Keresés

Részletes keresés

three33 Creative Commons License 2011.09.30 0 0 715

kedves malika86!

én az iránt érdeklődnék,hogy miért nem válaszolják meg az önökhöz érkezett e-maileket?

3 ismerősöm is küldött önéletrajzot,sem nemleges sem semmilyen választ nem kaptak.

ha nem szimpatikus a jelentkező,3 perces válaszra talán méltathatnák.akkor miért ir a nők lapja caféra

és ide is,hogy alkalmazottakat keres?

nekem az a cég komolytalannak tűnik,ahol ennyire semmibe veszik a jelentkezőket.

Előzmény: malika86 (714)
malika86 Creative Commons License 2011.09.30 0 0 714

Mondtam hogy ellenséges..."ostoba", hát köszönöm a szép szavakat!

Én nem hiszem hogy így írtam Önről és nem is fogok ivel ennél kultúráltabbnak érzem magam.. Még egyszer utoljára leírom Önöknek: nem a saját véleményemet írtam le, hanem a sok valós megrendelőm, referenciáim alapján. Vállalkozóként több mint 5 év tapasztalatom van és ha próbálkoztam is férfi munkaerővel a megrendelők kizárják ezt a lehetőséget! Magáningatlanba nincs férfi munkerőre igény, ezt kell megérteni. És jó vállalkozóként én ezt tartom szem előtt, hisz a nyereség visz előre.

Férfi munkaerőt ablaktisztításra, nehét dolgok pakolására tudom alkalmazni van is ilyen munka jelenleg is! De elsősorban nem magánszemélyek kérik, hanem olyan irodák ahol nem dolgoznak bennt amikor a munkavégzésünk tart!

Remélem érthető voltam végre!

Nincs túl sok időm, de valahol megpróbálok egy szavazást indítani e kérdésben!

Majd belinkelem az eredményt!

További jó takarítást! :)

Előzmény: berku (713)
berku Creative Commons License 2011.09.30 0 0 713

Kedves malika86,

nem vagyok ellenséges, csak leírtam az általam követett gyakorlatot.

Senkit nem beszéltem le arról, hogy Önhöz forduljon.

Az Ön által leírt bejegyzés viszont "A férfi és a takarítás általánosságban nem fér meg egymással, de tisztelet a kivételnek." nemcsak hogy ellenséges, hanem ostoba is - és akkor most én is minősítek.

Előzmény: malika86 (712)
malika86 Creative Commons License 2011.09.29 0 0 712

Tisztelt Berku!

Nem tudom miért ilyen ellenséges!?

Én csak azt mondtam hogy én a vevőim igényeit próbálom kielégíteni és nem én zárom ki a férfi munkaerőt a takarításból!!! És mellékesen nem közvetítő vagyok, mivel nem csak kiadom a munkát hanem szervezem, fenntartom a megbízóval a kapcsolatot, tisztítószerek beszerzését irányítom. TEhát komlett szolgáltatást nyújtok. Egy számla nélküli takarító bármikor lophat, bármit tönkre tehet és azt soha senki nem fogja rábizonyítani mivel semmi szerződés, semmi számla! Ezzel szemben én garanciát vállalok minőségre, anyagiakra!

Lehet hogy olcsóbb, de soha nem lehet tudni. Idegent beengedni...hmmmm...

Előzmény: berku (711)
berku Creative Commons License 2011.09.29 0 0 711

Hajrá amdn! Le az előítéletekkel! :-)  Nálunk a társasházat sokáig egy házaspár takarította. Otthon is megosztjuk a munkát a férjemmel. A szobákat ő sokkal szebben, alaposabban takarítja. A vizes helységeknél, konyhánál meg én vagyok a jobb. :-)

Malinkával meg ne foglalkozz, aki nem akarja, nem kell megtéríteni. Én meg nem vennék igénybe közvetítőt, ha egyszer a szolgáltatót közvetlenül is el lehet érni.

amdn Creative Commons License 2011.09.26 0 0 710

Tehát inkább táplálja tovább, a berögzült előítéletet.

Előzmény: malika86 (709)
malika86 Creative Commons License 2011.09.26 0 0 709

Rendben. Éljen ezzel a tudattal...Én akkor is a megrendelőim igényeit fogom figyelembe venni bárki bármit mondd: TAKARÍTÓNŐ!

