a bitekbe
ja, akkor jóvan :-) dehogy sértődök, akkor ember nem lenne az Indexen, mimózáknak nem való a fórum, abszolúte a vélemények ismertetésére / cseréjére találták ki, sz'al ez van :-)
sziasztok
Ma reggel a lányom (6 éves) mesenézés közben odaszól nekem, hogy cure szól. Én szinte a zenét sem hallottam. Az ORF1-en fél 8-kor kezdődött Dragon Hunters című mese. A címdalt tényleg ők játszották. Tud erről valaki valamit?
"...mert jön megint az elektromos gyalogos, 'oszt még a végén téged is jól kioszt, mint anno engem, hogy elkényeztetett csajszi vagy aki pánikol a tömegbe,"
Na most ez így ebben a formában nem igaz.
Én pont azt írtam annak idején, hogy az én barátnőm is egész egyszerűen bepánikolt a Szigeten a Cure koncerten a nagy tömeg közepén, mégsem tartom elkényeztetett csajszinak.
Nem osztok egyébként én senkit, csak gyűlölöm a pongyola fogalmazást + azt ha valaki a pöttömnyi tudására oly nagyon büszke (ez most nem a CURE-topiknak szólt). Akinek pedig nem Inge... annak Jürgen.
ja? hát Szeged előtt is közzétettük itt, hogy ki mikor mivel....hogy aki akar csatlakozzon....mehetünk majd Mode-ra együtt, perszehogy, de mi eléggé előre szoktunk furakodni, legalábbis megpróbáljuk, és szerintem lesz akkora őrület, mint a cure-n volt, nyomulás meg tolongás, meg minden, de nem akarom újrakezdeni ezt a vajon agyontaposnak-e téged majd ott kérdést, mert jön megint az elektromos gyalogos, 'oszt még a végén téged is jól kioszt, mint anno engem, hogy elkényeztetett csajszi vagy aki pánikol a tömegbe, holott nem is ismer :-)
The Girl That Took Me (4:47) Even Dogs In The Wild (Irrationale Version) (Extra Track) (2:22) A (Single Version) (Extra Track) (3:53) Breakfast (Extended) (5:29) Breakfast (Unique Version) (5:02) Club Country (12') (5:33) Fire To Ice (Extended Remix) (4:34) 8. Associates - Green Tambourine (3:23) Her Only Wish (5:09) It's Better This Way (3:30) Just Can't Say Goodbye (Karma Mix) (6:15) just can't say goodbye (time unlimited mix extended) (7:20) Kites (Re-Recording) (5:44) Mona Property Girl (3:28) Take Me to the Girl (12" Ver) (6:29) Those First Impressions (Extended) (7:58) Club Country (6:32) billy mackenzie - Cream of Ice Cream Factory (4:50) Heart Of Glass (Auchterhouse Mix) (5:18) Party Fears Two (12" Extended Mix) (5:27) carat love affair (nothing particular mix) (5:16) A.G. It's You Again (3:07) Just Can't Say Goodbye (U.S. Version) (Extended) (5:33) Just Can't Say Goodbye (U.S. Version) (4:59) Voluntary Wishes, Swap-It Production (3:23) waiting for the loveboat (extended version) (8:23)
ennyi The Associates-t találtam a vinyómon írj ha érdekel, szerintem is rendben van
Tegnap szedtem le a Cure 1982.05.01-i londoni (Hammersmith, Odeon) koncertjét a Through Closing Years oldalról, ami a Fourteen Explicit Moments Tour utolsó állomása volt. A koncert nagyon durván állat jó! Fantasztikus időutazás... A korához képest egész jó a minősége is. Kb egy hónappal a nevezetes balhé előtt van a felvétel, de ebből itt még semmi nem érződik.
23 és fél éve volt. Mit lehet erre mondani?!
Volt itt egy vita Lol dobolásáról. Én nem vagyok zenész egyáltalán, nem is tűnt fel nekem semmi itt. Érdekelne a véleményetek ennek hallatán. Nekem bejött. Szerintem.
Érdeklődnék, hogy van e valakinek "The Associates", ill. a két tag "Billy Mackenzie", vagy "Alan Rankine" albuma/szólóalbuma bármilyen formában.
Eddig hallottam a "The Affectionate Punch" (1980) c. albumról 8 számot, borzasztóan rossz minőségben, de még így is borzasztóan tetszik, éredekelne a többi is. Ez az album még Fiction record, és ha jól olvasom/hallom, akkor Robert vokálként és némely gitárjátékban szerepel rajta, talán Mike Dempsey-vel.
Sziasztok, még új vagyok szóval nem tudom ki az illetékes az ügyben de nagyon érdekelne a szegedi koncert felvétele mivel életem eddigi legjobb koncertje volt...ha valaki el tudná juttatni nekem=nagyon boldoggá tenne...