az van mögötte, hogy Kobe Phillyben született, ott nőtt fel, és ez akármilyen fura, néha elég erős indok... másrészt Phillyben (ez nem csoda) annak ellenére is szívesen látnák, mert egyszer a LAL elverte a Phillyt. Meg ugye SG-ként Guard poszton (ha McKie SF) akkor elég jó helye lenne.
TP kedvenc dumája (-inak egyike), hogy Kobe Phillybe megy. E mögött mi van?
Más:
Érdekes feladat lesz Malone-nak csapatot találni. Kettős kikötés van: legyen bajnokesélyes, másrészt ne legyen benne szupersztár PF (ha Malone csak csere, akkor esélye sincs befogni Jabbart).
1.Azt tudtam,hogy így van,csak azt nem értem,miért.Bár a 2 év az nem olyan vészes.
2.A fizetések nyilvánosak,azért tud róluk mindenki.A prémiumok ellenben titkosak,senki még csak nem is sejt róluk semmit.Ez viszont ennél a listánál rohadtul nem működik.
3.Shaq és ki?
1. Ez minden expansion team-nél így van. Asszem 2 év alatt.
2. Titkos az, csak kiszivárgott. Pont ugyanazért titkos, mint a fizetések. Kázmiért. :)
3. Szerintem csak az 5 hall of famerből (4 + coach) max 2-en maradnak.
Pár kérdésem lenne:
1.Miért lesz kisebb kezdetben a Bobcats fizetési sapkája?Hány év alatt "egyenlítődik" ez ki?
2.Miért titkos a nyilvánosság előtt a levédett játékosok névsora?
3.Szerintetek teljesen szétszedik a Lakerst?
Kíváncsi vagyok, hogy első draft picket birtokló Orlando kit fog vinni, szerintem a palánk alá keresnek majd valakit, Juwan Howardért pedig szerezhetnek egy normális irányítót is.
7 millába kerül Stack és 3 év múlva jár le a szerződése. Igazából ő ennyiért kifejezetten olcsó lenne. Csak hát sajna nagyon sérülékeny a gyerek, ezért lehet, hogy nem fogják bevállalni.
Valószínű, hogy ez is benne van, mert a Bobcatsnek kezdetben kisebb is a fizetési sapkája mint a többi játékosnak. Egyáltalán nem valószínű, hogy benyeljenek megaszerződéseket.
No akkor kezdjük a szezont. :)))
Aszondja Jax, hogy egy halvány esély van rá hogy jövőre is visszatér.
Az indiana érdeklődik T-Mac iránt. Bryant azt mondta New York is lehet egy választási lehetőség neki. (a knicks ehhez nem tudom hogy csinálna helyet a sapka alatt.)
Néztétek a nem levédett játékosok listáját. Van egy pár nagy név.
Bár lehet inkább taktikáztak a csapatok mert tudják, hogy annyit úgysem fizet a bobcats, így ők a kisebb pénzű, de fontos játékosaikat védték.
Ja, már felhívtam pár GM-et, hogy szerezzek egy nagyembert és egy csereirányítót a Wolvesnak. Earl Watson és Wrightot vagy Etan Thomast esetleg meg tudnám szerezni. ;)
Azért még érdekes hetek elé nézünk az NBA szempontjából. Az expansion draft és a draft még hátra van. Nemsokára kiderül, hogy hogyan áll össze a Bobcats.