További jó takarítást :D

Előzmény: amdn (708)
amdn Creative Commons License 2011.09.25 0 0 708

Érdekes. Apartmanokat, családi házakat, villákat takarítok. Csak mivel beépült a köznyelvbe a "takarítónő" szó, ezért eszébe se jut más alternatíva a legtöbb embernek, mert nem nyitnak meg előttük alternatívákat. Mikor "takarítónőt" kerestek, megkérdeztem, hogy muszály e nő, majd közöltem a hozzáállásomat. Minden esetben az volt rá a válasz, hogy: "Végülis nekem teljesen mind1, hogy férfi, vagy nő e az illető, a lényeg, hogy meg legyen csinálva normálisan". Ez van, maga fogadja el ezt. Maga dolgozza fel ezt, hogy az igényeket igenis maga szabja. Még ha áthárítja a felelősséget másokra, akkor is. Ha nem nyitunk alternatívákat, akkor csak egy alternatíva marad: A kollektív skatulyázás, felcimkézés alternatívája. Igazából ez van.

Előzmény: malika86 (707)
malika86 Creative Commons License 2011.09.23 0 0 707

Én az ajánlatomat anno az igényekre alapoztam. Ez az igény, el kell fogadni, fel kell dolgozni! Magánlakásba kizárt a férfi munkaerő, irodaházba esetleg akad munka!

Az igényeket nem én szabom, viszont tapasztalatom van e téren...

Előzmény: amdn (706)
amdn Creative Commons License 2011.09.23 0 0 706

Talán mert nem is úgy ajánlja.

Előzmény: malika86 (705)
malika86 Creative Commons License 2011.09.23 0 0 705

Egy a lényeg: tőlem soha nem kérnek férfi munkaerőt! Ez mindent elmond, pedig nem tegnap kezdtem a szakmát! És ez a téma nálam itt kimerült!

Köszönöm!

Előzmény: amdn (704)
amdn Creative Commons License 2011.09.22 0 0 704

De befásult, ideológikus embereknek hiába is magyarázom, hiszen a "felcímkézés" az életük.

amdn Creative Commons License 2011.09.22 0 0 703

Persze. Azért nem kérnek, mert már beépült a köznyelvbe, a "takaírítónő" szó. Ha rassz alapon nem lehet diszkriminálni, akkor nem alapon hogyan lehet, egy teljesen semleges munkakörben? Ráadásul mit jelentsen ez, hogy "a férfi és a takarítás nem jön össze, tisztelet a kivételnek"?  Ezt soha nem értettem. Ez egy teljesen alaptalan előítélet.

Előzmény: malika86 (700)
amdn Creative Commons License 2011.09.22 0 0 702

Ráadásul ott vannak egy pár helyen a nagy takarítógépek is.

Előzmény: haztartasi (701)
haztartasi Creative Commons License 2011.09.22 0 0 701

Teljesen egyetértek. Azzal egészíteném ki, hogy több helyen is dolgoztam, ahol kimondottan férfi munkaerőt kerestek erre a posztra. Idővel belátták, hogy ha egy-egy más jellegű teendő is felmerül - s valljuk be, ez szinte minden háztartásban előfordulhat, akkor jól jön a "férfi a háznál". :)

Sajnos, az előítéletek miatt 99,9 %-ban még mindig csak hölgyeket várnak ilyen feladatokra.

Előzmény: amdn (698)
malika86 Creative Commons License 2011.09.22 0 0 700

Számla nélkül én is olcsóbban tudom elvállalni :)

A férfi és a takarítás általánosságban nem fér meg egymással, de tisztelet a kivételnek.

De tőlem még soha nem kértek férfi munkaerőt takarításhoz!

Továbbra is várom azokat, akik megbízható, precíz takarítónőt keresnek, akár BIO tisztítószerekkel!

Köszönöm!

Előzmény: amdn (699)
amdn Creative Commons License 2011.09.22 0 0 699

Ja, és ráadásul olcsóbban is elvállalnám.

amdn Creative Commons License 2011.09.22 0 0 698

Nem értem, hogy minek ez a diszkrimináció. Csak nők takaríthatnak? Mintha egy férfi nem tudná megcsinálni. Már nem azért de a legtöbb nőnél precízebb vagyok, gyorsabb és nagyobb teherbírású. Akkor meg mi a probléma? Télleg nem értem. Valaki tudna nekem erre válaszolni? Köszönöm előre is. A viszont írásra.

malika86 Creative Commons License 2011.09.21 0 0 697

Üdvözlök minden kedves olvasót.

Talán a fórum összes résztvevőjének megoldást tudok kínálni...

Takarítónőt keresel vagy takarítanál?

5 éve foglalkozunk a magáningatlanok (lakások, házak, lépcsőházak) takarításával, melybe beletartozik a vasalás, mosogatás és más egyéb háztartási munka is.

Bevezetésre került a BIO-tisztítószerek használata is sokak örömére (legfőképp allergiások, babás anyukák,...)

Takarítónőink többsége ismerős által dolgozik nálunk a megbízhatóság kedvéért, de az új munkaerőket is szivesen látjuk egy próbatakarítás alkalmával bizonyíthat.

Tehát kedves olvasó ha számodra fontos a megbízhatóság, a pontos érkezés és a percízitás vagy takarítónői munkát keresel várom mielőbbi jelentkezésed.

Köszönettel: Pataki Nikoletta

www.takaritonohazhoz.hu

06 20 321 36 09

Simin Creative Commons License 2011.09.18 0 0 696

Kedves Mindenki!

Bejárónői munkát keresek

Dióhéjban magamról:

Kedves természetű alkalmazkodó nem dohányzó nő vagyok.

Több éves gyakorlattal rendelkezem.

Dolgoztam már kisebb-nagyobb családi házakban.

A takarításon kívül főzést mosást vasalást bármilyen háztartási munkát elvégzek.

Megbízhatóságomra eddigi munkaadóim garanciát adnak.

RUTINOSAN, ALAPOSAN, HATÉKONYAN, dolgozom. 

Ha VALAKI esetleg tud VALAMT, vagy szüksége lenne, egy bejárónőre kérem, írjon vagy hívjon!

Előre is köszönöm.

tel: 0630 544 7168

Email cím: pirosjazmin@citromail.hu

-kicsiyeti- Creative Commons License 2011.09.11 0 0 695

Sziasztok!

Takarítónői/bejárónői munkát keresek Délpesten hétköznap délelötti elfoglaltsággal.

Jelenleg 3 helyen dolgozom heti rendszereséggel.

Hívjon megegyezünk.

06303070188

-christina- Creative Commons License 2011.08.30 0 0 693

Kedves Mindenki!

Érettségizett, megbízható, erkölcsivel és több éves gyakorlattal (magánlakások, családi házak, bankok, irodaházak) rendelkező nő takarítást vállal, Budapesten és a főbb kerületekben.

-          kisebb irodák

-          családi házak

-          magánlakások

napi, illetve nagytakarítása.

Ár megegyezés szerint.

E-mail:christina5555@citromail.hu

Butterfly73 Creative Commons License 2011.08.29 0 0 692

Még mindig keresek...

szaszi2 Creative Commons License 2011.08.25 0 0 691

Szia!

Aktuális még a hirdetésed?

Egy hónappal ezelőtt érkeztem Nidda-ba 12 éves lányommal:-)

Budapesten 10 évig dolgoztam családoknál,mint bejárónő és bay-sitter!

Várom válaszod!

Németh Kriszta

Előzmény: nosztalgika02 (683)
KATALINC Creative Commons License 2011.08.25 0 0 690

azonnali kezdéssel vállalok takarítást !

irodákba magánszemélyeknél!

tel:0630 495 1867

25 éves lány személyében!

főleg a belvárosban!!

Butterfly73 Creative Commons License 2011.08.15 0 0 689

Alább ott a telefonszámom, szban egyszerűbb, mint levelezgetni. Várom a hívását! Üdv, Bfly

Előzmény: menyus0624 (688)
menyus0624 Creative Commons License 2011.08.15 0 0 688

szai miröl lenne szó pontosan bezséljük meg menyus0624@freemail.hu

Előzmény: Butterfly73 (687)
Butterfly73 Creative Commons License 2011.08.12 0 0 687

Senki nem jár erre?

Butterfly73 Creative Commons License 2011.08.11 0 0 686

Sziasztok!

Takarítónői/bejárónői munkára keresek precíz, munkájára igényes, referenciával rendelkező hölgyet/hölgyeket Buda, Belváros és XVI. ker. környékére. 800 ft/óra bérrel. Lehetőleg nem nyugdíjas vagy idős hölgyet. Érd: 30/6133-833

KATALINC Creative Commons License 2011.08.10 0 0 685

de égő  vagy !!!

másokat cikiztél volna ki mikor pont te nem tudsz helyesen írni hát ez jó!!!!

hahahaha:):):):))

Előzmény: +mondó (668)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!